-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
Kicsit uncsi már ez a szöveg. Persze nyilván gyúrsz a sok hsz-re, dehogy ezt minden egyes topikba berakd ez már nekem is sok....
Témához:
Lélegzetelállító kamerát kaphat az egyik új Huawei csúcsmobil
Érdekes hogy már megint ez kommunista kínai cég hozza az innovációt. És ilyenkor hol vannak a többi cég? -
Azért citálom talán az iPhonet, mert benne van a cikkben(!)
Egyébként meg ha valaki tud fényképezni, akkor bele fog neki férni a téma a kisebb látószögbe is. Érdekes régen senki nem panaszkodott ennyit, hogy csak normál látószögű lencse van, most meg hogy kapunk legalább egy szélesebb lencsét, már ez sem elég. Pl. az LG G7-nek is 107 fokos volt az ultrawide lencséje, de különös módon nem emlékszem ennyi emberre panaszkodni végette a tesztje alatt.
(#205) Rocket6 Én elismerem, hogy nagyon jó az iPhone videója, ha valaki annyira videóbuzi, miattam vegyen iPhonet. De itt sokan úgy állítjátok be a Huaweit, mintha használhatatlan lenne a videója a konkurenciával szemben, ami egyszerűen nem igaz. Túlzás. Én mondom nem látok akkora hatalmas különbséget, hogy én iPhonet vegyek. De megértem azt is, ha valaki úgy dönt hogy azt vesz, mert neki az a legfontosabb, ill. hogy tudjon Filmic Prot használni.
-
törölt tag
Az a baj, hogy a raw képeket elnézve tart ott a technika, hogy viszonylag értelmes minőségű 10x képek készülhessenek, csak valamiért ilyen pocsék algoritmust használnak hozzá.
A látószögeknél meg nagyon sajátos elnevezések terjedtek el a mobiloknál. A 27mm, ami valójában még bőven széles, azt itt normál látószögnek hívják, 50mm már tele, stb.
Ha ezt a logikát akarjuk követni, akkor tényleg nem ultraszéles, de én inkább maradok a valódi neveiknél. -
Én őszintén mondva nem tudom mit vártok egy telefontól.
Itt a telefonba egy csomagba bele van építve az 5x-es mellett a 10x-es zoom lencse, tudjátok mennyibe kerülne egy mirorless kamerára egy zoom objektívet beszerezni? Ráadásul ahogy mondtad, a konkurencia még ettől is messze van.
Az ultraszéles kamerának meg szerintem örüljünk, hogy valamilyen formában van, Pixeleknél ugye még mindig nincsen pl. semmilyen formában. Egyébként meg hiába lesz szélesebb az iPhone ultraszélese, ha a Huawei P40 Pro Zoom kamerája low light körülmények között lemossa a pályáról.
Videóban amúgy miért is gyenge? Van 4K 60 FPS is, ami végett sokan sírtak az előző szériánál. Most tessék itt van, most már ez sem elég?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest