- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- iPhone topik
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szemesi69
addikt
válasz
ROBOTER #13559 üzenetére
Nálam voda és telekom van, párom s10 csak telekom. Előtte s8 volt neki, szintén telekom sim, az én eddigi összes huawei telefonon kenterbe verte térerőbe telekomos sim kártyával. Hogy 2 azonos szolgáltatói sim, hogy fér össze, nem volt alkalmam kipróbálni, így a kérdésedre nem tudom a választ.
-
F-ECT$
titán
válasz
ROBOTER #13542 üzenetére
Az elsőre nem igazán van megoldás sajnos, én mondjuk nagy különbséget nem látok az S7-hez képest, illetve gondom se volt ebből.
Az utóbbinál gondolom nem segít, hogy nálam jó pár éve nem készülnek panormáma képek, mert bár papíron jónak tűnik egy ilyen kép, de valójában se nyomtatva, se digitálisan nézegetve nem az igazi egy sima képhez képest.
De próbálkozni lehet más apokkal, hátha.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest