- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
És te mint a Huawei ellenállás helyi képviselője nyilván pont az ellenkezőjét mondod. Az lenne az érdekes ha nem így volna. Persze nehezedre esik róla meggyőződni.
Más:
Huawei P40 pro gyári honlap:
A telo 3x és 10x-es zoomot tud, ellenben a honlapon meg van egy 5x meg egy 10x-es kép. Illetve én nem látom sehova se kirakva hogy gms nincs rajta. Csak egy sovány AG leírás van.
Ez viszont csúnya dolog tőlük. -
7Heads Drago
veterán
A Firstphoneba csak tájékoztatnak róla, viszont kint van a tábla.
Euronicsba, meg az MM-be később jutok el. Kecskeméten más hivatalos forrás nincs.
A kép a Firstphoneban készült.vagy nem
Az ügyfélszolgálatos hölgy ezt állította. Te persze ezt nyilván jobban tudod látatlanba. És mivel aláírod a papírt onnantól te mint ügyfél vagy a felelős és nem áll az állításod. De menj be és csinálj úgy mintha venni akarnál és majd rájössz. Ez mellet ez nem a Huawei bűne, hanem a céggé aki árulja. Ilyen alapon minden kereskedőt lelőhetsz a pult mögött mivel mind ügyeskedik. Lehúztam pár évet tudom miről beszélek. Szóval ne vegyél semmit se. -
7Heads Drago
veterán
Megkérdeztem szolgáltatónál ezt a gms témát. Nem volt kirakva a google meneteségről felírat ellenben minden egyes eladáskor tájékoztatják az ügyfelet és alá is íratnak egy papírt hogy tudsz róla hogy nincs rajta gms.
Vagyis szolgáltatóknál nem áll meg az állításod.
Egy pár egyéb üzletbe is be fogok menni, mert rühellem ha az embert becsapják. -
7Heads Drago
veterán
És igen, ebben az esetben a FB-n lévő húsvér átlag-józsi emberek véleménye sokkal hitelesebbek
Pedig én pont azt érzékelem hogy a facen nincs semmi értéke a általad emlegetett Hús-Vér embernek. Mert ugye akárki csinálhat akár 10 kamu face ID-t is. És beírhatok velük bármit bárhova, senki nem fog leellenőrizni. Tegyük fel hogy van egy iPhoned. Ha jövő héten én sok különböző profil név alatt berakom a facera hogy kigyulladt a telom akkor te fogod és eladod a telot? És ilyen-olyan képeket is mellékelek mellé... (mellesleg jó esélyt látok rá hogy én is Applere váltsak a jelenlegi után) Felőlem azt firkálnak a facen meg a bulvár oldalakon amit akarnak.
Ellenben itt a fórumon pár ezer hszből meg egy rakás vásárlói értékelésből hamarabb kiderül számomra hogy ki van a kép mögött. De te csak higgy a facenak. Mellesleg nem 5 tulaj van egyik topikban se.
Én nem erre használom a facet. Tapasztalataim szerint nagyon kevesen mutatják a valós arcukat ott. Az álarc meg engem pont nem érdekel a hazugságokkal egyetemben. -
-
Noukoum
veterán
Felesleges beszéd. Képzelj el egy iphone tesztet ahol azért nem kap plecsnit a készülék mert nem android fut rajta. Aztán képzelj el egy olyan Samsung tesztet ami azért nem kap plecsnit mert nem iOS fut rajta. Na ez ugyanaz a kategória. Igen objektíven nézve tekinthető szoftveres hiányosságnak, húzzák le olyan szempontból. De akkor a többit is nyugodtan
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest