Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• 7Heads Drago

veterán

válasz S e t h #294 üzenetére

Te se ma másztál le a falvédőről és magyarázni kell?
    Vitatja az oldal által adott plecsnit. És nem csak itt kapott ugye, hanem szinte mindenhol. Ezen kívül egyesek szerint csak is gms-sel van élet a földön, miközben lehet hogy nem is oly rég még ő is root-olt telefont használt. Ha leírja a problémáit a teloval az nem baj, ellenben ha szerinte ez ennyi pénzért egy rakás hulladék akkor minek írja le körökön keresztül ugyanazt? Válaszon másik telot, van elég. Sose szeretem a pesszimista embereket akik a szarozáson kívül másra se képesek. És még csak véletlenül se látja hogy ő is egy ugyanolyan rakás tetején ül.

Szakiii: hogy magának megéri e annyi pénzért amennyiért terméket vesz és a pénzéért a lehető legjobb terméket akarja
    Ahham szóval te eldöntötted hogy kinek mi éri meg? Mert ezek szerint csak az a példás aki azt választja amit te? :W
    Nem vagyunk egyformák. Mindenkinek megvannak a saját súlypontjai amikor választunk valamit. (nem csak telo hanem bármi) Érdekes lenne ha mindenkinek ugyanaz a telo kellene, meg ugyanaz a nő. És enged már meg hogy ezt mi magunk döntsük el. De végül is le is írtad és azért is húztam alá. És akkor sincs baj ha később rájövünk hogy rosszul választottunk. Az ember már csak ilyen.
    Persze a mondandód eleje az teljesen rendben van

• akooos

veterán

válasz S e t h #113 üzenetére

Persze, voltam múlt héten a Telekomban, míg ügyintézett nekem a dolgozó rákérdeztem, hogy mi a helyzet most náluk Huawei fronton. Azt mondta, hogy amióta A P40 család elérhető náluk, ő személyesen még egyet sem adott el, mert félnek a googletalan telefontól. Ezért inkább megveszik a Xiaomi vagy Samsung középkategóriát mondjuk egy P40 lite helyett.
    Sőt, már árulnak Oneplust is, fognak többet is, azt mondta a srác.
    Szóval a P30 családhoz képest biztos, hogy sokkal kevesebb fogy belőle és ez nem véletlen, mert félkarú óriás így.

De ahogy látom, ez a topik is pont olyan, mint a legtöbb :) Ugyanazok az emberek mondják ugyanazt, hogy védjék a márkát. Mikor lesz az első pesti tüntetés? Huawei Matters néven? :))
    Elég durva, hogy hitvitát csinál pár ember belőle. Akinek ez kell, vegye meg fél millióért, de ne akarjon mindenkit meggyőzni a saját (hitt) igazáról.

(#262) kakuk.tamas:

De te a sima Prot nyerted nem? Ez a Pro+ topik, nem ide csatlakozol ;]

• mjani1172

addikt

válasz S e t h #113 üzenetére

Az egészben nem ez a gond. Mindig az volt a jellemző ha valaki megvett egy drága telefont, vagy hetente cserélte, és ezt negatív jelzővel illették, az egész topic ugrott, hogy miért fáj ez bárkinek, mindenki azt csinál a pénzével amit akar, igenis kell, stb...
    Ha valaki 400-500 ezerért vesz egy (nem akarok most flame-t ezért nem írok modellt) az jó, kell a melóhoz, meg jó a fogása, meg 10% erősebb a rezgőmotor mint az elődben volt, már csak ezért megéri váltani, meg jön a sok baromság....
    Na most ez szép elv itt valahogy nem érvényesül, hiszen látni az erőlködést, a fikázást folyamatosan minden Huawei topicban azokkal szemben akik ilyet használnak.
    Nem értem miért fáj ez ennyire itt mindenkinek. Az itt fikázók 99% sosem venne ilyet, nem értem miért írják le ugyanazt minden topicban 1000x.
    Persze megtehetik, mert erre való a fórum, csak elég szánalmas.
    Még azt is hozzá teszem, hogy évek óta Huawei-t használok elégedetten, de két ok miatt én sem venném meg, az egyik az ára, szerintem bármilyen telefonért ezek az árak már nevetségesek, a másik a GMS hiánya, ezért olvasom folyamatosan, hogy akik használják azoknak milyen vele az élet, hogyha esetleg idővel amikor már jóval olcsóbb lesz szóba jöhet ,lássam hogy én tudnám e használni.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés