- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Egy óra, két rendszer
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
*RLaci*
addikt
Pont a minap voltam szem és fültanúja, amikor egy promóter jelezte egy P40 család után érdeklődő 60+-os házaspárnak a Google hiányát, illetve a felmókolás lehetőségét.
Reakció: "Mondtam apus, hogy meg kell érdeklődni mert nem jó a Huawei, nincs youtube,nincs gmail."Majd azonnal a Samsung felé orientálodtak.
-
Aryon87
félisten
válasz
#95462144 #245 üzenetére
Facebbokon általában a telótulajok az adott márkájuk csoportjaiban jelen vannak, így feltételezem hogy a lány is, mert gondolom a saját idővonalán osztotta meg.
Na már most ha tagja valamelyik Huawei csoportban, bőven tájékozott kell legyen, elég sűrűn volt a GMS mentességről hír a Huaweiblog és AndroX által. -
törölt tag
válasz
7Heads Drago #244 üzenetére
"Ha ő tudatlanul laikusan megvette és meg se próbál rá megoldást keresni és ezután szarozza pont az nem volna reprezentatív. Miközben minden média az Usa vs Huawei csatától hangos. Így vesz telefont és nem ő a hibás? Ugyan hagyjuk már."
Egy lány ismerősöm nagy Huawei fan, szereti a márkát és minden évben megveszi az aktuális flagshipet a gyártótól. Így tett két hete is utána eléggé erőteljesen kifakadt facebookon, hogy az alapvető alkalmazásai nem mennek, egyből kereste a youtubeot, gmail-t és a Play áruházat, ami nem volt. Most komolyan egy átlag user, aki csak használja a telefont, amire való miért is legyen tájékozott? Miért is kéne egy lánynak azzal foglalkoznia, hogy milyen az aktuális világpolitikai helyzet? Miért kéne megoldást keresnie egy 300e ft+ költségű eszköznél? Nem tette, felkínáltam a segítségemet, de inkább visszavitte és élt az elállási jogával. Totálisan érthető.
És azzal jössz, hogy aki fórumozik az képben van? Nem nincs mindenki képben és ez a természetes, a p40 topikban is van olyan user aki megszívta és úgy vette meg, hogy nem tudta nincs rajta GMS és ismétlem fórumozik. Sőt a topikot átnézve olyan is van, aki már eladta, mert nem tetszett neki a HMS...
-
7Heads Drago
veterán
Ha emlékeim nem csalnak a PH lapcsaládnak millió felett van a felhasználóinak a száma. Sajnos most nem találtam erről adatot.
A P40 mivel gms mentes a legtöbb embernek problémás ezáltal kénytelen keresni hozzá valami forrást ahol beszerez róla némi infót. Mégis hogy tudja megoldani az adott problémát. Ugyan hol máshol tegye ezt mint ahol teszt is van róla meg userek is. A google találatai között nálam a Ma teszt az első.
Ha ő tudatlanul laikusan megvette és meg se próbál rá megoldást keresni és ezután szarozza pont az nem volna reprezentatív. Miközben minden média az Usa vs Huawei csatától hangos. Így vesz telefont és nem ő a hibás? Ugyan hagyjuk már.
De persze nyilván nem kötelező elfogadni a tényeket a fórumon. A strucc politika is megoldás.k-adi: face mint információs hírforrás?
Nincs több kérdésem.
-
k-adi
nagyúr
válasz
7Heads Drago #237 üzenetére
szerintem elég felmenni pl a face-ra és ha kicsit jobban körbenézel találsz bőven elégedetlen usert... persze ez igaz az s20-ra is (sajnos) amit meg felesleges idekeverni, van annak így is elég baja.. de amúgy, meg is válaszoltad magadnak
-
G4bi89
senior tag
Ezzel nem tudok vitatkozni, követem a topikot és láttam, hogy jöttek S20 és társairól. Meg is lepődtem, hogy milyen sokan az ottani tulajok közül. De remélem ez alapján sem "akarjuk" azt sugallni (tévesen), hogy az emberek tömegesen S20-ról P40-re váltanak. Valamint, hogy a P40 pro egyértelműen jobb lenne az S20 családnál.
Jó a kamera fotós képességeiben, talán nem nagy merészség kijelenteni. -
G4bi89
senior tag
válasz
A kommentem arról szólt, hogy a Mobilarena fórumában található pár user alapján, nem lehet levonni semmilyen következtetést. Egy felméréshez, jóval nagyobb merítés szükségeltetik. Írtam is a végén, ha végigolvastad, hogy akár igaz is lehet...
Social médiában azért láttam elégedetlen embereket az elmúlt pár hónapban. (Nem számoltam meg őket mennyien vannak, mert az sem lenne reprezentatív .)
A második felével egyet értünk, jó teló hardveresen és piszok drága, amennyit én sem adnék egy telefonért.
-
dutrás
őstag
válasz
Sőt S20 S20+ ról jöttek P40 prora
-
7Heads Drago
veterán
És esetleg ha rámutatnál hol van az általad vélt sok elégedetlen P40 pro user? Mert ha sokan vannak annak azért valahol kell lennie visszhangjának.
Ha arányaiban nézzük legalább ugyanannyit fogsz találni az S20 topikjaiban is. Sőt ha jól megnézzük az S20 problémái miatt sokkal többen problémáztak. Persze nyilván nagyobb db számban is fogyott valszeg a telo.
A userek egy része gms nélkül használja, a másik fele meg gms-sel. Nekem ha aranyórával adnák se érne annyit amit kérnek érte. Pedig jó telonak tartom és pár éve már Huawei-eket használok csak. Csak nem tartom ésszerű döntésnek ennyit költeni egy telora. -
Aryon87
félisten
Ezek kis apró kellemetlenségek, tudom frissíteni őket, így nem problémázok rajta hogy elavultak lesznek. Gondoltam már arra is hogy felteszem a Google csomagot, aztán elvetettem, hogy minek. Poweramp egy darabig ment, most azon rinyál hogy ellenőrizze a vásárlást a Play áruházból, ami persze nem fog menni. Na bumm, ott a gyári lejátszó, ami még több beállítást is tartalmaz (és szerintem jobbak is, pláne hogy benne van a Histen is), így helyetesíthető. Az évek óta használt időjárás alkalmazásom (ami mellesleg akkugyilkos is néha)? Az helyett is megoldottam egy másikkal és szintén tök jó. Vagy a táblázatok app, ami a beosztásom miatt kellene, ami 1-2 alkalom erejére ment? Azt is megoldottam egy másikkal. Drive, Fotók havi 1x ha használom, Chrome-n belül bőven elérem a tartalmakat, mintha gépen csinálnám. És ennyi a nagy Google függőségem..
-
Aryon87
félisten
válasz
szupermacs #225 üzenetére
Nem parázok hogy ellopják, mert nincs mit ellopjanak tőlem
Normál Google-s telefonokon is sztem több a 3. féltől származó alkalmazás mint a Playból feltöltöttek.
Ugyanakkor az APKPure és Aptoide helyekről való telepítés előtt ellenőrzést végez a telefon, ha biztonságos, engedi a telepítést. Ha valami nem stimmel, nem engedi (chrome és viber külső forrásból van felrakva a gyári böngésző által, nem alkalmazásboltokból, őket még nagyon az elején raktam fel, mielőtt az Aptoide és APKpure-t feltettem volna, és lusta vagyok ez említettekből telepíteni, de fent vannak - uccsó kép -)
-
Szakiii
addikt
válasz
szupermacs #225 üzenetére
Nyilvan semennyire, ember nem vallalja erte a feleloseget hogy ellopjak az adatodat. Elvileg a droid ilyenkor szol is h te felelosseged ha felteszed igy apkn at..
-
Snoop27
őstag
Ez igen, na itt aztán minden van.
Nos, én személy szerint P40 Pro tulaj vagyok s nekem nagyon megfelel a telefon. GMS felrakva, minden tökéletes. Lehet a videokamera nem a legjobb, de amúgysem filmezem naponta, s ha mégis akkor nekem megfelel. Eleinte erre a zoom-osabb változatra vártam de számomra a szimpla pro is bőven elég. Kb. ennyi. Mindenki vegye ami neki megfelel. -
Lehetne, hogy egymás kóstolgatása helyett a telefonról beszélgettek?
Vagy -ha ez nem megy- akkor inkább nem írtok?
-
doooo
veterán
-
törölt tag
Az SE tesztje alatt többszáz komment után tettem szóvá, hogy szívesen olvasnék végre érdemi hozzászólásokat anélkül, hogy oldalakon keresztül tartó tökértelmetlen shitstormon kéne átrágni magam. Ne erőltesd tovább itt a szerecsenmosdatást szerintem és főleg ne akarj semmit elmagyarázni, mert pontosan tudod te is, hogy mindkét “tábor” megéri a pénzét.
-
Noukoum
veterán
válasz
#40359168 #218 üzenetére
Ezek mind vélemények, amiket egyszer ír le az ember. Mi is a kivetnivaló? Arról beszélünk amikor valaki hsz-ek tucatjait írja le arról hogy szar, nem kéne, csúnya kína, komcsik , nincs google, hülye fanok megveszik és még mindig görgetsz és még mindig magyarázza. És nyilván őt nem érdekli a cég, sem a telefon ő kizárólag fikázni jött és pont. Na ezzel volt és van baj! Szomorú hogy ezt magyarázni kell.
-
törölt tag
Tényleg?... Bekukkantottam most kíváncsiságból az iOS14-ről szóló cikk alá. Csak az első ötven hozzászólást futottam át, tessék neked pár modilátta komment:
[troll ON] Ja, lassan annyit fog tudni, mint egy Android
[troll OFF]Soha, mert a droid használatához ész kell, az iOS-hez meg nem.
TROLOLOLOLOOOOSehol új emoji/animoji? Ezért kár volt számozást léptetni.
TROLL ON] Úúúúúú... widgetek a főképernyőn, wow! Micsoda innováció, az Android már 12 éve, a kezdetektől tudja! Wow, kép a képben (PIP) üzemmód, az Android hivatalosan 2017 óta, az Android 8 Oreo óta tudja ezt! De ha ezeket az Apple adja el, akkor lesz igazán innováció az innováció!
[/TROLL OFF]
Remélem, hogy ez nem lesz egy bughalmaz.
Miről is beszélünk? -
Noukoum
veterán
válasz
#40359168 #208 üzenetére
A saját tapasztalatom az nem tény? Egyébként meg de, az megy mert ott van modi aki felügyel és rendet rak. Itt meg max akkor jön mikor már politika megy. De próbálj meg egy iphone topikban bármi negatívat leírni, hidd el lesz rá reakció
Itt meg mehet nonstop fika, nincs baj.
-
Mezcal
addikt
Most jön a Xiaomi 144hz-es telója ennek az árnak a töredékéért....
-
joey04
titán
válasz
Hopkins95 #206 üzenetére
Azért citálom talán az iPhonet, mert benne van a cikkben(!)
És? Lehet fáradt vagyok, de továbbra sem értem. Mi köze ahhoz az iPhone 11 Pro éjszaka ultraszéles felvételeinek, hogy a P40 pro + telefonban nem kapunk olyan széles látószöge, mint a konkurenciánál általában? Azokban a kommentekben amikre reagáltál senki nem hozta be az iPhone-t. Kit érdekel, hogy a cikk igen? Ott is baromság szvsz, de ez van, a cikkíró úgy gondolta jó ötlet. Mondjuk ennek legjobb cáfolata ez a beszélgetés, ami most is zajlik...
Érdekes régen senki nem panaszkodott ennyit, hogy csak normál látószögű lencse van, most meg hogy kapunk legalább egy szélesebb lencsét, már ez sem elég.
Mert az elődhöz képest visszalépés, a konkurenciához képest meg lemaradás.
Az LG meg nem számottevő gyártó. Kis túlzással senkit nem érdekel mi a jó vagy nem jó benne.
-
janeszgol
félisten
válasz
#95462144 #200 üzenetére
Megnéztem ezt a videót. Az utolsó pár percre reagálnék:
1, nappal jobb az i11 Pro videója. Mind a kép (élesebb), mind a hang (ez sokkal részletesebb).
2, éjszaka nekem jobban tetszik az i11 Pro videója. Igaz sötétebb, de ahol pedig van a szemünk számára is látható kép, ott jobban tetszik a videó képe. Kicsit mintha sárgásabb lenne az iPhone színvilága, de nem tudom, hogy a valóságban milyen, mivel nem jártam arra.
A stabilizáció jobb a P40 Pronál. -
Szakiii
addikt
válasz
Hopkins95 #206 üzenetére
Mondjak itt hogy unalmas, hogy sokan gms miatt sirnak, hat ez is unalmas, hogy keptelen vagy belatni a gyengesegeit... hiaba irjuk neked tobben is hogy mi a gond a nem szeles latoszegevel meg fogod magyarazni, hogy nem hogy nincs vele baj, de meg etalon.. lagol a video? Ez normalis, de este vilagosabb mint az ahol nem lagol tehat jobb.. oke. En elengedtem
-
Azért citálom talán az iPhonet, mert benne van a cikkben(!)
Egyébként meg ha valaki tud fényképezni, akkor bele fog neki férni a téma a kisebb látószögbe is. Érdekes régen senki nem panaszkodott ennyit, hogy csak normál látószögű lencse van, most meg hogy kapunk legalább egy szélesebb lencsét, már ez sem elég. Pl. az LG G7-nek is 107 fokos volt az ultrawide lencséje, de különös módon nem emlékszem ennyi emberre panaszkodni végette a tesztje alatt.
(#205) Rocket6 Én elismerem, hogy nagyon jó az iPhone videója, ha valaki annyira videóbuzi, miattam vegyen iPhonet. De itt sokan úgy állítjátok be a Huaweit, mintha használhatatlan lenne a videója a konkurenciával szemben, ami egyszerűen nem igaz. Túlzás. Én mondom nem látok akkora hatalmas különbséget, hogy én iPhonet vegyek. De megértem azt is, ha valaki úgy dönt hogy azt vesz, mert neki az a legfontosabb, ill. hogy tudjon Filmic Prot használni.
-
törölt tag
válasz
Hopkins95 #203 üzenetére
Mert a legtöbb fizetett? Éjszakai teszteknél az összes P40 videó ilyen. Itt MA-n is keresd vissza, abban is. És bármilyen I11 Pro tesztet nézel egyikben sincs lagg. Ezért is írtam, hogy szerintem jelenleg ebben etalon. Minek említeni egyáltalán, amikor simán látható a differencia?
-
joey04
titán
válasz
Hopkins95 #198 üzenetére
2 dolgot nem értek: 1.: minek citálod ide az iPhone-t? Este az ultraszéles kamerája szar. Ki mondta az ellenkezőjét? Arra hívtuk fel a figyelmet, hogy pont a lényege nincs meg, vagyis a szélesebb látószög. 2.: Ez egy lényegtelen infó, minek felhozni? Ahol szükség van rá, ott inkább legyen valamivel gyengébb a minőség (általánosságban, tehát nem i11 féle szar képet vegyünk példának, hanem samu, xiaomi, kinek mi példát, mellesleg csak esti képeknél szar az iphone ultraszélese. mondjuk szerintem nappal sem remekel egyik sem, a huaweinek ott is előnye van, bár nem akkora mint este, csak ugye sokkal többet veszít azzal, hogy szűk), mint hogy ugyanúgy nem fér rá a képre a téma, de legalább szebb
-
válasz
#95462144 #202 üzenetére
És a tesztelők ezt miért nem mondják? Se abban a videóban, amit te linkeltél, se a másikban amit Mrwhoistheboss csinált. Azért nem, mert ez kb. normális. Inkább azt emelik ki, hogy a videó világosabb a P40 Pro-nál. A Reskull meg egyébként is mondja a végén, hogy az prerelease software, szóval az azt jelenti hogy még dolgoznak rajta.
-
törölt tag
válasz
Hopkins95 #201 üzenetére
Most trollkodsz?
Akkor az I11 nem normális, mert nem hullik szét a kép sötétben? Látod, hogy nem mindegyik... Ez ráadásul nem gimbalos, hanem egy életszerű helyzet kézben tartva egymás mellett a kettő. A különbség radikális. És hol van az éjszakai előny amit írtál? Sehol. Ez inkább hátrány.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest