-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szakiii
addikt
válasz
7Heads Drago #337 üzenetére
-
Szakiii
addikt
válasz
7Heads Drago #297 üzenetére
Esküszöm nem értem hogy jött neked ebből amit írtam az hogy: "Ahham szóval te eldöntötted hogy kinek mi éri meg? " Mondtak egy esetet ahol a 2 öreg mérlegelt hogy nem jó neki, erre írták hogy 2 bitesek, erre én hogy szerintem ez egy jó hozzáállás, mérlegeltek és nem gondolkodás nélkül megvették. Őszintén wtf
hogy vetted le ebből azt hogy én mondom meg hogy kinek mi éri meg...
A mondandóm teljesen független volt és inkább átlag userekre vonatkozott, de ezt is írtam benne, nyilván ha valaki hc romolós vagy belefér neki a telepítgetés az is oké, de az átlag, ha ellenkezőjéről dönt ne legyen már ettől 2 bites.. teljesen érthető ha inkább mást választanak. Ennyi volt a mondandóm lényege.
-
k-adi
nagyúr
válasz
7Heads Drago #306 üzenetére
-
k-adi
nagyúr
válasz
7Heads Drago #304 üzenetére
aha. akkor olvasd el még1x az eredeti kommentet amire reagáltál és le is zárhatjuk.
-
k-adi
nagyúr
válasz
7Heads Drago #301 üzenetére
"ügyfélszolgálatos hölgy ezt állította"
persze mi mást mondana
lol
-
Aryon87
félisten
válasz
7Heads Drago #301 üzenetére
Edigitalban is ki van rakva nalunk. Assu3m MM-bennis van ilyen tabla. Azar mellekes ha a oksa olvasni nem kepes, es tudjuk milyenek az emberek.. a fontosat nem olvassak, de ha a lathato aprobetus reszbe az lenne irva hogy P40apro akcio, es 100ezer ft, na azt meglatnak..
-
k-adi
nagyúr
válasz
7Heads Drago #299 üzenetére
"Nem volt kirakva a google meneteségről felírat"
ki kéne
(csak akkor még kevesebben néznék meg ugyebár..)"ellenben minden egyes eladáskor tájékoztatják az ügyfelet"
vagy nem"és alá is íratnak egy papírt hogy tudsz róla hogy nincs rajta gms."
persze hogy bevédjék a seggüket. (főleg ha elfelejtenek rendesen tájékoztatni)
szóval ja, az állításom továbbra is áll...sőt ezzel most te is igazoltad
na mindegy, már megint offolás van aztán jön a modi és nyafog.
-
S e t h
nagyúr
válasz
7Heads Drago #293 üzenetére
Mielőtt kiállnánk megvédeni egy gyártót(bármelyiket), akit alapvetően csak a profit érdekel, Magyar Pistike miképpen tudna gödröt mélyíteni egy multimilliárdos forgalmú cég alatt?
-
szupermacs
veterán
válasz
7Heads Drago #266 üzenetére
lol
-
Schuler888
senior tag
válasz
A samsung ezt mar megcsinalta vagy fel evtizede...
-
k-adi
nagyúr
válasz
7Heads Drago #272 üzenetére
Másképp látjuk ezt, maradjunk akkor ennyiben
A teló fogadtatását azért a fb jobban tükrözi szerintem, de majd úgyis az évvégi számokból fog igazán kiderülni. Addig talán még a pro+ ból is vesznek kettőt.
-
k-adi
nagyúr
válasz
7Heads Drago #244 üzenetére
"face mint információs hírforrás?"
Nem hírforrás, hanem véleményforrás.
2 külön dolog.És igen, ebben az esetben a FB-n lévő húsvér átlag-józsi emberek véleménye sokkal hitelesebbek mint egy techfórum fan topikjában lévő ~5 tulaj.
----
"PH lapcsaládnak millió felett van a felhasználóinak a száma"
Aminek az 1%-a jön ide. A többiek a kocsi, tv, zene, stb. topikban vannak. A legtöbbje meg amúgyis csak read-only. Szóval ja, megint szépen bedobtál ide egy számot de valóságban 0 vitaértéke van -
k-adi
nagyúr
válasz
7Heads Drago #257 üzenetére
"Arról nem is beszélve hogy az értelmes emberek hivatalos helyen vásárolnak és ott fel van tüntetve"
Hát pedig sokszor nincs.Menjél el pl. az allee telekomba, nincs semmi tájékoztatás erről.. pont tegnap előtt voltam ott.
De mehetsz a közeli telenorba is. Arénába meg a westendbe még nem voltam de eddig az összes pláza 0. Mondjak még példát?Ma pont voltam egy mediamarktban (szintén hivatalos partner) füleseket nézni és megnéztem a telókat is akkor már.. ott se volt. Szóval ja, én értem, hogy a képernyő mögül könnyű dobálni a feltételezéseket de a valóság más.. még most is sokan szarnak bele.
legtöbb helyen odafinganak egy AG logót és ennyi... aztán találja ki az egyszerű user, hogy akkor most az mi is és abból egyből le kéne vágnia milyen korlátozásokat jelent az a kis logo
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
Köszönöm szépen!
Remélem hamar ideér majd.
Egyébként a plusz poén, hogy 20.-án van a szülinapom. -
szupermacs
veterán
válasz
7Heads Drago #260 üzenetére
lol
-
szupermacs
veterán
válasz
7Heads Drago #257 üzenetére
Még mindig csak az a statisztika hiteles és jó amit te csinálsz/írsz?
-
törölt tag
válasz
7Heads Drago #256 üzenetére
"Arról nem is beszélve hogy az értelmes emberek hivatalos helyen vásárolnak és ott fel van tüntetve. A sufni gsm-ekben meg nem csak a Huaweies vásárlásra fázol rá, hanem a többire is. Szóval őt ne nevezzük átlag usernak. Az átlag user hivatalosan vásárol."
Ez az egyik legnagyobb magyar webshop, ami ráadásul hivatalos Huawei viszonteladói partner. Sehol nincs feltüntetve vagy figyelmeztetve a vásárló az online felületen. Nem sufni bolt, senki nem beszélt sufni boltról. Az apple készülék rossz példa minden google app elérhető Ios-en kivéve a store-t, szóval az alma esetében ilyen alapvető korlátok nincsenek.
Ráadásul (#251) Gubu0101 is utána nézett és visszaigazolta, hogy tényleg nincs feltüntetve.
Először nézz utána, mielőtt nekiállsz minősíthetetlen hangnemben írogatni és mindenkit ostobának nézni, először nézz magad mellé. Köszi. -
7Heads Drago
veterán
válasz
7Heads Drago #256 üzenetére
Arról nem is beszélve hogy az értelmes emberek hivatalos helyen vásárolnak és ott fel van tüntetve. A sufni gsm-ekben meg nem csak a Huaweies vásárlásra fázol rá, hanem a többire is. Szóval őt ne nevezzük átlag usernak. Az átlag user hivatalosan vásárol.
-
törölt tag
válasz
7Heads Drago #244 üzenetére
"Ha ő tudatlanul laikusan megvette és meg se próbál rá megoldást keresni és ezután szarozza pont az nem volna reprezentatív. Miközben minden média az Usa vs Huawei csatától hangos. Így vesz telefont és nem ő a hibás? Ugyan hagyjuk már."
Egy lány ismerősöm nagy Huawei fan, szereti a márkát és minden évben megveszi az aktuális flagshipet a gyártótól. Így tett két hete is utána eléggé erőteljesen kifakadt facebookon, hogy az alapvető alkalmazásai nem mennek, egyből kereste a youtubeot, gmail-t és a Play áruházat, ami nem volt. Most komolyan egy átlag user, aki csak használja a telefont, amire való miért is legyen tájékozott? Miért is kéne egy lánynak azzal foglalkoznia, hogy milyen az aktuális világpolitikai helyzet? Miért kéne megoldást keresnie egy 300e ft+ költségű eszköznél? Nem tette, felkínáltam a segítségemet, de inkább visszavitte és élt az elállási jogával. Totálisan érthető.
És azzal jössz, hogy aki fórumozik az képben van? Nem nincs mindenki képben és ez a természetes, a p40 topikban is van olyan user aki megszívta és úgy vette meg, hogy nem tudta nincs rajta GMS és ismétlem fórumozik. Sőt a topikot átnézve olyan is van, aki már eladta, mert nem tetszett neki a HMS...
-
k-adi
nagyúr
válasz
7Heads Drago #237 üzenetére
szerintem elég felmenni pl a face-ra és ha kicsit jobban körbenézel találsz bőven elégedetlen usert... persze ez igaz az s20-ra is (sajnos) amit meg felesleges idekeverni, van annak így is elég baja.. de amúgy, meg is válaszoltad magadnak
-
G4bi89
senior tag
válasz
A kommentem arról szólt, hogy a Mobilarena fórumában található pár user alapján, nem lehet levonni semmilyen következtetést. Egy felméréshez, jóval nagyobb merítés szükségeltetik. Írtam is a végén, ha végigolvastad, hogy akár igaz is lehet...
Social médiában azért láttam elégedetlen embereket az elmúlt pár hónapban. (Nem számoltam meg őket mennyien vannak, mert az sem lenne reprezentatív .)
A második felével egyet értünk, jó teló hardveresen és piszok drága, amennyit én sem adnék egy telefonért.
-
dutrás
őstag
válasz
Sőt S20 S20+ ról jöttek P40 prora
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest