- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huawei HUN
Hivatalos
válasz
krisztian112 #604 üzenetére
Szia!
Készíts gyorsítótár törlést, ha ez sem segítene akkor indítsd újra készüléked, ha ez se akkor csinálj egy gyári beállítások visszaállítását.
-
mizoli
addikt
válasz
Én semmit nem tapasztaltam abból amiket írtál. Sehol nem lassul be, a SwiftKey igen jól dolgozik, a szójavaslatok kiválasztása után odateszi a szóközöket, ahogy kell. Facebookom nincs.
Csinált már tisztogatást? Recentben töröltél már? Ki-bekapcsolás, vagy újraindítás megvolt? Ha semmi nem jön be, esetleg még cache partíciót is lehet törölni. -
Zsocy155
őstag
válasz
krisztian112 #607 üzenetére
Az előfordulhat, hogy 1-1 alkalmazás nincs jóban a Mali-val, inkább Adreno-ra írták.
-
Zsocy155
őstag
válasz
Nekem 3 hete van meg a telefon, de még akadást nem vettem észre. Mondjuk nekem sem messenger, sem face nincs telepítve. Inkább RR3 és 2-3 játék és Digi online.
-
kcsa
veterán
válasz
Enyém is ilyen sajnos. Megvárok egy-két updatet, ha valaha kiadnak egyáltalán, aztán ha nem változik elköszönünk egymástól.
-
mizoli
addikt
válasz
krisztian112 #438 üzenetére
Nekem még egyszer sem lassult be. Igaz, nálam nincs Facebook 😃
-
Kzohun
tag
válasz
Hát én ilyet nem tapasztalok. 2 hete vagyok tulaj, de nálam ilyen nincsen. Pörög a teló ezerrel, gyors mint a villám. Én a SwiftKey-t használom rajta.
-
kcsa
veterán
válasz
Messenger Lite-ot használd. De ismerem az érzést, néha tényleg belassul, panaszkodtam már itt is emiatt.
-
mizoli
addikt
válasz
krisztian112 #334 üzenetére
Mindkét gyári billentyűzet jól használható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen autót vegyek?
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- VR topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged