Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- One mobilszolgáltatások
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Aktivitáskövető és füles is érkezett az új Motorolákkal
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Huawei P40 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
A héten vettem egy P40 Prot. Tök jó kis telcsi. Megnéztem a P50-et is a Telekomban, nem rossz. DE azt már nem hiszem, hogy beszerzem. (Másra fáj a fogam.)
-
janeszgol
félisten
A P40 Pro most 245 ezer az MM-ben.
-
janeszgol
félisten
Ez volt mar? [link]
-
janeszgol
félisten
Én azt nem értem, hogy akik nem tudnak GMS nélkül élni, azok mit keresnek még itt? Elmondták a véleményüket, ismerjük. Miért? Mi haszna van ennek?
Ha én azokat a topikokat is követném, ami nem érdekel engem, az egész életem itt tölthetném. -
janeszgol
félisten
Igen, az olcsó GSM boltokban sajnos sokan vásárolnak. (Elismerem, 100k huf megfogása azért csábító tud lenni, bár én nem kockáztatnám meg.) Nem reprezentatív, de fácsén a szolgáltatós topicokban is érdeklődnek már páran a telefonok iránt. Meglátjuk a telefonok szereplését a hazai piacon. A válság miatt most duplán szív a Huawei, egy egyszresen a többi márka.
-
janeszgol
félisten
Igen. Pontosan ezt írtam k-adinak is. Android van rajta. Ez nem WP, nem FFOS meg Symbian stb, hanem a világ legelterjedtebb OS-e. Nincs rajta a GMS, de az alapok ugyan azok. Lehet nincs fritzbox router app (majd lesz, elég divatos cuccok manapság), nincs okoségő app, nem tudom, hogy van-e IFTTT app stb, de az alapok ugyan azok.
Ez inkább ízlés kérdése, nem technológiáé.Nem véletlenül mondta Magyarósi azt, hogy kb másfél óra múlva vette észre a Play hiányát. Többen ezt úgy értették, hogy nem is hiányzik. Nem! Meg is mondta, hogy akinek hiányzik, annak fog is hiányozni, és vegye az elődöt. Sajnos néhányak értelmi szintje nem éri el a szükséges minimumot.
-
janeszgol
félisten
Ssokat megeltem itt, de a mono hangszorotol eljutni a szexig? Bacca meg,hogy nem stereo.
BT hangszoro az ejjeli szekrenyre? Lehet ra tenni ifttt parancsot is talan. -
janeszgol
félisten
Ez csak azért érdekes, mert amióta van One UI, egyre többen koppintják. Ja és a google honnan veszi az újabb és újabb Android verziók néhány funkcióját? Csak nem más romokból?
De igen, másolással kezdte a cég, most is csinálja, ellenben mellette sokat fejleszt, javít. Ezt miért nem veszed észre? -
janeszgol
félisten
válasz
Fuxosbömis #46 üzenetére
Pf, a Sony meg... na jó, a Sony telefonok legalább tényleg jól néznek ki, még ha többségük versenyképtelen is. Akkor szólj, ha lesz Sony, ami kiváló hangot vesz fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Minden adott volt, hogy a P40-nel a Huawei átvegye a mobilpiaci elsőséget, aztán ugrott a Google-licenc, a vírussal meg a vásárlókedv. A piac legjobb kameramobilja szárnyaszegett ragadozó.
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Synology NAS
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Politika
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 (L13899-001)
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest