- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
Szia ha a Firmware Finderrel nem menne, akkor itt leírtam, hogy hogyan lehet meg csinálni.
A Boot Loader nyitásról szóló leírást, mindenkinek ajánlom, ha bármi probléma adódik, lelehessen kérni.
-
bubus66
nagyúr
Igen a fullt kell letölteni csak azt jó lenne tudni milyen build volt rajta...
De OTA-n keresztül próbáld így az FF-el
Ha minden igaz a 432 kell neked..
-
-
mizoli
addikt
Nekem a 4 GB-os verzió van (LX1A). Már párszor leírtam, hogy nem láttam érdemi különbséget a 3 és a 4 gigás verzió között (ismerősnek volt 3 GB-os).
ROMolásban nem valami jó a P10Lite, kb. a bootloader nyitható biztonságosan, aztán a bizonytalanság.
Én visszavinném. Ha webshopos, van az a 14 nap elállás vagy mi. -
kcsa
veterán
-
mizoli
addikt
Értem.
Ebay-en és Idealo-n szokott lenni ingyenes postázás, de nagyon nem mindegy, kitől rendelsz.
Egyébként nem látom, hogy sokat számítana az a plusz 1GB ram, de azért ez a kétféle memória méret hülye húzás volt a Huawei részéről.Mondjuk nem játszom úgy (sehogy), hogy közben nyitva van még 20 egyéb is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest