-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
mjani1172
addikt
Pedig de. Csak halványan gondolom mivel foglalkozol, de úgy szvsz nem emberekkel. Igazából az a valóság. Egyre több a sötét. Minden értelemben.
Nézd meg mi folyik az USA-ban, mit csinál a csőcselék, és mindenki! egyetért velük.Látni olyan felvételt ahol egy fehér öregemberen taposnak, (egyszerű járókelő, és akkor engedik el ha elnézést kér a fehérek bűneiért) és ez elfogadott lett.
Az a szemét akinek felgyújtják a boltját, autóját.Röhej.
-
G4bi89
senior tag
Ezzel nem tudok vitatkozni, követem a topikot és láttam, hogy jöttek S20 és társairól. Meg is lepődtem, hogy milyen sokan az ottani tulajok közül. De remélem ez alapján sem "akarjuk" azt sugallni (tévesen), hogy az emberek tömegesen S20-ról P40-re váltanak. Valamint, hogy a P40 pro egyértelműen jobb lenne az S20 családnál.
Jó a kamera fotós képességeiben, talán nem nagy merészség kijelenteni. -
G4bi89
senior tag
"Aki P40 prót használ GMS nélkül elégedetten használja"
Persze az ott lévő (5? 10? 15?) felhasználok elégedetten használják, ezt senki nem vitatja szerintem. Viszont felnagyítani és azt mondani, hogy mindenki elégedetten használja, jó nagy baromság. Egy rendes mérésben az a pár user, statisztikai hibahatár lenne...
Persze ettől még igaz is lehet, de pont nem azért, mert találtunk egy tucat elégedett tulajdonost.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged