-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
Aki nem vesz Huaweit az egy béna, tanulatlan szar?
Hol írt ilyent?
Válaszom...
Idézlek: elég szűk látókörű reakcióEz a kompromisszum kötés is érdekes dolog. A Huaweinél a HMS-sel kötsz, a Samunál mondjuk az üzemidővel, Xiaominál a némiképp bugos rendszerrel. Pont ezért választ mást mindenki mivel mindenkinek más a fontos. Nincs tökéletes telefon. Mindenkinek máshogy nézne ki.
-
7Heads Drago
veterán
És te mint a Huawei ellenállás helyi képviselője nyilván pont az ellenkezőjét mondod. Az lenne az érdekes ha nem így volna. Persze nehezedre esik róla meggyőződni.
Más:
Huawei P40 pro gyári honlap:
A telo 3x és 10x-es zoomot tud, ellenben a honlapon meg van egy 5x meg egy 10x-es kép. Illetve én nem látom sehova se kirakva hogy gms nincs rajta. Csak egy sovány AG leírás van.
Ez viszont csúnya dolog tőlük. -
7Heads Drago
veterán
A Firstphoneba csak tájékoztatnak róla, viszont kint van a tábla.
Euronicsba, meg az MM-be később jutok el. Kecskeméten más hivatalos forrás nincs.
A kép a Firstphoneban készült.vagy nem
Az ügyfélszolgálatos hölgy ezt állította. Te persze ezt nyilván jobban tudod látatlanba. És mivel aláírod a papírt onnantól te mint ügyfél vagy a felelős és nem áll az állításod. De menj be és csinálj úgy mintha venni akarnál és majd rájössz. Ez mellet ez nem a Huawei bűne, hanem a céggé aki árulja. Ilyen alapon minden kereskedőt lelőhetsz a pult mögött mivel mind ügyeskedik. Lehúztam pár évet tudom miről beszélek. Szóval ne vegyél semmit se. -
7Heads Drago
veterán
Megkérdeztem szolgáltatónál ezt a gms témát. Nem volt kirakva a google meneteségről felírat ellenben minden egyes eladáskor tájékoztatják az ügyfelet és alá is íratnak egy papírt hogy tudsz róla hogy nincs rajta gms.
Vagyis szolgáltatóknál nem áll meg az állításod.
Egy pár egyéb üzletbe is be fogok menni, mert rühellem ha az embert becsapják. -
7Heads Drago
veterán
Te se ma másztál le a falvédőről és magyarázni kell?
Vitatja az oldal által adott plecsnit. És nem csak itt kapott ugye, hanem szinte mindenhol. Ezen kívül egyesek szerint csak is gms-sel van élet a földön, miközben lehet hogy nem is oly rég még ő is root-olt telefont használt. Ha leírja a problémáit a teloval az nem baj, ellenben ha szerinte ez ennyi pénzért egy rakás hulladék akkor minek írja le körökön keresztül ugyanazt? Válaszon másik telot, van elég. Sose szeretem a pesszimista embereket akik a szarozáson kívül másra se képesek. És még csak véletlenül se látja hogy ő is egy ugyanolyan rakás tetején ül.Szakiii: hogy magának megéri e annyi pénzért amennyiért terméket vesz és a pénzéért a lehető legjobb terméket akarja
Ahham szóval te eldöntötted hogy kinek mi éri meg? Mert ezek szerint csak az a példás aki azt választja amit te?
Nem vagyunk egyformák. Mindenkinek megvannak a saját súlypontjai amikor választunk valamit. (nem csak telo hanem bármi) Érdekes lenne ha mindenkinek ugyanaz a telo kellene, meg ugyanaz a nő. És enged már meg hogy ezt mi magunk döntsük el. De végül is le is írtad és azért is húztam alá. És akkor sincs baj ha később rájövünk hogy rosszul választottunk. Az ember már csak ilyen.
Persze a mondandód eleje az teljesen rendben van -
7Heads Drago
veterán
válasz
Schuler888 #276 üzenetére
És hol van akkor?
Vagy csak azzal érdemes foglalkozni amit "ellopnak" a kínaiak? -
7Heads Drago
veterán
És igen, ebben az esetben a FB-n lévő húsvér átlag-józsi emberek véleménye sokkal hitelesebbek
Pedig én pont azt érzékelem hogy a facen nincs semmi értéke a általad emlegetett Hús-Vér embernek. Mert ugye akárki csinálhat akár 10 kamu face ID-t is. És beírhatok velük bármit bárhova, senki nem fog leellenőrizni. Tegyük fel hogy van egy iPhoned. Ha jövő héten én sok különböző profil név alatt berakom a facera hogy kigyulladt a telom akkor te fogod és eladod a telot? És ilyen-olyan képeket is mellékelek mellé... (mellesleg jó esélyt látok rá hogy én is Applere váltsak a jelenlegi után) Felőlem azt firkálnak a facen meg a bulvár oldalakon amit akarnak.
Ellenben itt a fórumon pár ezer hszből meg egy rakás vásárlói értékelésből hamarabb kiderül számomra hogy ki van a kép mögött. De te csak higgy a facenak. Mellesleg nem 5 tulaj van egyik topikban se.
Én nem erre használom a facet. Tapasztalataim szerint nagyon kevesen mutatják a valós arcukat ott. Az álarc meg engem pont nem érdekel a hazugságokkal egyetemben. -
7Heads Drago
veterán
Kicsit uncsi már ez a szöveg. Persze nyilván gyúrsz a sok hsz-re, dehogy ezt minden egyes topikba berakd ez már nekem is sok....
Témához:
Lélegzetelállító kamerát kaphat az egyik új Huawei csúcsmobil
Érdekes hogy már megint ez kommunista kínai cég hozza az innovációt. És ilyenkor hol vannak a többi cég? -
7Heads Drago
veterán
válasz
#95462144 #258 üzenetére
Az apple készülék rossz példa minden google app elérhető Ios-en kivéve a store-t
Jah és csak app korlát létezik?Az hogy kinek mi a korlát meg ne te döntsd el. Bemész egy iPhone topikba és megnézed kinek mi a problémája. Ha én hoznák fel konkrét példát ugyse fogagod el. Megvannak a ios sajátosságai amik néha elég idegesítőek tudnak lenni.
Mellesleg nem említetted melyik cégről van szó mert érdekelne. Persze a legkönnyebb csak lózungokban beszélni és ködösíteni.
A 250-es hszedben a webshopok többségéről beszélsz, most hirtelen szó sincs a sufni gsm-ekről. És az is köztudott az online boltoknál hogy indoklás nélkül visszaküldheted a telot legalább 2 hétig. Akkor hol a probléma? Bolhából elefántot szindróma...szupermacs: Én nem csináltam egyet se. Hol látod?
De ha bárhol tudsz linkeld már be... köszi -
7Heads Drago
veterán
válasz
7Heads Drago #256 üzenetére
Arról nem is beszélve hogy az értelmes emberek hivatalos helyen vásárolnak és ott fel van tüntetve. A sufni gsm-ekben meg nem csak a Huaweies vásárlásra fázol rá, hanem a többire is. Szóval őt ne nevezzük átlag usernak. Az átlag user hivatalosan vásárol.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
#95462144 #245 üzenetére
Most komolyan egy átlag user, aki csak használja a telefont, amire való miért is legyen tájékozott?
Talán már fel van tüntetve az összes shopban? Fel. Sőt a legtöbb helyen nyomkodhatod orrba szájba. Nyilván a gyártó tehet róla hogy neki nem tűnik fel hogy sehol sincs benne google alkalmazás.Ha meg online veszi nyugodtan vissza küldheti, szóval semmi oka sincs a sírásra. És neked is kár ezt ide hozni mivel tisztában vagy vele.
Miért kéne megoldást keresnie egy 300e ft+ költségű eszköznél?
Mert ezek szerint egyetlen egy 300e nél drágább eszköznél se lehet probléma? Az iPhonekat is adják veszik és ha benézel a topikba ott sincs mindenki tisztában a korlátokkal. És ez nem a telo vagy bármilyen más eszköz hibája ha a user analfabéta hozzá. -
7Heads Drago
veterán
Ha emlékeim nem csalnak a PH lapcsaládnak millió felett van a felhasználóinak a száma. Sajnos most nem találtam erről adatot.
A P40 mivel gms mentes a legtöbb embernek problémás ezáltal kénytelen keresni hozzá valami forrást ahol beszerez róla némi infót. Mégis hogy tudja megoldani az adott problémát. Ugyan hol máshol tegye ezt mint ahol teszt is van róla meg userek is. A google találatai között nálam a Ma teszt az első.
Ha ő tudatlanul laikusan megvette és meg se próbál rá megoldást keresni és ezután szarozza pont az nem volna reprezentatív. Miközben minden média az Usa vs Huawei csatától hangos. Így vesz telefont és nem ő a hibás? Ugyan hagyjuk már.
De persze nyilván nem kötelező elfogadni a tényeket a fórumon. A strucc politika is megoldás.k-adi: face mint információs hírforrás?
Nincs több kérdésem.
-
7Heads Drago
veterán
És esetleg ha rámutatnál hol van az általad vélt sok elégedetlen P40 pro user? Mert ha sokan vannak annak azért valahol kell lennie visszhangjának.
Ha arányaiban nézzük legalább ugyanannyit fogsz találni az S20 topikjaiban is. Sőt ha jól megnézzük az S20 problémái miatt sokkal többen problémáztak. Persze nyilván nagyobb db számban is fogyott valszeg a telo.
A userek egy része gms nélkül használja, a másik fele meg gms-sel. Nekem ha aranyórával adnák se érne annyit amit kérnek érte. Pedig jó telonak tartom és pár éve már Huawei-eket használok csak. Csak nem tartom ésszerű döntésnek ennyit költeni egy telora.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest