- Macrodroid
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
saca23
aktív tag
Persze én értem és gondolom rendszer frissítés is max egy lesz a 20 lite ra, de az korán sem igaz hogy a p20lite és a p10 lite egyforma, érezhetően gördülékenyebb a a 20 a 4 giga ram miatt, azonkívül nagyon komoly szép kijezője van, tárhelyben is duplája mint a 10 lite és ettől sokkal időtállóbb lesz mint a 10 lite, kezdve hogy már most a huawei frissítési listáján van a gpu turbo frissitéssel kapcsolatba, az emui 9.0, és mivel a magába a p20 széria most nagy sláger, ezáltal az árán is látszik. Itt van kézbe mind a két teló, a p20 lite drágább teló de annyival jobb is viszont😉
-
bela85
aktív tag
Szintén FF-el frissítettem B124-ről B210-re, de semmi. FF-ben megjelent a B364 (2 verzió is) ,de mindegyikre azt írja hogy nem telepíthető. OTA meg nem jelez még semmit.
Lehetséges, hogy mivel FF-el frissítettem anno, így emiatt nem talál frissítést? (vagy csak várni kell még...)
-
bubus66
nagyúr
Mit ír ki?
SIMLOCK_DEACTIVE Független.
SIMLOCK_ACTIVE FüggőHa Telenor függő akkor nem lehet a build száma C432
Nem mindegy hogy Telenor függő vagy Telenoros kártyával használod a kettő nem egy és ugyan az..
Tessék egy pár régió kód
Régió kódok.
ID (Cxxx) = Region/Operator | custom.bin (content)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
C02 = Vodafone
C10 = Russia
C21 = Telefonica / O2
C40 = Czech Republic Telefonica / O2
C55 = Italia TIM
C66 = VIPmobile | vip/rs
C86 = Spain Yoigo
C109 = Amena/Orange
C112 = Latin America
C113 = Wind/Italy | wind/it
C121 = Türkei
C123 = Switzerland
C128 = Telenor.hu Ez a Telenor Függő!!
C150 = T-Com dt/de/hu
C151 = India
C185 = North-Africa/Middle-East | hw/meafnaf
C209 = Asia (Pacific)
C212 = Iusacell/Nextel
C249 = Serbia Telekom
C432 = Nordic-European | hw/eu Független.
C470 = Asia (Pacific)
C605 = Colombia
C637 = Spain
C636 = Asia-Pacific | hw/spcseas
C675 = India
C706 = New Zealand
C900 = GLOBAL -
bubus66
nagyúr
Szia
Megnyitod a tárcsázót, és beütöd a következő kódot: *#*#2846579#*#*.Tessék így tudod megnézni, hogy független-e.
Bizony az Ővé az a az a Telekom gyárilag független ként árulja. A Telekomnál mindegyik P10 Lite független.
Viszont, ha a tied C432 akkor független a Telenor Függő az C128Bxxx
-
kissge
csendes tag
Az előbbi megoldással, vagyis a tárcsázóból, kóddal megnyitott vizsgálat a "SIMLOCK_DEACTIVE" üzenetet adta vissza, vagyis független és Telekomos. Én is meglepődtem, alább azért is írtam zsigerből a függőt, mert szolgáltatótól vásárolt készülék.A két simre kerestem megoldást, nem a függetlenítésre.
Akkor nincs más, el kell fogadni, megtévesztett az internet és a simtálca két foglalata.
Azért köszönöm mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest