- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
Hopkins95 #206 üzenetére
Azért citálom talán az iPhonet, mert benne van a cikkben(!)
És? Lehet fáradt vagyok, de továbbra sem értem. Mi köze ahhoz az iPhone 11 Pro éjszaka ultraszéles felvételeinek, hogy a P40 pro + telefonban nem kapunk olyan széles látószöge, mint a konkurenciánál általában? Azokban a kommentekben amikre reagáltál senki nem hozta be az iPhone-t. Kit érdekel, hogy a cikk igen? Ott is baromság szvsz, de ez van, a cikkíró úgy gondolta jó ötlet. Mondjuk ennek legjobb cáfolata ez a beszélgetés, ami most is zajlik...
Érdekes régen senki nem panaszkodott ennyit, hogy csak normál látószögű lencse van, most meg hogy kapunk legalább egy szélesebb lencsét, már ez sem elég.
Mert az elődhöz képest visszalépés, a konkurenciához képest meg lemaradás.
Az LG meg nem számottevő gyártó. Kis túlzással senkit nem érdekel mi a jó vagy nem jó benne.
-
joey04
titán
válasz
Hopkins95 #198 üzenetére
2 dolgot nem értek: 1.: minek citálod ide az iPhone-t? Este az ultraszéles kamerája szar. Ki mondta az ellenkezőjét? Arra hívtuk fel a figyelmet, hogy pont a lényege nincs meg, vagyis a szélesebb látószög. 2.: Ez egy lényegtelen infó, minek felhozni? Ahol szükség van rá, ott inkább legyen valamivel gyengébb a minőség (általánosságban, tehát nem i11 féle szar képet vegyünk példának, hanem samu, xiaomi, kinek mi példát, mellesleg csak esti képeknél szar az iphone ultraszélese. mondjuk szerintem nappal sem remekel egyik sem, a huaweinek ott is előnye van, bár nem akkora mint este, csak ugye sokkal többet veszít azzal, hogy szűk), mint hogy ugyanúgy nem fér rá a képre a téma, de legalább szebb
-
joey04
titán
válasz
Hopkins95 #190 üzenetére
Én nem vagyok elégedetlen. Látom, hogy a technika nem tart ott, hogy a 10x megfelelő minőséget nyújtson. Fejlődik, de még nekem kevés. Én egy minimum minőséget várok el, teljesen mindegy, hogy az telefon, kenyérpirító, vagy fényképezőgép. Csupán azt jegyeztem meg, hogy a technika nem tart ott, hogy telefonban ez a szint elérhető legyen, ezért aztán úgy vélem nem éri meg a felárat, mert csak kevésbé használhatatlan, mint a sima pro hasonló nagyítása.
Ultraszélesnél az a baj, hogy nem ultraszéles. Nem tudom mit kell ezen magyarázni.
A videót meg írták.
-
joey04
titán
Vártam a telefont (szakmai érdeklődés miatt csak, mert a hms miatt számomra nem életképes) és érveltem is mellette sokat, mert sokan azt mondták, nem fogja megérni a felárat a sima Pro-hoz képest. De én úgy véltem a 3x 10x kombó sokkal nagyobb teret ad, mint a sima 5x. De sajnos igazuk volt. Nagyon jó képek egy telefontól, de a 10x képek szerintem így sem ütik meg a kellő szintet. Oké, a többieké ennél is szarabb, de ez önmagában kevés. A másik 2 gond a kamerával pedig az, ami a pro-ban is: az ultraszéles kamera képminősége nagyon jó, csak éppen nem ultraszéles, a videóban meg hagyományosan gyenge a huawei.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- BestBuy topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Hegesztés topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 1 / 2
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest