- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
baltamas
csendes tag
Az iShop-tól ne rendeljetek, ha ilyen telefonhoz akartok jutni. Május 02-án rendeltem meg tőlük a 4gb-os kék színű P10 lite-ot, azóta nem érkezett meg, annak ellenére, hogy folyamatosan "raktáron" jelzéssel van feltüntetve a honlapjukon. Az ügyfélszolgálat állandóan csak hitegeti az embert, hogy a következő szállítmánnyal érkezik, de persze nem. Ma újabb 2,5 hetet mondtak, illetve, hogy nem tudják garantálni, hogy egyáltalán érkezik-e, mert elsősorban ny-eu-ba viszik ezeket. Kérdeztem, de akkor miért van a honlapon folyamatosan feltüntetve, hogy raktáron. Fogytán a türelmem, ráadásul már rendeléskor kifizettem a készüléket. Persze könnyelműen mondják, hogy mondjam le a rendelést ha akarom, és visszafizetik, de direkt a 4gb miatt rendeltem tőlük. A töketlenségüket látva közben berendeltem az officedepot-nál is, mert ott is 4gb-osként van feltüntetve a kék, többször beszéltem velük, mert a másik 3 szín 3gb-ként van feltüntetve a honlapjukon. Állították, hogy valóban 4gb-os, 4 napon belül ott volt a készülék, kiértesítettek, kérdeztem, hogy akkor 4gb, mondták igen. Elmentem érte....dobozon: 3GB ROM. Köszi! Felháborító, azt hiszem az ishopot is lemondom, és egyszerű felhasználónak jó lesz nekem a 3gb-os is. Csak nem értem, akkor miért hirdetik így, megtévesztve és teljesen hülyének nézve a vásárlókat? Vagy valaki tud esetleg 4gb-os beszerzési helyet, gyártói garival kék színben?
-
petati94
tag
A finder valamiért minden ROM-ot A-nak jelöl a C432 esetében. De, ha egy adott romot le akarsz tölteni, akkor már látszik, hogy melyik A-s és melyik sima és melyik DS és így tovább. Van WAS-L01 (Ez a SINGLE SIM) WAS-L21 (DUAL SIM) WAS-L01A (SS 4GB RAM) WAS-L21A (DS 4GB RAM)
-
N2O999
tag
-
petati94
tag
A Huawei Firmware Finder szerint adott ki a huawei frissítést, de még nem terjeszti. Mind DS-re és SS-re.
-
kcsa
veterán
No igen, de ha ránézel a Huawei garanciális feltételeire, láthatod, hogy egy csomó postán leadható, majd futárral kapod vissza. Soha nem vinném vissta a boltba. De ez én vagyok
Másik apróság, hogy sokkal kevésbé hiszek az ilyen gsm boltokban, mint egy mediamarkt, edigitalban. Ha emiatt pár ezressel drágábban kapom, nem szokott zavarni
-
raidx
őstag
-
mizoli
addikt
válasz
krisztian112 #334 üzenetére
Mindkét gyári billentyűzet jól használható.
-
krisztian112
senior tag
Sziasztok!
Én tegnap vettem a Firstphone Teréz körúti nyitási akció keretében 79.990ért. Meg vagyok elégedve a telefonnal. Én anysoft keyboardot használok billentyűzetként, és egy gondom van vele, hogy írásnál a szóközöket kihagyja, mintha nem érzékelné mindig. Valakk járt már így, esetleg a gyárinál is ilyen?
-
Zsocy155
őstag
A garancia információnál már csak 1 év garanciát ír.
A Huawei pedig 2 év garanciát ad. Nem vágom hogy adnak 1 év gyártóit, amikor a gyártó 2 évet ad?! -
raidx
őstag
Mivel a telenornál elfogyott a P10 lite, nézegettem a neten és két fajta P10 Lite-t találtam. az egyik Huawei P10 lite Dual Sim 32GB Black, White, Gold 81 500Ft -ért, a másik Huawei P10 Lite Mobiltelefon
79 499Ft. Gyárilag függetlenek és 1 év gari van. Sajna az oldalon a leírás gomb nem működik. Csak a két sim hely lenne a külömbség? -
kcsa
veterán
Akinek WAS-LX1 van: jött már valakinek valamilyen update? Pont dühöngve néztem, hogy LX1A-ra (a 4 gigás) mindenféle update jött már, erre (nekem) még semmi.
-
matex
aktív tag
A mai teszt győztesei nem mások, mint azok, akik a gyári adatok visszaállítására szavaztak: [kép]
A Wakelock Detector sajnos nem látta a telefonomat a számítógéppel összekötve (Chrome+Unlocker for WakeLockDetector+ADB), így nem maradt más választásom.
Mától minden nap 1 általam telepített alkalmazás kerül a telefonomra, és figyelem majd, hogy melyik nem hagyja aludni a telefont.
Még egyszer köszönöm szépen mindenkinek, aki foglalkozott a problémámmal, és segített megoldást találni.
Ha megvan a bűnös, akkor jelentkezem...
-
raidx
őstag
Win 10-hez már nem kell az ADB annélkül is megy.
Álltalába van a könyvtárak között egy Download nevű mappa. Oda bemásolni az apk fájlt, Fájlkezelőbe megkeresni és futtatni. vagyis katt rá és máris bejön a csomagtelepítő menű és indulhat a telepítés. De csatlakoztatott mobil esetén az áruházból is telepíthető.
-
perdan
újonc
Sziasztok, új telefont szeretnék venni, és jelenleg három készülékre csökkentettem a listát. Közte van ez is, a Huawei P10 Lite (jelenleg 80 000Ft), a másik kettő pedig, a Samsung galaxy a5 2017 (90 000Ft), illetve a Honor 8 (100 000Ft). Mennyire éri meg 80-ért ez a telefon, vagy egy plusz 10-esért megéri-e a Samsung? Illetve a Honor 8 van annyival jobb, hogy megéri rá 100 000 Ft-t kiadni?
-
mizoli
addikt
A ki/be kapcsolás az hidegindítás, nem teljesen ugyanaz, mint az újraindítás.
Vannak "gyanús" alkalmazásokat, amik sokat ébrentarthatnak. Ilyenek pl. Goggle cuccok, vírusírtók, játékok, optimalizálók, akku élettartam "növelők", és a sok hasonló szemét.
Ha az általad telepített valamelyik app ébreszt, azt alkalmazás törléssel is ki tudod deríteni.
Factory reset után ne pakolj vissza mindent, csak azt tedd fel (egyesével) ami tényleg fontos, és közben figyeld.
Az alkalmazások többsége rengeteg engedélyt akar, NEM KELL mindent megadni nekik, csak ami szükséges, akkor is működnek. Ha nem, az felejtős. Pl. miért kell egy képnézőnek a kontakt listád?
A Chrome simán okozhatja az ébresztéseket.
Ha valami gyanús, annak törölni kell a gyorsítótárát, az adatait.
Meg sok ilyen dolog van, most nem jut eszembe.A cache partició törlése is segíthet.
-
matex
aktív tag
ORCA58: köszönöm szépen a használati útmutatót, az általad leírtak szerint fogok eljárni.
mizoli: minden töltés után újraindítottam, hogy ne zavarjon be semmi, de így is ébren van valami. A gyári beállítások visszaállítása még mindig ott van, de akkor nem derül ki, hogy mi okozta. És ha utána mindent visszapakolok, akkor megint jelentkezhet a probléma, így meg legalább van esélyem rá, hogy megtudjam, mit nem kell felraknom. Köszi a ABD linket!
-
Laki
tag
No én is tulaj vagyok
Vodátol hoztam,már csak a plusz simhelyet kell kimókolni
Erröl tudtok valamit?
-
mizoli
addikt
Én csak a root verziót használtam a Xiaomi Mi3-on. Az minden további nélkül működik, nem kell semmi extra, mint a Lite verzióhoz. Kár, hogy nincs a P10 Lite-ra rendes root.
A WD csak mutatja mi ébreszti, tartja ébren a telefont, de nem lehet vele megoldani. Ha valami system app (google services a szokásos), akkor még letörölni sem tudod. Leginkább akkor segíthet, ha valami általad telepített alkalmazás ébreszt ilyen sokszor.Ki/be kapcsolás megvolt, és nem javult semmit?
Factory reset jó eséllyel megoldja.ADB driver
Anno még a Mi3-hoz telepítettem a 15 seconds ADB Installer-t, működik vele a P10 Lite. -
ORCA58
addikt
HUH!
Felteszed a Wakelock Detector Lite-ot a telefonra (ezt biztos megtetted.)
A PC-N A chrome-hoz le kell tölteni az "Unlocker for WakeLockDetector" bővítményt.
A PC-n kell valamilyen ADB programnak (vagy driver) nem tudom hogy nevezik lennie, ami látja a telefont.
Hogy nekem honnan van már nem tudom, gondolom korábban tettem fel a régebbi telóhoz.
A telefonon bekapcsolni az USB hibakeresést. (fejlesztői lehetőségekben van). Ha a PC-n megy az ADB
akkor rádugod a telefont és kéri a kapcsolat engedélyezést. Egy IGEN nyomni. Ha a kapcsolat létrejött utána elindítod a Chrome "Unlocker for WakeLockDetector" bővítményt (lehet parancsikont kitenni az asztalra)
Ha ne látja a telefont akkor "Refresh Device "
Akkor látja, ha feljön 3 kék gomb. A Grant Batteri stats-ra kattintasz. Alul kiírja hogy kész .
lehúzod a telefont és használod a Wakelock Detector Lite-ot.
Értelem szerűen ha nem kell a WakeLockDetector ugyan így a Revoke Batteri stats-ra kattintasz, majd leszeded a telóról.Nekem az ADB valamiért csak a totalkommanderen keresztül megy . Fent van egy kiegészítő, ami a telefonok meghajtóit látja ADB keresztül, mint hálózati meghajtókat. Ezt el kell indítanom és csatlakozik a telefon. Érdekes módon a a P9 lite már nem mutatja meg az összes könyvtárát nugat béta alatt, minek nem örülök de most nem ez volt a kérdés.
-
-
raidx
őstag
Elvagyok szomorodva. addig hezitáltam, hogy P9 vagy P10 Lite, hogy a Lite kifogyott a Telenornál. A P9-nél igazából csak a kamera tetszett nagyon.
-
matex
aktív tag
Közben sikerült a Play áruházat is újrarakni. Minden Google alkalmazást (kivéve Dokumentumok, Táblázatok) töröltem vagy letiltottam. Amúgy se használnám őket, nem is szeretem a felesleges dolgokat, hát még ha ezzel segítek a helyzetemen. Holnap jelentkezek, hogy mit mutat az akku grafikon.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Huawei aktuális csúcsmodelljének kalóriaszegény kiadása idén sem okoz csalódást, a kivitel, a felhasználói élmény és az árazás is összhangban van. Egyébként semmi izgalmas nem történik.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Futás, futópályák
- Mobil flották
- Mesterséges intelligencia topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EAFC 25
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest