- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
F-ECT$ #16387 üzenetére
Ha mindennapi munkaeszköz, akkor gondolom fel vagy készülve arra, hogy ha kiesik alólad egyből tudod egy szimpla váltással pótolni, míg javítás alá kerül.
Nálam is munkaeszköz, de ha kiesne van 3 másik a szekrényben (persze nem ugyanaz a teljesítmény stb... mint a P30), amivel egyből tudom pótolni és nem akkor kezdem vakargatni a fejem, hogy most mi is legyen
Tehát előre illik ilyen esetekre gondolkodni és nem utána
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
F-ECT$ #16380 üzenetére
Mivel ünnepek előtt küldtem el, így maga a folyamat sokáig. Viszont maga a szerelés az hamar megvolt. Ezen a héten kedden beérkezett hozzájuk a telefon, még aznap megcsinálták és szerdán(tegnap) hozta is vissza a futár. Ha nem lett volna nagypéntek meg húsvét hétfő akkor 3 nap lett volna cakk-pakk..
-
anonymus89
addikt
-
Dzsekó
addikt
válasz
F-ECT$ #16274 üzenetére
Más is panaszkodott rá még akkor, amikor 10.1 volt, ezért sem csináltam FR-t, mert maradna ugyanilyen és csak kaparnám az arcom 2 hétig, mire mindent beállítok újra. Rühellem ezt, hogy a frissítést nem lehet letiltani, de ami meg ráfrissül, az egyre hulladékabb. És nem tehetsz ellene semmit. Bénább a galéria kinézete, mások az akkuidő menedzselő részre panaszkodnak, hogy silányabb a nézete (engem ez szerencsére hidegen hagy), de a hangerő szabályozás is vackabb lett (némítani csak fogaskerék alatt tudok).
De legalább az akkum nem merül jobban 11 alatt, ami nagyon sokaknál FR után is megmaradt. Ez számomra sokkal fontosabb, mint hogy 2-3mp-et kell várnom a hallózással. De amióta rájöttem, hogy 0:00 átvált 0:01-re akkor épül fel a kapcsolat, onnantól hallózok, és azt már mindenki hallja, azóta már ideges sem vagyok. -
Ferenczi Áko
addikt
válasz
F-ECT$ #16133 üzenetére
Én tegnap/ma megszoptam. Visszaálltam 10-es Emuira, belaktam, és elfelejtettem kikapcsolni az automatikus frissítés letöltés/éjszakai telepítést.. Reggelre kéri a telefon a pin kódot, mondom mi a f*sz? Akkor már sejtettem, hogy beszoptam, szóval ma kezdettel mindent elölről.. 😬
-
piocasember
tag
válasz
F-ECT$ #15873 üzenetére
3 telefont is vásároltam tölük az évek során. Ismétlem, értem a kockázatot, de jelenleg hivatalos forgalmazónál már alig van és rohadt drágán. Gyakorlatilag egy kijelzőcserét már ki is fizettem, ha mondjuk az Auchannál megveszem 220ért. Én csak tapasztalatot kérdeztem azok közül, akik jelenleg a
piacon vannak. Mondjuk a Turabdo nem átlagos szürkeimportos volt, hanem lízingelt telefonokat árult, azért bukott. Tudomásom szerint nem mindegyik szürkeimportos működik ezen az elven. -
Ferenczi Áko
addikt
válasz
F-ECT$ #15860 üzenetére
Én nyomtam egy factory-t, telepítettem az új hívásrögzítőt, parádé. Nekem az új akksi kijelzéssel sincs gondom, nem nagyon szoktam nézegetni amúgy sem, szóval ha nem ment az akksiidő/fényképezés rovására ez a frissítés akkor marad..
Más: A HiSuite programmal (ha valaki elég türelmes) visszamehet a legelső verzióra amivel a telefont kiadták?
-
Kobe
veterán
válasz
F-ECT$ #15799 üzenetére
megtettem volna, ha lehetne. De a szolgáltató saját routerében, az újban már nincs erre funkció. És a külön SSID nevet adok a 2.4, vagy 5ghzes csatinak móka sem játszik.
1 csatorna van, dual módban, és a csatlakozandó eszköz képességei szerint dönti el mire dobja fel a hálózaton -
anonymus89
addikt
válasz
F-ECT$ #15327 üzenetére
Mostanában sokat telefonálok kíváncsi leszek így mennyit fog bírni.
Mivel töltöd? (veztékes vagy vezetéknélküli megoldás)
Az azért nem rossz, hogy nap végére annyira le tudod meríteni.Ha és amennyiben úgy döntök cseréltetnék akku-t benne akkor ugrik az IP68 ugye?
Itt is kijelzővel együtt cserélhetik? (félek a csere után valami gubanc lesz akár a beszédhangszóró továbbra is 100%-os műkdösé miatt)
-
Luciano
tag
válasz
F-ECT$ #15175 üzenetére
Lehet, viszont ha bekapcsolom a kijelző felébresztését bejövő értesítnél, akkor legalább felvillan és máris tudom, hogy valami jött.Elmulasztott hivást mutatja. Mondjuk az okos óra sem rossz dolog (használom) viszont tartom, hogy maga a telefon tudja Aod alatt, a tok nem olyan okos mint lehetne.
-
Dracula
őstag
válasz
F-ECT$ #15069 üzenetére
Hát az U11-et is 4 évre terveztem, de lehet, hogy hamarabb meg kell így válnom tőle (se kép se hang). 3-4 évre szoktam, igen... Csak elmegy addig. Az U11-en már csak Android 9 van, de a mai napig azért jól ment. Kérdés, ha tényleg lesz ez az OS váltás, az milyen lesz.
Üdv!
-
válasz
F-ECT$ #15027 üzenetére
Persze, szerintem sem, ezért is írtam... Ahogy knox is írta, az ryyb szűrőt lenne jó optimalizálni, hogy ne menjen el annyira az egyensúly.
#15029aureeel: Ugye, ugye, hogy a jó "öreg" P30 Pro mégis csak oda tudja tenni magát
Jól írtad, hiába csúcs hardver, ha nincs jól optimalizálva a rendszernek az ökoszisztémája. KNorbi által linkelt videóban igaza van a srácnak (persze szarkazmus felsőfokon) , de valljuk be, hogy sokat számít az ha a szoftver rá van tervezve a hardverre, mert csak abban az esetben van teljes harmónia egy rendszeren belül.
szemesi69: FR no comment
Tény és való, hogy használ, de nem minden áron... Leginkább arra kellene odafigyelni, hogy ne legyen teli rengeteg felesleges appal amelyek ide - oda módosítgatják a rendszer paramétereit keresztül kasul. Amolyan megelőzés üzemmód
#15034 mateo91:készíteni, hogy lemeredtem szó szerint. A Pro módban babrálgattam, de a fényviszonyokat reprodukálni nem tudtam és utána hiába próbálgattam a beállításokat, mert egyszerűen nem jött össze... Tehát valóban nem árt, hogy tudd mit csinálsz, ne csak nyomd a gombot mint süket a csengő gombját
-
-
-
-
-
Kobe
veterán
válasz
F-ECT$ #14838 üzenetére
ha felületi sérülés, sztem akkor is gáz.
Volt már 3-4 (és van jelenleg is) másik üvegborítású hátlappal bíró telóm, mindegyiket tokban tartom, és egyiknél sem jelentkezett ez a jelenség, pedig hasonlóan bánok velük.
Pl a másik MI 9 SE-m egy felennyibe sem kerülő teló, ugyanilyen gyári tokban van és mai napig semmi baja a hátlapjának, pedig ugyanilyen üveg (és a kijelzőjét is 3x nehezebb megkarcolni, mint a 2.5x annyiba kerülő hüvelyt) + 2x annyi ideje használom.... -
tirszin
senior tag
válasz
F-ECT$ #14672 üzenetére
Itt is szebb az automata, én az ahhoz közelebbire állítanám be. Egyébként ez csak WB (fehéregyensúly) eltérés, egy profi DSLR sem pontos ebben. Ezért is fotózunk RAW formátumban, ott nincs jelentősége, mit saccolt a fényképező, utólag büntetlenül oda húzom, ahová akarom.
De ilyenkor is bátran módosíthatsz ennyit utólag, hiába jpg.
-
zzola
titán
-
tirszin
senior tag
válasz
F-ECT$ #14321 üzenetére
Nem tudom, nekem a nagymama-telefon szintű, vízszintesen max 5 ikon picit bumfordi. Én ezért tettem rá a Nova-t, azon 7 lett beállítva.
Egy Gcam is jól jönne, mert a gyári kamera elég kiszámíthatatlan eredményt produkál, még expozíció korrekciót is macerás állítani, pedig azt még előre látom is, hogy kellene. A Pro módja pedig azért nem jó, mert nem HDR-ezik. De úgy tudom, nem lehet rátenni a gcam-ot. -
Tulku
veterán
válasz
F-ECT$ #14170 üzenetére
Sajnos rengeteg problémám van vele, kezdve az ujllenyomat olvasástól a hektikus térerőig...úgy látom sikerült kifognom vagy egy nem teljesen jó darabot, vagy pedig valami bekattant nála és újrahúzással megoldható...
PL térkép azonnal bejön wifin, de ha mobil adaton indítom el akkor nem (holott ki van pipálva a wifi és a mobil adat is) miközben a waze és a maps go elindul...
Üzeneteknél képeket nem kapok meg és nem küldi el őket....hazudok; hektikusan néha elküldi, néha nem...illetve néha megkapom néha nem...
Szerintem szoftver lesz ez...ha nem akkor az fájni fog, mert ugyan garanciális, de múlt héten mérgemben földhöz vágtam és a hátlapja pókhálósra repedt, így nyilván minden hibát erre fog majd a szervíz, tehát vennem kell másik telefont... -
szemesi69
addikt
-
F-ECT$
titán
válasz
F-ECT$ #13880 üzenetére
Ááá, azt hiszem ezzel nem tudok mit kezdeni, factory reset kellene, hogy eltűnjön
Lehet csinálok egyet, mert amúgy sem ártana már. Ilyenkor mit hova és hogy érdemes elmenteni, hogy a lehető legkevesebb szívással vissza lehessen állítani a telefon jelenlegi állapotát, appokat, beállításokat, stb?
-
törölt tag
válasz
F-ECT$ #13875 üzenetére
Ez furcsa. Nekem a külső forrásból telepítés engedélyezése után azonnal települt az app. Esetleg volt más hívásrögzítő telepítve korábban? A poszt azt írja, hogy ha esetleg volt más hívásrögzítő apk telepítve korábban, azt előbb el kell távolítani. Milyen firmware verzió van a telefonon?
-
kirkri
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- PlayStation 5
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest