Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
-
Quentaro
tag
Szerintem azért nem válaszolnak, mert ezt így nem lehet tudni Az pedig nem infó, hogy "passz". Arról sincs adat, hogy pl. a Huawei P9-P10 Lite készülékek hány százalékára küldtek ki frissítést, és hányan frissítették (pedig biztosan vannak ilyen számok).
Azt tudom, hogy az én készülékem B185-ön ragadt (nemrég frissítettem FF-el). Nem zárható ki, hogy B209-en is ragadt volna, ha nem oldom meg service rommal. Ez lutri. -
macika69
tag
istenem, de komolyan ... egyeseknek, mintha az életük függne az oreotól ... olvasni is rossz, de komolyan, amilyen hisztit levágtok... az agyhalál szintje már
Bocsánat, de az ember azért jön ide, azért tagja egy ilyen fórumnak, hogy hasznos, értelmes információt kapjon, ne nyavajgásokat ... ne értelmes hozzászólásokat nyomokban tartalmaz kategória
-
esbii22
őstag
Én meg úgy vagyok vele hogy egy évig nem basztatom a telót a gari miatt. Na az enyém már másfél éves(jelzem sosem vittem még telefont szervizbe se hardveres se szoftveres hiba miatt és még a telefonjaim sem voltak törve soha.) úgy hogy a garancia már nem érdekel,jövőre ugyis csere lesz, ezt meg örökli tőlem valamelyik szülőm
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Huawei aktuális csúcsmodelljének kalóriaszegény kiadása idén sem okoz csalódást, a kivitel, a felhasználói élmény és az árazás is összhangban van. Egyébként semmi izgalmas nem történik.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 5G Snapdragon
- Lenovo ThinkPad 40AF + Lenovo 135W + Lenovo USB-C kábel (hybrid) DISPLAYLINK
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest