Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Huawei P40 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
ForRedGlory #527 üzenetére
Nézz meg bármelyik magyar nyelvű p40, lite vagy pro youtube videot, mit művelnek alatta a hozzászólók és utána nézd meg azt amit én belinkeltem.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
ForRedGlory #360 üzenetére
Biztos nincs baj a füleddel és én is meghallom, csak minek(se zenét, se filmet, se játékot nem érzem élménynek telefonon hallgatni, de ez szubjektív) . De ha te szereted van jó pár telefon, ami rendelkezik vele a piacon. Tudom sok telefon megfordul nálad, simán tovább lépsz egy ilyen dolgon.
Peace
-
h4h01
senior tag
válasz
ForRedGlory #365 üzenetére
Mobiloknál szerintem az! Hát neked kéne elengedni, mert neked hiányzik és nem nekem..Mondod ezt egy stereo vs mono hitvita alapján..Ez olyan mint a benzin vagy a dízel..Hát lehet hihetetlen, de mono hangszóróból is van jó..Ebben pedig a cikk alapján jó hangszóró van..Nem kell mindent egyből előítéletesen lefikázni, mert szerinted a sztereó jobb..Van itt egy iphone 11 az asztalon..szerintem ritka fos hangszórója van, nagyon túltolt mélyekkel..pedig sztereó
#szaradízel
-
p2pp
őstag
válasz
Látom nem csak engem zavar a monó hang.
Nagyon furcsa most is.
Sokkal jobb ha több helyről jön a hang, ebben a méretben is.
Azt már nem is mondom, h a füles is sokkal jobban szól
a Mate sorozatnál. Csak a kamera miatt lett Mate 20 Pro helyett
a P30 Pro. Éppen akkor volt váltás a kameráknál.
Persze a kijelző is visszalépés. Sokan észre sem veszik, pedig nagyon is látható sajnos.
P40 pro-ra visszatérve kiváncsi leszek ezekre.
A pro+ meg főleg az emelt képfrissítéssel való gyorsabb merülésre.
Ér majd még vagy 100-al többet a plusz lencse, meg nagyobb zoom. -
h4h01
senior tag
válasz
Ez is afféle kreált igény lett...számomra pl. egy jack csatlakozó sokkal többet érne de mind1..Amúgy cikkben le van írva, hogy jó minőségű hangszóró van benne, szépen szól..innentől kezdve who cares? Legtöbb sztereo mobilnál amúgy a felső az egy magasakat cicergő kiegészítő valami..De biztos nélkülözhetetlen..
-
Quqesz
nagyúr
válasz
ForRedGlory #356 üzenetére
Pedig egy telefonba felesleges. Olyan rajta zenét/filmet hallgatni, mint sajtraszelővel rejszolni......kicsit élvezetes, de inkább fájdalmas.
17cm-en milyen sztereo hatást lehet elérni? Olyan fából vaskarika... Akkor inkább egy füles/fejhallgató....
-
Quqesz
nagyúr
válasz
ForRedGlory #341 üzenetére
Ezt a tmsc dolgot már régebben is bedobta, lehet lesz belőle vmi, de ahogy a cikk is írja a samsung is kényes helyzetbe kerül. Másrészt a koronavírus miatt van ellenlépési lehetősége kínának(amit jelenleg még amerika nem vesz nagyon komolyan, pedig náluk is terjed lsd New York hűtőkonténeres sztori)
Lesz itt egymásnak feszülés... -
7Heads Drago
veterán
válasz
ForRedGlory #221 üzenetére
Miért magyarázzam ki?
Az érdekes az hogy a többieket miért nem? pl [link] -
válasz
ForRedGlory #131 üzenetére
-
Ricardo
titán
válasz
ForRedGlory #131 üzenetére
Nem én hoztam fel a hálószoba példát
-
7Heads Drago
veterán
válasz
ForRedGlory #136 üzenetére
Idézet a cikkből: Az amerikai kormány szerint nem lehet tudni...
Szóval messze nem pártatlan az egész.
És a cikk alján egy másik cikk linkje: Izraeli kémprogram támadta az Apple telefonjait [link]
De hozhatok neked más országot és gyártót is. Ha lenne pici kis múltad és rálátásod a dolgokra nem dobnál be olyant ami más "nem kínai" gyártóknál is megáll. Lásd Intel, Amd, Microsoft, Facebook. A windows-nál 30 év fejlesztés után se jutottunk el oda hogy ne olyan legyen mint a szita.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Minden adott volt, hogy a P40-nel a Huawei átvegye a mobilpiaci elsőséget, aztán ugrott a Google-licenc, a vírussal meg a vásárlókedv. A piac legjobb kameramobilja szárnyaszegett ragadozó.
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Renault, Dacia topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest