-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Aryon87
félisten
Ezek kis apró kellemetlenségek, tudom frissíteni őket, így nem problémázok rajta hogy elavultak lesznek. Gondoltam már arra is hogy felteszem a Google csomagot, aztán elvetettem, hogy minek. Poweramp egy darabig ment, most azon rinyál hogy ellenőrizze a vásárlást a Play áruházból, ami persze nem fog menni. Na bumm, ott a gyári lejátszó, ami még több beállítást is tartalmaz (és szerintem jobbak is, pláne hogy benne van a Histen is), így helyetesíthető. Az évek óta használt időjárás alkalmazásom (ami mellesleg akkugyilkos is néha)? Az helyett is megoldottam egy másikkal és szintén tök jó. Vagy a táblázatok app, ami a beosztásom miatt kellene, ami 1-2 alkalom erejére ment? Azt is megoldottam egy másikkal. Drive, Fotók havi 1x ha használom, Chrome-n belül bőven elérem a tartalmakat, mintha gépen csinálnám. És ennyi a nagy Google függőségem..
-
mjani1172
addikt
Nem csak a rabláncról van szó, sőt. Hidd el nem arcoskodok, de abszolút nem okozna gondot megvenni.
Az értékrendemben húztam egy határt,milyen összeget adhatok egy cipőért, egy telefonért, egy gépért, egy autóért, egy házért, stb...
A feleségemnek nemrég vettem egy új nova5 t-t, 50 ezerért. Teljesen jó, nagyon fürge, kicsit fakó a képernyő, a fotó ugyan nem acélos, de vállalható készülék és ennek a telefonnak a tizedébe kerül.
Ezért számomra ez már luxus, egyszerűen nem ér ennyit.
De nem fikázom. -
törölt tag
Vevőknek is azt hazudod, hogy minden megy rajta? Nem kell kompromisszumot kötni? Azért mert neked megfelel a böngészős YT, böngészős bankolás, stb, attól még pl nekem nem. Ahogy a mókolgatás se. Na nem azért, mert nem tudnám megcsinálni, hanem mert a Note3 kiölte belőlem a kedvet, nincs rá szükség. Az volt 6 éve, 130 ezerért ha jól emlékszem, nem 500ért.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest