- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tűz
csendes tag
Igen teljesen igaz. De jövő ilyenkor majd ugyanezt írják a 20 lite-ról, mert a 30 vagy 40 vagy hívják bárhogy is az utódokat annyival jobbak lesznek. Sajnos ezek a cuccok ma nagyon nem időtállók és nem is lesznek azok. Hiába kap frissítéseket ha majd az utódok annyival többet tudnak hogy mindenki megveszi. Jövő ilyenkorra a 20lite is egy elavult lassú telefon lesz.
-
Tűz
csendes tag
Nagyjából igazad van. Mert biztos, hogy a 20 -as széria okosabb. Bár 30000 - 40000 ft különbség árban a két telefon között, azért soknak mondható annyival szerintem nem jobbA P20 LITE. Viszot az időtállóság szempontjából szerintem a mai fejlődés mellett pont ugyanannyi használat után fogjuk mindkét verziót beledobni a kukába..
-
Tűz
csendes tag
Megcsináltam az FR-t, nem segített a problémán a hívószám kijelzés most is visszaáll alapra. Sőt mostanra az értesítések sem az igaziak. A Google naptár pl össze-vissza jelez, az egész napos események esetén. (ez lehet hogy a naptár alkalmazás hibája) de eddig az legalább ment. Az okosórára is kétszer küldi ki az értesítést amikor épp kiküldi.
-
Tűz
csendes tag
válasz
Zsocy155 #3810 üzenetére
Szia!
Eddig működött ez a funkció......
A szolgáltatónál kérhetted rejtve, meg nem rejtve a számod, így ez volt a szolgáltatói alapértelmezett.
A telefonon viszont állíthattad, hogy megjelenjen, vagy ne jelenjen meg, de eddig úgy is maradt.
Most viszont ha átállítod úgy marad, de ha újraindítod a telefont akkor visszaáll az alapértelmezett beállításra. -
Tűz
csendes tag
Sziasztok!
Ma az én telefonomon is frissült az android.Szerintem egész jól működik (Nem volt rajta visszaállítás), egy dolgot kivéve.
Fent láttam, hogy már valaki írta, hogy a hívószám kijelzéssel gond van, azaz újraindítás után mindig visszaáll a hálózati alapértelmezettre. Hát ezt megcsinálja az enyém is, és hiába állítom át a megjelenítésre, mindig visszaáll az alapértelmezett beállításokra.
Valaki tudna erre megoldást javasolni, vagy várni kell amíg jön hozzá a javítás?KÖSZI
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest