-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
G4bi89
senior tag
Ezzel nem tudok vitatkozni, követem a topikot és láttam, hogy jöttek S20 és társairól. Meg is lepődtem, hogy milyen sokan az ottani tulajok közül. De remélem ez alapján sem "akarjuk" azt sugallni (tévesen), hogy az emberek tömegesen S20-ról P40-re váltanak. Valamint, hogy a P40 pro egyértelműen jobb lenne az S20 családnál.
Jó a kamera fotós képességeiben, talán nem nagy merészség kijelenteni. -
G4bi89
senior tag
válasz
7Heads Drago #237 üzenetére
A kommentem arról szólt, hogy a Mobilarena fórumában található pár user alapján, nem lehet levonni semmilyen következtetést. Egy felméréshez, jóval nagyobb merítés szükségeltetik. Írtam is a végén, ha végigolvastad, hogy akár igaz is lehet...
Social médiában azért láttam elégedetlen embereket az elmúlt pár hónapban. (Nem számoltam meg őket mennyien vannak, mert az sem lenne reprezentatív .)
A második felével egyet értünk, jó teló hardveresen és piszok drága, amennyit én sem adnék egy telefonért.
-
G4bi89
senior tag
"Aki P40 prót használ GMS nélkül elégedetten használja"
Persze az ott lévő (5? 10? 15?) felhasználok elégedetten használják, ezt senki nem vitatja szerintem. Viszont felnagyítani és azt mondani, hogy mindenki elégedetten használja, jó nagy baromság. Egy rendes mérésben az a pár user, statisztikai hibahatár lenne...
Persze ettől még igaz is lehet, de pont nem azért, mert találtunk egy tucat elégedett tulajdonost.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Házimozi haladó szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- Mini-ITX
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest