Hirdetés
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
krisztian112
senior tag
Sziasztok!
Huawei P10 Lite-om van szilikontokkal. Most jött le a szofterfrissítést, de sok változást nem tapasztaltam.1 hónapja vettem. Kaptam céges telefont, így ha van rá jelentkező elpasszolnám, privátba várom az ajánlatokat akit érdekelne.
-
krisztian112
senior tag
válasz
Zsocy155 #606 üzenetére
Köszi a válaszokat! Valaki aztmondta szedjem le a facebookot meg a messengert. Mondom biztos azért adtam ki 100ezer forintot, hogy egy olyan alap alkalmazást amit a legtöbbször haszánlok mint a munkám és magánélet során leszedjem, vagy a Lite verziót rakjam fel, nevetséges... Hozzáteszem, amikor nincs megnyitva a facebook akkor sincs sokszor a helyzet magaslatán. Azt, hogy a billentyűzet néha miért nem ír szóközt, azt pedig végképp nem, pedig még egy ZTE Skaten-n sem akadozott az Anysoftkeyboard anno.
-
krisztian112
senior tag
Sziasztok!
Miért van az, hogy a telefon tetűlassú? Beszaggat a billentyűzet gépelés közben, facebook, messenger szintén akadozik, muktitasking átváltásközben pl kamera gps megakad. Egy galaxy J5 nél semmiprobléma nem volt ahol volt 8GB rom és 1.5 GB Ram. Mi okozhatja? Az első naptól ilyen. 3GB ramnál nemhiszem, hogy kellene ilyet csinálnia. Köszönöm a válaszokat!
-
krisztian112
senior tag
Sziasztok, pár napja én is tulaja vagyok egy ilyen készüléknek. Elsődleges negatív tapasztalatom eddig hogy írtózatosan be tud lassulni a telefon billentyűzésnél és ha mondjuk a netezés közben egy facebook fejet megnyitok. Olyan mintha egy 30ezres prestigio kinai vacok lenne az egész. Miért csinálja ezt? Valakinek hasonló tapasztalat? Köszi a választ! Illetve aki tud írjon pár mondatban beszámolót a készülékről.
-
krisztian112
senior tag
Katasztrófa ez a kiejzővédő üvegfólia piac. Miért tervezik így az üveget? Meg amúgy ha Gorilla glass 100 ezedik kiadása ami már "atomtámadás ellen is véd", akkor miért kell még mindenféle fóliát rendelnirá, ráadásul méretpontatlanokat. Ez csak egy kreált biznisz ez a fóliapiac. Én nem.raktam.rá fóliát merz idegesítene, hogx mindkét oldalt 2 milli kihagyás van, szilikon tokot vettem viszont rá 2 ezer magyar forintért. Cellect márkájú víztiszta tok.a kivágások jó helyen van és nem is olyan vastag. Bízom bennepedig, hohx ha nem dobálom meg rakom összevissza a telefont nem lesz karcos az előlap, a hajszálkarcok pedig nem.érdekelnek, azok úgysem látszanak
-
krisztian112
senior tag
Sziasztok!
Én tegnap vettem a Firstphone Teréz körúti nyitási akció keretében 79.990ért. Meg vagyok elégedve a telefonnal. Én anysoft keyboardot használok billentyűzetként, és egy gondom van vele, hogy írásnál a szóközöket kihagyja, mintha nem érzékelné mindig. Valakk járt már így, esetleg a gyárinál is ilyen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Huawei aktuális csúcsmodelljének kalóriaszegény kiadása idén sem okoz csalódást, a kivitel, a felhasználói élmény és az árazás is összhangban van. Egyébként semmi izgalmas nem történik.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- PlayStation 5
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Házimozi belépő szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Linux kezdőknek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest