- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
válasz
#95462144 #258 üzenetére
Az apple készülék rossz példa minden google app elérhető Ios-en kivéve a store-t
Jah és csak app korlát létezik?Az hogy kinek mi a korlát meg ne te döntsd el. Bemész egy iPhone topikba és megnézed kinek mi a problémája. Ha én hoznák fel konkrét példát ugyse fogagod el. Megvannak a ios sajátosságai amik néha elég idegesítőek tudnak lenni.
Mellesleg nem említetted melyik cégről van szó mert érdekelne. Persze a legkönnyebb csak lózungokban beszélni és ködösíteni.
A 250-es hszedben a webshopok többségéről beszélsz, most hirtelen szó sincs a sufni gsm-ekről. És az is köztudott az online boltoknál hogy indoklás nélkül visszaküldheted a telot legalább 2 hétig. Akkor hol a probléma? Bolhából elefántot szindróma...szupermacs: Én nem csináltam egyet se. Hol látod?
De ha bárhol tudsz linkeld már be... köszi -
7Heads Drago
veterán
válasz
#95462144 #245 üzenetére
Most komolyan egy átlag user, aki csak használja a telefont, amire való miért is legyen tájékozott?
Talán már fel van tüntetve az összes shopban? Fel. Sőt a legtöbb helyen nyomkodhatod orrba szájba. Nyilván a gyártó tehet róla hogy neki nem tűnik fel hogy sehol sincs benne google alkalmazás.Ha meg online veszi nyugodtan vissza küldheti, szóval semmi oka sincs a sírásra. És neked is kár ezt ide hozni mivel tisztában vagy vele.
Miért kéne megoldást keresnie egy 300e ft+ költségű eszköznél?
Mert ezek szerint egyetlen egy 300e nél drágább eszköznél se lehet probléma? Az iPhonekat is adják veszik és ha benézel a topikba ott sincs mindenki tisztában a korlátokkal. És ez nem a telo vagy bármilyen más eszköz hibája ha a user analfabéta hozzá. -
Aryon87
félisten
válasz
#95462144 #245 üzenetére
Facebbokon általában a telótulajok az adott márkájuk csoportjaiban jelen vannak, így feltételezem hogy a lány is, mert gondolom a saját idővonalán osztotta meg.
Na már most ha tagja valamelyik Huawei csoportban, bőven tájékozott kell legyen, elég sűrűn volt a GMS mentességről hír a Huaweiblog és AndroX által. -
janeszgol
félisten
válasz
#95462144 #200 üzenetére
Megnéztem ezt a videót. Az utolsó pár percre reagálnék:
1, nappal jobb az i11 Pro videója. Mind a kép (élesebb), mind a hang (ez sokkal részletesebb).
2, éjszaka nekem jobban tetszik az i11 Pro videója. Igaz sötétebb, de ahol pedig van a szemünk számára is látható kép, ott jobban tetszik a videó képe. Kicsit mintha sárgásabb lenne az iPhone színvilága, de nem tudom, hogy a valóságban milyen, mivel nem jártam arra.
A stabilizáció jobb a P40 Pronál. -
válasz
#95462144 #202 üzenetére
És a tesztelők ezt miért nem mondják? Se abban a videóban, amit te linkeltél, se a másikban amit Mrwhoistheboss csinált. Azért nem, mert ez kb. normális. Inkább azt emelik ki, hogy a videó világosabb a P40 Pro-nál. A Reskull meg egyébként is mondja a végén, hogy az prerelease software, szóval az azt jelenti hogy még dolgoznak rajta.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- AliExpress tapasztalatok
- The First Berserker: Khazan
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- További aktív témák...
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest