- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pophair
csendes tag
Sziasztok! B185-ön ragadtam egy ideje, azonban tegnap feldobott a telefon egy 2 gb körüli frissítést és így b209-re ugrott. A későbbi órákban szintén jelezte a telefon hogy elérhető az oreo, az update után az új build szám c432 lett. Tudna valaki segíteni hogy a főképernyőn lévő hírcsatornát hogy lehetne eltüntetni?
Előre is köszönöm a válaszokat! -
saca23
aktív tag
Nálam mostmár lassan egy hónapja 8.0 - val fut a teló és olvasgatva itt, hogy egy két embernek milyen bugok vannak csak pislogok. Én mondjuk megvártam mig a telekom rendesen feldobja a frissitést és otaán csináltam visszaállitás nélkül, de sem fényerő ingadozással, sem más problémával nem találkoztam. Elég komolyan használom a telot a 6 órás kijelző időnél este 10-re 20% az aksi, ebbe van legalább 3óra telefonálás is, és most nagyon bejön az aspalt9😅 amit nagyon szépen visz a telo. Nem tudom hogy csak nekem volt szerencsém ezzel a frissitéssel, vagy alapból jó e az oreo, de ez a telo nagyon durván jól használható most is mint 7.0 val 😉
-
mtx1111
tag
367 frissítés érkezett. Augusztus 1. biztonsági javítás. 111MB
-
bubus66
nagyúr
-
bela85
aktív tag
Nálatok is beadja ha feloldjátok a kijelzőt , hogy "A Wi-Fi alapú keresés bekapcsolásával az alkalmazások és szolgáltatások Wi-Fi hálózatokat kereshetnek akkor is amikor ki van kapcsolva a Wi-Fi." (mégse és ok gomb)
Már rányomtam az OK-ra.. és minden egyes képernyő feloldásnál ismét megkérdezi... eddig is be volt kapcsolva a Wi-fi + szolgáltatás.. szóval nem érte most mi változottt... de rohadt idegesítő.
-
krisz727
tag
Sziasztok
Hívás közben ha eltakarom a fényszenzort és nincs kihangosítva majd elengedem akkor ezt irja ki:
wifi alapu keresés bekapcsolásával az alkalmazások és szolgáltatások wifi hálózatokat kereshetnek akkor is, amikor ki van kapcsolva a wifi.
Mi ez a szöveg, ha okézom visszajön ha mégse gombot nyomom visszajön?
Irogatott valami célterület elérhetőség.... útvonalat ittott azt se tudtam mire vélni -
t-shirt
veterán
válasz
huberpe #4035 üzenetére
+1,
Lányom kapott egy p20 lite-ot, amikor beszélek vele telefonon nagyon idegesítő hogy közbe állandóan "bezörögnek" az egyéb üzenetküldők. Előtte p9 lite volt neki, azzal nem volt ilyen gond, arra gyanakszomhogy ezt a ficsőrt a huawei az új android/emui - val hozta el számunkra. -
huberpe
aktív tag
sziasztok!
olyan kérdésem lenne, hogy hogy lehet emui-n megoldani azt, hogy telefonhívás közben ne csipogjon párom fülébe az egyéb appok értesítési hangja? leszámítva persze a néma módot.
-
-
Syri00n
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos meghajlott a telefon. Mármint úgy, hogy szinte olyan mint egy banán. Mitől lehetett? Másnak is van ilyen? -
pch
senior tag
Vodásra jött új sw. Igaz csak Google bizt frissítés.
pch
-
DrDobos
őstag
Eredeti toltofejjel es kabellel nem mukodik a gyorstoltes a telefonomon
valami otlet a megoldásra?
-
lui24
tag
Köszönöm a válaszokat.
-
törölt tag
Köszi srácok
-
esbii22
őstag
válasz
#04441088 #4015 üzenetére
Javaslom csinálj factory resetet a recovery menüből, nekem sokkal jobban bírja mint a 7esnel es ugyanazokat az appokat hasznalom. Töröld le a felesleges appokat először amiket nem használsz, nézd meg az akkumulátornal mi fogyaszt sokat. Azt töröld le es telepítsd újra. Ha ez sem oldotta meg a problémát akkor mehet a factory reset
-
törölt tag
Hali.
Vissza lehet valahogy varázsolni 8.0 előtti szoftvert? Így gyorsabban merül a telefon. -
bubus66
nagyúr
Szia FF= Firmware Finder ezzel az alkalmazással tudsz firmwaret a telefonodra tenni az Itteni a leírás alapján
Látom már válaszoltak.
-
molyolo77
újonc
Én 2 év garisan vettem ezért vittem el múlthét hétfőn a szervízbe.6 munkanapra vállalták de ne én szórakozzak vele.Kihasználták a 6 napot de jó lett. 7.0-verziónál B210-re felfrissítették és wifivel megkerestették a 8.0-át azóta már felfrissített wifin 366-os végüre.Gyorsabb lett bár így sem volt lassú.Hívószám kijelzés probléma itt is fennáll. Bár engem nem zavar.
-
Tűz
csendes tag
Igen teljesen igaz. De jövő ilyenkor majd ugyanezt írják a 20 lite-ról, mert a 30 vagy 40 vagy hívják bárhogy is az utódokat annyival jobbak lesznek. Sajnos ezek a cuccok ma nagyon nem időtállók és nem is lesznek azok. Hiába kap frissítéseket ha majd az utódok annyival többet tudnak hogy mindenki megveszi. Jövő ilyenkorra a 20lite is egy elavult lassú telefon lesz.
-
saca23
aktív tag
Hátha belegondolsz hogy a 10lite is milyen árról indulsz, és most a 20 lite a ma trendenek abszolúlt megfelő tudással, most hol az árra, akkor, totális pariban van a helyzet, a 10 lite most kb 30-40 el olcsobb, de az életben nem kap több főverzió frissítést, éa ahogy a 9 literól hallottam, csoda ha egyáltalán bizti frissítés kapni fog ez a telo, a 20 lite ellentétben, ami rajta van a frissités listákon, azonkívűl tényleg jobb telo szinte mindenben, mondom úgy hogy nekem 10 litem van, dehát csúszni fog a a 20as széria ára is, úgyis 😉
-
Tűz
csendes tag
Nagyjából igazad van. Mert biztos, hogy a 20 -as széria okosabb. Bár 30000 - 40000 ft különbség árban a két telefon között, azért soknak mondható annyival szerintem nem jobbA P20 LITE. Viszot az időtállóság szempontjából szerintem a mai fejlődés mellett pont ugyanannyi használat után fogjuk mindkét verziót beledobni a kukába..
-
_CICAFIU_
aktív tag
Sziasztok! Szerintetek mennyit ér egy tökéletes állapotban levő másfél hónapot használt p10 lite? Január környékén vettem telekomnál egy összegben. Lecseréltem egy p10re azóta a dobozában pihen. Bocsi ha esetleg nem szabad ilyet kérdezni.
-
V-I-D-A
aktív tag
Sziasztok!
Kollégám elveszett adatok visszanyerése céljából korábban rootol-ta a P10 Lite-ot. Már nincs szüksége a root jogra, és szeretné frissíteni a készülékét a legújabb hivatalos romra. OTA-n keresztül le is tudja tölteni az ápdétet, de ha rányom a telepítésre, csak újraindul a készülék TWRP recovery-ben, és nem történik semmi. (gondolom hiányolja a stock recovery-t az ápdét)
Mi lehet a megoldás? Hogyan lehetne eltüntetni a root-ot, visszazárni a bootloadert, visszatenni a stock recoveryt legegyszerűbben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest