Hirdetés
- iPhone topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mizoli
addikt
Én csak a root verziót használtam a Xiaomi Mi3-on. Az minden további nélkül működik, nem kell semmi extra, mint a Lite verzióhoz. Kár, hogy nincs a P10 Lite-ra rendes root.
A WD csak mutatja mi ébreszti, tartja ébren a telefont, de nem lehet vele megoldani. Ha valami system app (google services a szokásos), akkor még letörölni sem tudod. Leginkább akkor segíthet, ha valami általad telepített alkalmazás ébreszt ilyen sokszor.Ki/be kapcsolás megvolt, és nem javult semmit?
Factory reset jó eséllyel megoldja.ADB driver
Anno még a Mi3-hoz telepítettem a 15 seconds ADB Installer-t, működik vele a P10 Lite. -
ORCA58
addikt
HUH!
Felteszed a Wakelock Detector Lite-ot a telefonra (ezt biztos megtetted.)
A PC-N A chrome-hoz le kell tölteni az "Unlocker for WakeLockDetector" bővítményt.
A PC-n kell valamilyen ADB programnak (vagy driver) nem tudom hogy nevezik lennie, ami látja a telefont.
Hogy nekem honnan van már nem tudom, gondolom korábban tettem fel a régebbi telóhoz.
A telefonon bekapcsolni az USB hibakeresést. (fejlesztői lehetőségekben van). Ha a PC-n megy az ADB
akkor rádugod a telefont és kéri a kapcsolat engedélyezést. Egy IGEN nyomni. Ha a kapcsolat létrejött utána elindítod a Chrome "Unlocker for WakeLockDetector" bővítményt (lehet parancsikont kitenni az asztalra)
Ha ne látja a telefont akkor "Refresh Device "
Akkor látja, ha feljön 3 kék gomb. A Grant Batteri stats-ra kattintasz. Alul kiírja hogy kész .
lehúzod a telefont és használod a Wakelock Detector Lite-ot.
Értelem szerűen ha nem kell a WakeLockDetector ugyan így a Revoke Batteri stats-ra kattintasz, majd leszeded a telóról.Nekem az ADB valamiért csak a totalkommanderen keresztül megy . Fent van egy kiegészítő, ami a telefonok meghajtóit látja ADB keresztül, mint hálózati meghajtókat. Ezt el kell indítanom és csatlakozik a telefon. Érdekes módon a a P9 lite már nem mutatja meg az összes könyvtárát nugat béta alatt, minek nem örülök de most nem ez volt a kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung A33 128GB dual sim, független, fekete, pöpec állapotban!
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest