- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iGO Primo
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
k-adi
nagyúr
válasz
Viktor0610 #328 üzenetére
akkor kérjük idecsábítani a cikkben szereplő 1% user sereget... úgy néz ki 300 komment alatt se sikerült megérkezniük
pedig egy valós tulajjal szívesen beszélgetnék miért ezt választotta 100k-val olcsóbb sima 40pro vagy egy másik idei flagship gms-es helyett
-
akooos
veterán
válasz
Viktor0610 #324 üzenetére
Akkor lehet zárni a topikot, sőt, akár az összeset is, mert a normális hangnemben megírt hsz csak szükségtelen szócséplés..
Ha pár ember objektíven tudna hozzáállni a dolgokhoz (ehhez a telefonhoz is), akkor nem lenne flame és veszekedés.
Mjani: ha nem érdekelne a telefon, nem lennék itt
a legutóbbi kommentben sem értem, hol van az, hogy nem érdekel.
-
doooo
veterán
válasz
Viktor0610 #161 üzenetére
Egész pontosan mit is lehet leírni ebben a topicban a fényező, tömjénező, istenítő véleményeken kívül? Az ár már kapufa, a cég maga kapufa, a kamerába addig ne menjünk, amíg nem jönnek elő a hibák, Google hiánya kapufa... maradt valami opció még? Legjobb lenne, ha senki nem mondana semmit, igaz? Kényelmes... Csak akkor ugye... minek a fórum? Vagy tartogatni akarod a helyet a leendő három tulajnak? Ha elül a jelenlegi vita, ez a topic gyakorlatilag halott lesz, mindörökre. Botorság mást képzelni. És épp ezért értelmetlen "túlmoderálni". Bár ha gonosz lennék, azt mondanám, így dukál ehhez a céghez... persze még szerencse, hogy nem vagyok az.
-
Essentials
aktív tag
válasz
Viktor0610 #120 üzenetére
Ha törölgetsz Viktor, akkor érdemes minden szerinted nem idevalót törölni, úgy fair. De hagyhatod úgyis, mint a múltkor...
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #83 üzenetére
De az, csak fényképezőgépen ez is normálisan néz ki míg telefonon nem, bár kétségtelen, hogy tudni kell használni is a széles látószöget nem csak kattintgatni vele a nagyvilágba. A Bokeh ugyanez a probléma telefonoknál, tudni tudja csak rondán.
-
Aryon87
félisten
válasz
Viktor0610 #83 üzenetére
De az. És másnál még jobban betorzít, de az már nem érdekes..
-
Noukoum
veterán
válasz
Viktor0610 #62 üzenetére
Ki mondta hogy ugyanaz? Úgy hívják szoftver. Van ilyen, van olyan de ugyanúgy szoftver marad. A párhuzamot meg segítek elmagyarázni. Ha valaki imesszídzset akar használni annak nem lesz különösen ajánlott egy androidos készülék csinálhatsz te bármit. Aki hackelni akar 0/24 -ben annak lehet bármennyire ajánlott egy iphone akkor se venné meg semmi pénzért.
Te hiába mondod hogy mennyire rossz google nélkül, ha valakit ez egyáltalán nem zavar.
Ezért nem szabadna teljesen lehúzni egy mobilt emiatt.
Még egy példa csak hogy picit kitérjünk:
Adott egy telelefon, mobilarenán különösen ajánlott plecsnit kap. De nincsen rajta jack. Emberünknek pedig létfontosság a jack. Hiába különösen ajánlott az a telefon, az ő szemében semennyire nem ajánlott sőt nem is tetszett mert ő neki nem jó.
Na és akkor van egy másik telefon, de nincs rajta jack. Tesztíró leírja hogy nagyon jó a mobil, de csak akkor kapna ajánlott vagy nagyobb plecsnit ha lenne rajta jack. És ha valaki sose használná a jacket? Láttál már te ilyen tesztet mobilarenán ahol egy jack miatt bukott az ajánlott plecsni és semmit nem kapott? Mert én nem. Na pontosan ez ment a huawei készülékekkel. Hiába jó telefonok, verdiktben nem kap ajánlottat mert nincs google. De ha valakinek ez nem jelent gondot? Az vegyen mást, mert ez akkor sem kap plecsnit. Itt a probléma.
És persze én elhiszem hogy ebben van szubjektív vélemény, és az adott tesztelő úgy gondolja hogy a google hiánya neki nagy hiányosság. Na de mi van akkor ha az adott tesztelő azt mondja hogy minden ami nem ios az rossz ( vagy minden ami nem android, teljesen mindegy) Akkor kérem szépen az van hogy az 500 ezres s20ultra összegzésében az lesz hogy a telefon maga jó, meg ajánlott is lenne na de ios nélkül hogyan.. És itt érdemes elolvasni mit írtam fentebb, szerintem így már érthető. Talán túlmagyaráztam a dolgot, de azt akartam hogy minden magyar állampolgárnak érthető legyen a gondolatmenet mert jó matyar szokás szerint sok ember megjelent 0 mondanivalóval, gondolom kell a hsz vagy ki kell valahol élnie magát az embernek mert csak röhögésig (Min?) meg a fanatzimusig jutunk el, még itt is. -
Szakiii
addikt
válasz
Viktor0610 #62 üzenetére
Fanatizmus utat tor maganak... Azzal kaocsoladban van info, hogy gsm lesz a jovoben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Sharkoon megtáltosodik a mechanikus klaviatúrák tekintetében?
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kuponkunyeráló
- Autós topik
- Zelda Játékok
- Nintendo Switch 2
- Adobe Creative Cloud előfizetést kínál az NVIDIA App
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged