-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Sztyepadzso #12954 üzenetére
-
knox83
senior tag
válasz
Sztyepadzso #12957 üzenetére
Szerintem nem, ott vágják ki a gépen attól függően milyen telefonra kell.
-
knox83
senior tag
válasz
Sztyepadzso #12953 üzenetére
Ez az amit a media marktba tesznek fel. Fólia de elvileg valamennyire ütés álló. A nascarban használják..
-
bferenc
tag
válasz
Sztyepadzso #12953 üzenetére
U fólia esetén, leszedes az hogy történik? Ragasztó miatt?
-
CsHuszi
csendes tag
válasz
Sztyepadzso #12949 üzenetére
Jó ez a tok, én is szeretem. A kis kitámasztó időnként jó szolgálatot tesz.
A spogen üvegfóliája nem jött be(L37GL25745 típusszámú). Csak körben a szélén van ragasztva(így a kijelő és az üveg között van egy vékony légréteg). Nekem kb. 1 hónap után a sarkánál egy hajszál alámászott, nem tudom hogy sikerült neki.
A leszedéssel nem volt baj, szépen egyben sérülés mentesen jött le, ment is vissza a dobozába, vésztartaléknak jó lesz.
Most UV ragasztós van fent(whitestone ha jól emlékszem). -
basaja
senior tag
válasz
Ugyanaz a tokom nekem is,nagyon elégedett vagyok vele. Köszi az üveg linket, rendelek egyet kíváncsiság képpen.
-
knox83
senior tag
válasz
Köszi, igen ez az, én is ezt néztem. Most lesz egy new edition amire ezt gondoltam a mostani meg családban marad a clearplexel. Mondjuk nekem azzal sincs semmi bajom.
-
knox83
senior tag
válasz
Sztyepadzso #12943 üzenetére
Neked az a curve glastr vagy mi van? Jó?
-
padi68
senior tag
válasz
Sztyepadzso #12938 üzenetére
-
itroh
tag
válasz
Sztyepadzso #12918 üzenetére
-
dbius
veterán
válasz
Sztyepadzso #12901 üzenetére
Igen, korábbi hsz-ban volt szó róla
-
Technoman
őstag
válasz
Sztyepadzso #12887 üzenetére
Az időkép szerint nem lesz probléma, max az erős holdfény szerint.
Nekem inkább az lenne a kérdésem, hogy a főváros környékén, hol lenne nagyobb esélyem egy jó képre (talán a Budai-hegység és környéke kilátói?) -
klimokrisz
tag
válasz
Sztyepadzso #12885 üzenetére
Ha augusztus, akkor csillaghullás: 12-én várjuk a Perseidák maximumát
Esemény: https://www.facebook.com/events/2621629654764927/
"2020-ban a Perseidák maximuma augusztus 12-én 13 és 16 óra közé esik, ami nem éppen ideális, ám ettől függetlenül a legtöbb tűzgömböt 12-ről 13-ra (szerdáról csütörtökre) virradó éjszaka csíphetitek el: óránként akár 100 hullócsillag is felbukkanhat az égbolton." -
gti16v
őstag
válasz
Sztyepadzso #12862 üzenetére
Van is,de nem ébred fel kijelző....nem tudok se kódolni,sem ujjlenyomat
(Régen pl a sony Z2 is berepedt,rá dugtam a.there és láttam a képet,tudtam menteni...)
Ilyenre gondolok,vagy speckó OTG ami egeret és tvt is kezel....
-
gti16v
őstag
válasz
Sztyepadzso #12859 üzenetére
Ébreszt,a zárt képernyőn írja az időt...de.közepem egy vastag fekete csík,ahol az ujjlenyomat olvasó,pont nem érzékeli az.ujjam,így feloldani sem tudom..
-
gti16v
őstag
válasz
Sztyepadzso #12857 üzenetére
(Nem a telefonszámok és képek miatt aggódok,mondjuk a fotó mappa szelektálásért igen)
A telefon él,kijelző halott.
Sok program nincs felhőn...pl költségvetés programom...de vagy 10 ilyen fontos program van..
A pc-n kB 2 hónapos mentés van,az nekem nem elég friss,a teló egy hete tört be,az az adat elég friss már.
Ezért keresek valami megoldást -
válasz
Sztyepadzso #12851 üzenetére
Akkor rosszul emlékeztem
Most rákerestem, és valóban
-
Aguinaga
őstag
válasz
Sztyepadzso #12840 üzenetére
Nagyon köszi, ez segített!
Valahogy az alapértelmezett APN beállítások voltak elállítódva a telefonon, nem tudom, hogy történt
-
Aguinaga
őstag
válasz
Sztyepadzso #12840 üzenetére
Köszi, ezt az appot kipróbálom
A másik sim nincs nálam, csak este tudom letesztelni. De csak Telekomos van abból is. -
gyurica úr
tag
válasz
Sztyepadzso #12656 üzenetére
Szia, mint látod megvettem a készüléket, viszont még a mai napig előfordul majd fél év után, hogy MS mozdulatokat csinálok. Azért nem bántam meg. :-)
Az engedélyek közül az Elutasítva kategóriában egyedül a tárhely van, a mikrofon, névjegyek telefon engedélyezve van. Nem is értem miért kell egy hívásrögzítőnek a tárhely elérés.
-
Zsoltg4s
tag
válasz
Sztyepadzso #12522 üzenetére
Töltsd le.
Semmi baj nincs vele, a gyári hívásrögzítőn kívül. Ellenben sokkal jobb lesz az ujjlenyomat olvasó.
Egy napig küzdöttem én is a visszaállítással, de nem jött össze. 9-re visszaállt, hívásrögzítő felrak, frissítés 10-re, de már töltötte is a 10.1-et. Ezt megpróbáltam ota-n, hsuite-vel, többszöri próbálkozás után maradtam 10.1-en, amire már jött egy frissítés, ami változást nem hozott, csak biztonsági volt. De a rendszerrel semmi baj! Kezdek rájönni, hogy a hívásrögzítésnek egyszer vettem igazából hasznát. Most fönt van a Cube acr. Nem az igazi, de használható. Autóban fejegységről beszélek, ott vannak gondok, csak az én hangomat veszi fel, de megtanultam együtt élni vele. Simán visszamondom a fontos rögzítendőket.
PL:" Oké, tízre ott leszek a József Attila út 10 szám alatt. ötös kapucsengő?" Ezt az én hangommal bluetooth-on is tökéletesen felveszi. -
Zsoltg4s
tag
válasz
Sztyepadzso #12517 üzenetére
Igaz.
-
Tav-Csoves
őstag
válasz
Sztyepadzso #12498 üzenetére
-
válasz
Sztyepadzso #12398 üzenetére
Volt egy olyan kérdésem amire nem kaptam választ pedig nekem életbe vágóan fontos lenne :)
Elmentek minden HiSuiteon a gépre... Appok, Hivaslista, SMS stb...
Ha utána váltok, 9 re telepitem csak a hívásrögzítőt, utána frissítek 10 re , akkor vissza tudok rakni mindent a telóra amit lementettem 10.1 alatt ?
-
-Maci-
addikt
válasz
Sztyepadzso #12398 üzenetére
Aha...
Értem, köszönöm szépen.
Ilyen viszont valóban nincs nekem sem 10.1-en. -
-Maci-
addikt
válasz
Sztyepadzso #12388 üzenetére
Én nem értem ezt a hívás rögzítő dolgot. Sosem használtam.
Kívácsiságból érdeklődöm, hogy mit kellene látni?
A tárcsázóban valóban nincs olyan gomb, amivel rögzíteni lehetne.
Viszont ha a zárt képernyőt simítom felfelé, akkor ott van egy hang rögzítő. Az nem az? Persze bejövő hívásnál megint semmi... -
válasz
Sztyepadzso #12388 üzenetére
Hát az durva
-
CsHuszi
csendes tag
válasz
Sztyepadzso #12351 üzenetére
A mibendesre gondolsz? Nincs fent a open camera(nem jött be, pedig a kicsi kínai endoszkóphoz az kellene).
Én a mibendage progit használom (a mifitt mellett), azon belül meg a zenelejátszó párosítva van(Érintés\Vezérlés). Ha a háttérben megy a zenelejátszó(én a deezert használom, de szerintem ez független tőle) és a kamera program van előtérben, akkor a mibend4-en a play gombra nyomva fotóz. Nem a legjobb megoldás, de ha éppen nincs más... 😄
Ugye a mibend5-be már beletették ezt a funkciót. -
Tutu7030
veterán
válasz
Sztyepadzso #12341 üzenetére
Fotó -> Továbbiak -> Fénnyel festés. Ott meg már szabadon választott, hogy neked melyik jön be jobban. A lényeg, hogy stabil legyen, mert ellenkező esetben tényleg festeni fogsz a fénnyel!
-
Tutu7030
veterán
válasz
Sztyepadzso #12336 üzenetére
Csak saccoltam az irányt, mert nem vittem ki magammal a szemüvegem. 😃 Csináltam kb keleti irányba pár hosszú záridős képet, utána megnéztem, hogy látszik e rajta valahol. 😃
-
Tutu7030
veterán
válasz
Sztyepadzso #12331 üzenetére
-
Bensid
tag
válasz
Pár nap múlva én is megyek! Vannak terveim!
-
Aryon87
félisten
válasz
Most már igencsak aktuális. Már látható, de érdemes magas helyet keresni, mert viszonylag alacsonyan van ilyenkor. Hajnal 2-3 közt a legideálisabb.
Épp a Fonyódi webkamerát nézem
Pár nap és meglövöm, igaz már nem a P30Pro-val -
CsHuszi
csendes tag
válasz
Sztyepadzso #12301 üzenetére
A "bölek" markolaton IS van 1/4-es csavarmenet. [kép] [kép]
Illetve a másiknak kettő is van. [kép]
Belső mehanikát még nem néztem(amíg jól működik, addig nem piszkálom), de kívülről ez műanyag. [kép]
[Ezt] a faját nem igazán szeretem. Ezen már a rúgókat megkurtítottam kicsit, így nem akarja a telefont összeroppantani, de a gombot tényleg nyomja.
Van egy ezer éves szelfibotom (jól el volt dugva, alig párszor használtam) aminek a rögzítője is rúgós, de négy "karommal". Ezt be lehet játszani a power és a hangerő gombok közé, de ehez meg kellene még egy átalakító rögzítő(GOPRO-s talán), hogy a bot végéről levéve használható legyen.
mati12(12296)
Röviden, CSAK! 😄
Mások az igényeink. Én se kérdezgetem, hogy minek a hívás rögzítő. Nekem nincs rá szükségem, de elfogadom, hogy másoknak ez fontos.
Egyébként jó kép lett.👍(kis reklám aki nem ismerné)
A FB-n a Huawei Galéria csoportban sok szép fotó látható. -
CsHuszi
csendes tag
válasz
Sztyepadzso #12283 üzenetére
Nem, nekem ilyen van: [Manfrotto]
De az általad linkelt se lehet rossz. A rögzítő csavarral tuti nem engedi el a telcsit.
Ulanziból egy ilyenem van(kínából tuti van olcsóbban is, de most nem találtam linket), kényelmes csak soha nincs nálam mikor kellene. 😂 -
-Maci-
addikt
válasz
Sztyepadzso #12282 üzenetére
A teljesítményeket én sem tudom.
Tény viszont, hogy a gyári töltővel a P20Pro is szuper töltést csinált.
A gyári töltővel a P30pro is szuper töltést ír, de érezhetően gyorsabban tölt, mint a P20Pro.
Tehát bár szám szerint nem tudom, de egészen biztos, hogy van különbség szuper töltés és szuper töltés között is.
Illetve el tudom képzelni, hogy a kábelek ellenállása is más lehet.
Továbbá egymás mellé téve a P30pro töltője érezhetően nehezebb egy kicsit.
Persze rá van írva hogy melyik mekkora áramot ad le, de azt én nem tudom kiolvasni, az én szememnek túl apró. -
CsHuszi
csendes tag
válasz
Sztyepadzso #12278 üzenetére
-
CsHuszi
csendes tag
válasz
Sztyepadzso #12264 üzenetére
Kérlek szépen, elvileg 10x-es a nagyítása a papír szerint, 75mm gyújtótávolsággal.
A három lencse mellett tökéleten használható, csak ki kell tapasztalni mikor melyiket akarja használni (vagy 3dparty app-al amiben lehet a kamerákat manuálisan váltogatni, pl. Manual Camera).
A széles látószögű a makró lencséhez nem jó igazán(az alap makró is azt használja, így ugyan úgy 2-3cmre kell tenni a telcsit). A periszkópos kamera jó lehet, de azt még nem igazán próbáltam, azt ki kell tapasztalni még(ha nem kap elég fényt akkor inkább a főkamerát használja 5x zoom felett is).
Eddig a főkamerát használtam 2-3x zoomal(az 20-30x a lencsével).
Gyakorolni kell még vele, meg nem ártana legközelebb tripodot is vinnem,mert szabad kézből nanyon bemozdul.
Nem lettek a legjobbak, nagyon lengedezett a szél a hangya meg túl gyorsan mozgott, nem sikerült elcsípnem. 😂
[kép1] [kép2] [kép3] [kép4] [kép5] [kép6] [ké
p7]
(Csak mellékesen egy BT fülessel simán lehet fotókat is lőni, ha nem lenne remote, bár már az szinte minden szelfiboton van). -
-Maci-
addikt
válasz
Sztyepadzso #12242 üzenetére
Értelek és megértem.
Annyi kiegészítés csak, hogy 15 appot lehet oda betáraznii. Korábban tévesen 7-et írtam. -
-Maci-
addikt
válasz
Sztyepadzso #12237 üzenetére
Nem tudom. Nem is szeretnék okoskodni, mert én tényleg sosem használtam az osztott képernyőt.
Most, hogy szóba került megnéztem.
Elhúzom balra a képernyőt és megjelenik egy 4 alakalmazást kínáló kis ablak, aminek a tartalma testre szabható (Összesen 7 alkalmazást tud betenni oda gyors elérésbe). Bármelyik alkalmazást kiteszi (legalábbis, amik nekem telepítve vannak, az mind ott van) osztott képernyőre.
Igaz, zárójelben, hogy első körben átfedésben mutatja a két kiválasztott appot, kézzel kell az egyiket felülre húzni, úgy lesz egyforma a méretük.
Amiket én így próbából betettem osztott képernyőre simán, a megszokott módon tud kijelölni szöveget.Én ezeket vettem észre. Nem tudom hogyan kellene működnie, majd lehet, hogy nyomkorászom még. Mindenesetre nekem eddig logikusnak tűnik.
-
dbius
veterán
válasz
Sztyepadzso #12233 üzenetére
Nem szűnt meg, de ha Nova launchert használsz akkor amiatt nem megy. Nálam a Nova kiírja, hogy nem támogatja az osztott képernyős megjelenítést.
Gyári launcherrel működik, sőt ahogy xda-t olvasgattam olyan is rémlik, hogy van akinél Nova alatt is megy.
-
-Maci-
addikt
válasz
Sztyepadzso #12233 üzenetére
Köszönöm.
Ez az osztott képernyős téma sosem izgatott. A miheztartás végett azért megnéztem most.
Ha nyitva van egy alkalmazás és használom az általad leírt gyorsindítót, akkor ott tudok másik appot választani, amit ekkor kitesz osztott képernyőre (egyiket a másik fölé (fedik egymást)). Annyi, hogy a fejlécét fel kell húzni a képernyő tetejére és akkor 50%-50% arányra igazítja és megszűnik az átfedés.
Nem tudom mit kell nézni, most hirtelen ezt csekkoltam. -
-Maci-
addikt
válasz
Sztyepadzso #12208 üzenetére
Ne má'! Komolyan?
Az enyém még nem frissült. A széles látószögű és az 5x zoom kamerát is unnan kell elő matatni, ahol írod? -
Dzsekó
addikt
válasz
Sztyepadzso #12199 üzenetére
Pontosan mire gondolsz?
-
norrberth
addikt
válasz
Sztyepadzso #12155 üzenetére
Nekem ez ki volt kapcsolva alapértelmezetten.
De 10.1 re naponta 3 x jelzett. -
válasz
Sztyepadzso #12144 üzenetére
Az enyémen 10.1.0.123(C431E19R2P5patch02) van, eddig nincs semmi gondom vele.
-
njnl
aktív tag
válasz
Nekem nincs vele nagy bajom. Ujjlenyomat, arcalapú feloldás sztem is jobb. Készenléti fogyasztás mintha kisebb lenne, gyorsindítót nagyon bírom.
-
Zsoltg4s
tag
válasz
Gyári hívásrögzítő hiányzik. Ellenben sokkal jobb az ujjlenyomat olvasó.
Más hátrányát nem látom, de előnyét sem. -
F-ECT$
titán
válasz
Én fel se tettem az olvasottak alapján.
-
dbius
veterán
válasz
Sztyepadzso #12129 üzenetére
Próbáld meg a Google alkalmazás adatait törölni és frissíteni újból.
-
F-ECT$
titán
válasz
Sztyepadzso #12129 üzenetére
Nálam se jut tovább a nyelv letöltésnél.
-
koxmatyi
tag
válasz
Sztyepadzso #12098 üzenetére
Köszi igy jobb,nincs elmosodva a háttér
-
dbius
veterán
válasz
Sztyepadzso #12114 üzenetére
Most már van Magyar nyelven is Google assistant. Vagy két hete volt téma, hogy a google Discovery helyett az jön be, mert aktiválták. link
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
Sztyepadzso #12099 üzenetére
Fixfókusz* 🥥
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
Sztyepadzso #12098 üzenetére
Nyilván ez sem lesz tökéletes, ha jól emlékszem, akkor a fixkókuszos kamera sajátja az.
-
koxmatyi
tag
válasz
Sztyepadzso #12095 üzenetére
Nekem az lenne a lényeg,hogy az elöl lévő dolog éles legyen meg a hattér se legyen elmosodva
-
koxmatyi
tag
válasz
Sztyepadzso #12092 üzenetére
Sima fotó modban
Super macrot próbáltam de úgy meg a kép minősége "szemcsésebb" -
bix-
tag
válasz
Sztyepadzso #12068 üzenetére
Minden ilyen ki van kapcsolva. Soha nem használtam őket, de ellenőriztem és tényleg nincs bekapcsolva, csak azok, amiket fentebb is említettem. Hozzáteszem egyszeri eset volt, csak kissé meglepett.
-
-Maci-
addikt
válasz
Sztyepadzso #11992 üzenetére
Nem, nem erre gondoltam. Tudom, hogy el lehet tüntetni.
-
norrberth
addikt
válasz
Sztyepadzso #11971 üzenetére
Ilyen menü nincs.
-
norrberth
addikt
válasz
Sztyepadzso #11967 üzenetére
Zsebmód?
-
válasz
Sztyepadzso #11949 üzenetére
nortol megelőzött
Egyszerűen nem volt időm ma sem felnézni napközben...
Ugyanezt csináltam én is.(#11953) Szoknyácska. : Amikor a tudtod nélkül a térfigyelő kamerák, vagy a Véda, vagy olyan helyeken ahol nem is gondolod és teli van kamerával, na az ilyen helyektől nem parázol?
A másik meg a messenger meg a google szolgáltatásai... Nem is kell a hívásaid rögzítsék, hisz enélkül is tudnak rólad abszolút mindent... Jó múltkoriban is pl. egy rögzített beszélgetésből tudtam visszahallgatni a helyszínt ahova mennem kellett, mert a másik fél konkrétan el hadarta és rázott is le... Na ilyenkor marha hasznos tud lenni ! Főleg ha vezetsz és ki van hangosítva, aztán a menetszél vagy forgalom miatt nem hallod a másik felet, ahogy az én esetemben is történt. (Nem, nem kézben tartottam és csak egy gombnyomás a volánon még mielőtt betámadsz, hogy vezetés közben nem telefonálunk)
Visszatérve a google szolgáltatásaira - szerintem pont emiatt váltok majd én is ha Aryon meg van elégedve mondjuk egy hónap múlva a P40 Pro-val, de azért a kínaiaktól is tartok egy picit, viszont olyan szinten nem megy az adatgyűjtés mint googlenél, legalábbis még most az elején. -
nortol
senior tag
válasz
Sztyepadzso #11951 üzenetére
Hála Istennek csendben van, de legyen is, mert majd akkor fogok frissíteni, ha ismételten megoldják a beszélgetések felvételének a lehetőségét, ahogy ezt megtették a 9-es verziónál a telepíthető fájllal. Remélem, hogy a 10.1 és feletti verzióknál is majd előkerül egy kínai verzióból kiszedett telepíthető rendszerfájl, amit feltéve a telefonra, ezek az elk.rt gdpr őrületes európai hülyeségnek eleget tevő készülékek is használható állapotba kerülnek majd...
-
nortol
senior tag
válasz
Sztyepadzso #11949 üzenetére
-
Tav-Csoves
őstag
válasz
Sztyepadzso #11896 üzenetére
Mostanában a Google Chrome Android vacak. Remélhetően javítani fogják.
-
Tav-Csoves
őstag
válasz
Sztyepadzso #11891 üzenetére
sajnos minden downgrade esetén az összes felhasználói adat törlődik a telefonról, mert visszaáll gyári állapotba a készülék.
-
barbara8854
csendes tag
válasz
Sztyepadzso #11887 üzenetére
Szia! Akkor állítsam vissza gyári vissza állítással? Nagyon kezdő vagyok mi az FR?
-
CsHuszi
csendes tag
válasz
Sztyepadzso #11842 üzenetére
Igen, kivették az előzmények gomb hosszan nyomására történő osztott képernyő módot is, meg az ujjperces módot is ill. a három ujjas felhuzást is.
Csak a multi-ablakból engedi az oszott képernyőt meg a lebegő ablakot.
https://www.google.com/amp/s/www.huaweiupdate.com/emui-10-1-split-screen-for-multi-tasking/amp/ -
CsHuszi
csendes tag
válasz
Sztyepadzso #11831 üzenetére
Beállítások - Kiegészítő lehetőségek - Multia-blak
Itt lehet ki be kapcsolni.
Ha be van kapcsolva és így se működik, akkor esetleg egy telefon újraindítás lehet megoldja a problémát.
Szokni kell ezt a funkciót, de elég hasznos tud lenni.
Ujj izülettel való húzásra mindenhogy rinyál(ki-be kapcsolt multi-ablaknál is), hogy az ablakot használjam. Kipipálva a nem utatja többet, már nem síránkozik. 🙂 -
DonDragonka
őstag
válasz
Sztyepadzso #11834 üzenetére
Yessssssssssss
Pontosan ez segített, reboot és problem solved. Köszi szépen...
eszembe nem jutott volna, hogy ez valami szoftveres téma, köszi az infót... -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Sztyepadzso #11786 üzenetére
... és @zsizsef, köszi a választ!
A helyzet igazából az, hogy az egyik ismerősnek van ilyen telefonja, és a gyári fülest (pontosabban az egyik szárát) leamortizálta. Bt-s fülest nem nagyon akarna venni, de ha már így alakult, akkor úgy gondolta / gondoltuk, hogy a gyárinál nézhetne jobbat.
Úgy volt, hogy vesz egy Avax-ot (a type-C-set), de lebeszélték róla, hogy nem fog működni. Egy másik boltba pedig azt mondták, hogy a gyárin kívül semmi nem megy vele.Szerintem az lehet a "trükk", hogy a ti type-c → jack átalakítótokban nincs DAC. Az csak az analóg jelet viszi át, míg ezeknek a type-c füleseknek - tudtommal - mind saját DAC-juk van (így azok a digitális jelet várják). Itt viszont a Huawei bekavarhatott valamit, így utóbbiak közül nem mindegyik képes megszólalni.
-
California1
őstag
válasz
Sztyepadzso #11678 üzenetére
Tehát te valakit ,megkérdezése nélkül
tüntetsz fel negatívan.... zseniális jellemre
vall.Ismét felteszem a kérdést, miért nem
kérdeztél? -
California1
őstag
válasz
Sztyepadzso #11669 üzenetére
Ez igaz, bár számomra kézenfekvő volt , hogy
nem kisújjból kirázva írtam,amit írtam. De te már a megkérdezésem nélkül állítottál . Továbbra is kérdezlek , nem kellett volna először kérdezni? -
Sztyepadzso
őstag
válasz
Sztyepadzso #11665 üzenetére
Lejárt a szerkesztés, de ott van DonDragonka hozzászólása is:
[link] -
California1
őstag
válasz
Sztyepadzso #11665 üzenetére
Te ez alapján minden kétséget kizárva arra gondolnál? Esetleg nem kellett volna rákérdezned ?
-
California1
őstag
válasz
Sztyepadzso #11654 üzenetére
Milyen következtetés alapján vontad le ezt?
Honnét tudod ,hogy az előd telefon, gyári visszaállítása után néztem a kettőt együtt?
Nos? -
California1
őstag
válasz
Sztyepadzso #11640 üzenetére
Mate20 Pro-ról jöttem át . Az 6GB/128GB volt.
A P30 Pro 8GB-os. Hidd el sokkal de sokkal gyorsabb. Pedig a ram kivételével ugyanaz a vas. -
F-ECT$
titán
válasz
Sztyepadzso #11577 üzenetére
Ugye engedélyezted az ismeretlen forrásból származó apk telepítését?
-
bajoros
csendes tag
válasz
Sztyepadzso #11575 üzenetére
Aha.megadtam a hozzáférést
-
lukoz
aktív tag
válasz
Sztyepadzso #11562 üzenetére
Fogalmam sincs. 😟 A gyári launchernél működik. Novánál nem tudom hol lehetne beállítani
-
nortol
senior tag
válasz
Sztyepadzso #11558 üzenetére
Fura logikájuk van, én meg szomorú lettem :-)
-
andreas49
senior tag
válasz
Sztyepadzso #11461 üzenetére
-
válasz
Sztyepadzso #11445 üzenetére
A volte nem befolyásolja esetleg?
-
Williams
aktív tag
válasz
Sztyepadzso #11441 üzenetére
Ezt dekódolnád, hogy pontosan mit jelent
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
Sztyepadzso #11440 üzenetére
Egyébként, hogy most fent van 10.1, és anno a felvevő is fent volt, de ugye ezzel nem deinstallálódott, ha rábökök a telefon/harom pötty /beállítások /automatikus hívásrögzítő menüpontra, hirtelen szivbajt kapnak a simkártyák ikonjai fent
-
DonDragonka
őstag
válasz
Sztyepadzso #11437 üzenetére
Ez se rossz... nekem nincsenek ilyen hang vezérléssel kapcsolatos dolgok bekapcsolva...
Viszont az órás mutatvány elég gyagyás...
Ha az óráról indítod a kép készítést akkor elindítja a kamera app-ot és lő egyet képet a fotó módban, gondoltam milyen frankó ez a funkció, PRO módban majd pár szituban jól jön... De nem... mindegy mi az indítási sorrend(óra->kamera, kamera->óra) és melyik módot választod ki, ha rányomsz az órán az alprogramon belül az exponálás ikonra akkor elsőnek, mondjuk a PRO módból, szépen visszavisz a fotó módba és ott lő képet... Tehát az óráról indított kép készítés mindig a fotó módban lő képet.... idiotizmuszmaximusz... -
bezo076
tag
válasz
Sztyepadzso #11410 üzenetére
Tökéletesen tudod...viszont vissza tudod rakni 195.-re ès onnan az Android 9-re.
-
norrberth
addikt
válasz
Sztyepadzso #11349 üzenetére
Akkor ezért nem találom.
Ez bonyolult. -
njnl
aktív tag
válasz
Sztyepadzso #11343 üzenetére
Frissült a gugli és a Google aszisztens jön fel a gesztus mozdulatra nem a kereső. A Google frissítés törlése megoldotta, csak figyelni kell, hogy ne frissüljön le újra
-
norrberth
addikt
válasz
Sztyepadzso #11331 üzenetére
Akkor rákacsintok
-
válasz
Sztyepadzso #11304 üzenetére
Jaa tényleg... Talán még olvastam is korábban itt amikor a Cube-ról kérdezősködtem, csak már nem emlékeztem pontosan. Vagy várjál... lehet az android appos topikban kérdeztem
Áhhh, az agyam sem a régi már
(ha van egyáltalán
)
-
andor80
senior tag
válasz
Sztyepadzso #11275 üzenetére
mekgjön amkor jelzi a telefonod!
-
dbius
veterán
válasz
Sztyepadzso #11275 üzenetére
Szívesen.
Ország, szolgáltató és szerencsefüggő is egyben
Csak találgatunk, majd egyszer jönni fog, reméljük. Nekem pl. c432, így elvileg valamikor hónap közepe táján számíthatok rá, majd meglátjuk.
-
norrberth
addikt
válasz
Sztyepadzso #11149 üzenetére
-
zoli8814
aktív tag
válasz
Sztyepadzso #11113 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a választ. Akkor ezt a tok nélküli dolgot el is engedtem, pedig olyan szép ez a telefon. A Mate 10 pro egy párszor leesett tok nélkül betonra is, de mindig megúszta a törést.
-
DonDragonka
őstag
válasz
Sztyepadzso #11012 üzenetére
Megnéztem és eredeti, de mondom erisszük el, mert én eredeti méretben töltök fel... és az kimaradt, hogy Ti a Jó minőség beállításokról cseréltek eszmét...
Ne offoljunk tovább -
norrberth
addikt
válasz
Sztyepadzso #10993 üzenetére
Ezt jó tudni, köszönöm
(#11000) Tulku Ha kinyomsz valakit akkor küldi az sms-t?
XHE 1270 re.
Hívás értesítést kell kikapcsolni.Nekem úgyis mindegy, mert ha be van kapcsolva akkor sem jön sms ha nem vagyok elérhető.
-
DonDragonka
őstag
válasz
Sztyepadzso #11008 üzenetére
Jaaaaaa hogy jaaaaaa
Értelek. És igaz is. Valamiért kimaradt, hogy ebből az aspektusból csevegtek. Bocsi...
Meg mindenkitől a sok offtopic miatt... El is engedtem a témát, elnézést még 1x
Nálam nincs ilyen, hogy net mentes hely, vagy nem járok olyan helyen ahol nincs térerő, szóval, hogy ne legyek ennyire offtopic.... Ha a p30pro-val csinálok egy képet akkor az rögtön fel is megy a "drive"-ba(lényegében a fotók az a drive), ha feltételezzük, hogy legalább mobilnet van lefedettségben.(#11002) F e Z o
Így is van. Nagyon szupi képeket lehet vele készíteni. Ez már biztos. És a pro mód is használható. Korrekt!(#10996) Zsoleszhun
Köszi, hogy megnézted... várás marad akkor... -
DonDragonka
őstag
válasz
Sztyepadzso #11004 üzenetére
-
DonDragonka
őstag
válasz
Sztyepadzso #10993 üzenetére
Ezt a tömörítés dolgot nem értem.
Most megnéztem és kipróbáltam egy sima teszt képpel.
Ezt a fotók szinkronizálta és nem nyúlt a mérethez...
A telefonra próba miatt feltöltöttem egy képet és azt szinkronizáltam... Ezek az adatok a fotók-ból származnak tehát nem a lokálisan tárolt képé...
De lehet valamit félre értettem, akkor bocsi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- Óra topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Jogász topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest