Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
-
Quentaro
tag
Szerintem azért nem válaszolnak, mert ezt így nem lehet tudni Az pedig nem infó, hogy "passz". Arról sincs adat, hogy pl. a Huawei P9-P10 Lite készülékek hány százalékára küldtek ki frissítést, és hányan frissítették (pedig biztosan vannak ilyen számok).
Azt tudom, hogy az én készülékem B185-ön ragadt (nemrég frissítettem FF-el). Nem zárható ki, hogy B209-en is ragadt volna, ha nem oldom meg service rommal. Ez lutri. -
macika69
tag
istenem, de komolyan ... egyeseknek, mintha az életük függne az oreotól ... olvasni is rossz, de komolyan, amilyen hisztit levágtok... az agyhalál szintje már
Bocsánat, de az ember azért jön ide, azért tagja egy ilyen fórumnak, hogy hasznos, értelmes információt kapjon, ne nyavajgásokat ... ne értelmes hozzászólásokat nyomokban tartalmaz kategória
-
esbii22
őstag
Én meg úgy vagyok vele hogy egy évig nem basztatom a telót a gari miatt. Na az enyém már másfél éves(jelzem sosem vittem még telefont szervizbe se hardveres se szoftveres hiba miatt és még a telefonjaim sem voltak törve soha.) úgy hogy a garancia már nem érdekel,jövőre ugyis csere lesz, ezt meg örökli tőlem valamelyik szülőm
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest