-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
A felhasználók, akik annyira bele vannak buzulva a Google ökoszisztémába, hogy anélkül létezni se tudnak, azok egyenesen iPhonet is vehetnének...sosem szabad ennyire függni egy cégtől, hogy csak addig láss el, ameddig az alkalmazásai vagy az alkalmazásboltja ér...a könnyebb út nem mindig jelenti azt, hogy az jobb is.
Én is használom a Googlet, Google fotók automatikusan szinkronizálja a képeim, gmail fiókom naponta használom, de nem vagyok annyira belebújva a Googleba, hogy ne tudjam a hiányát áthidalni vagy megoldani. S itt mutatkozik meg, hogy ki ért is igazából a telefonjához, vagy ki csupán használja azt, de nem érti, hogy működik.
Azért remélem érzed a különbséget.
Ráadásul ezért születnek a hasonló blogbejegyzések is, mint a Huawei Experience: Petal Search – nem csak alkalmazáskereső hogy megkönnyítsék a használatot és alternatívát mutassanak a Googleval szemben. Nem kell ehhez sem főiskola, csak egy kis utánaolvasás, az tudtommal még nem ártott meg senkinek.
-
Segítek: Az esti, remek fotóminőségből kétségtelenül kiveszi a részét az 1/1,54”-es szenzorméret, mellette egy iPhone Pro ultraszéles kamerája elszégyellheti magát a sötétben.
Nem csak a látószög nagysága a lényeg, ha a minőség is.
Ha jól emlékszem épp az iPhone 11 bemutatása során dicsekedett azzal az Apple, hogy "You get an ultrawide camera with the same quality as the main one."
(#192) Rocket6 Oké, letöltöttem a 4K 60 FPS-es videót, nem látok laggot. Utána megnéztem ezt, Huawei P40 Pro vs Samsung S20 Ultra vs iPhone 11 Pro Max Camera Test Comparison!
nincs jelentős különbség, hogy iPhonet vegyek inkább. Még Mrwhoistheboss is dicséri a képességeit. Sötétben meg kimondottan jobb videót is csinál a Huawei. -
hangyász2
aktív tag
Ez ilyen. Ha nem lesz elég gyorsan versenyképes a HMS, ki fognak szorulni a piacról. De vissza nem fognak lépni, egyszerűen nincs értelme, nincs hova. Szerintem ez egy, max. két éven belül eldől. Vagy lesz életképes HMS, vagy az EU-részleget elpasszolják a BKK-nak. Marketinget, értékesítést, ügyfélszolgálatot tokkal-vonóval stb.
-
Azt meg kell hagyni, hogy az árazásért valóban lehet kritizálni a Huaweit.
Én is azt mondom, hogy változtatni kéne a stratégiájukon és európai ill. amerikai piacokon sokkal versenyképesebb áron kellene árulni a termékeket, kisebb haszonkulccsal, amíg kibővül az áruházuk. A pénz pedig nagy úr, szóval Közép-Európában is szerintem sokan választanák a termékeiket a konkurenciával szemben, ráadásul az emberek egy idő után megszoknák a Huawei Mobile Storet és lehet nem is hiányozna nekik a Google többet. Ezzel szerintem átmenetileg áthidalhatnák azt a kritikus helyzetet, amivel most szembesültek. Hosszú távon aztán ennek beérne a gyümölcse, mert idővel a Huawei alkalmazásboltja elér szerintem egy olyan szintre, hogy mindenre lesz alternatíva. Tudom egyesek még akkor is képesek lennének belekötni, de hát ezen nem lepődöm meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest