- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
KZP
őstag
válasz
snorbi82 #9552 üzenetére
Én sem cserélnék a Mate 9-ről, én is többek között a képernyőarány miatt, meg nekem az amoled sem szimpatikus. Figyelni, hogy nehogy nagy fényerőn legyen ugyanaz a kép a beégés miatt, a jobb fogyasztás miatt meg nézegessek minél több feketét tartalmazó képet, köszönöm, nem, mindezt 100ezerrer többért. A fényes hátlapról nem is beszélve. Fogyasztásban nem sokkal jobb a 10-es sem, aztán majd megkapjuk mi is az Oreo-t, ami elvileg még energiatakarékosabb lesz a Nougat-nál.
-
válasz
snorbi82 #9552 üzenetére
Akkor nem Mate 10 Pro volt nálad, vagy nem jól láttad a firmware verzióját, mert azon nem 360 van, teljesen más számozással kezdték, kiadáskor *.115-tel, illetve a Telekomos telefonok kaptam azóta 120-as, a többi szolgáltatós és a nem szolgáltatónál vásároltak még 115-ön vannak.
OutSider17: Kamerában (is) sokkal jobb a Mate 10 Pro, mondom ezt még akkor is, ha a Mate 9 is jó volt nekem korábban, viszonylag sokáig használtam, ami már eleve jót jelent esetemben, meg is értem, ha valakinek az is elég és megfelelő.
-
OutSider17
senior tag
válasz
snorbi82 #9552 üzenetére
Hát én sem válltanék Mate 10-re!
Jobban tetszik a Mate 9! És ez az üveg hátlap...... egy rakás kaki! Nagyon gyorsan karcolódik!
Főleg hogy nincs rajta jack csatlakozó! Én pedig nem igazán kedvelem ezt az átalakítgatós módszert!
Kamerában sem jobb szerintem a Mate 10 a Mate 9-nél. Szóval maradok egyenlőre.
Kíváncsian várom hogy mit javul majd a telefon az új rendszerrel! -
Tav-Csoves
őstag
válasz
snorbi82 #9504 üzenetére
Idézet a log-bol:
"3. Ezt a rendszerverziót vissza lehet állítani a hivatalos EMUI 5.0 verzióra HiSuite segítségével. A rendszerverzió visszaállítása törli a személyes adatait. További információkért keresse az ügyfélszolgálatot."
Ezek szerint simán vissza lehet állni majd EMUI 5.0, azaz Android 7.0-ra?
-
Szpisti
addikt
válasz
snorbi82 #5430 üzenetére
Persze. Minden engedélyt megadtam. Csak halkan veszi fel a másik fél hangját, ha jól felhangosítom visszajátszáskor, gondolom ami beszűrődik a mikrofonba. Lehet, hogy ehhez fullra kellene tolnom a hangerőt beszélgetés közben, de én rühellem, amikor üvölt a teló a fülembe...
Viszont most feltettem az ACR-t az tökéletesen működik.
-
magicbox
senior tag
válasz
snorbi82 #5197 üzenetére
A prioritással pont ezt akartam mondani. Akik elégedettek a telefonnal azok jellemzően munkaeszköznek használják a Mate 9-et. Nálam is a GPS, a villámgyors, akadásmentes működés és az akuidő ami a legfontosabb. Illetve a DAC rész, de ezt már túlragoztuk, mert én kábelen használom a kocsim audio rendszerén.
-
törölt tag
-
pepetech
őstag
válasz
snorbi82 #4118 üzenetére
Neked nexus vagy pixelt kellett volna venned
. Jópár éve flagshipeket vásárlok és soha nem volt olyan hogy havonta frissült. Ahol havonta van frissítés ott sok a baj. S7edge még csak most kapott nougatot szóval semmi hátrányunk nincs. A 170-es frissítés meg semmit pluszt nem hoz nem is értem ezt a frissítési mizériát.
Mondjuk visszagondolva volt egy telóm ami sok frissítést kapot. Az asus padfone 2 volt az. Ahogy megjelent a telekomnál aznap már a boltban voltam
. És az nagyon sok frissítést kapott de azt kellett is javítgatni mert nem egyszerü telefon.
-
-
-
Luser2000
addikt
válasz
snorbi82 #3688 üzenetére
Mérete alapján még egy tisztességes Security update sem nagyon fér bele szerintem.(... most látom, hogy adesktop alkalmazás rosszul jeleníti meg a méretét. Nem 2MB, hanem 494MB ...) ugyan azokat a funkciókat írja a changelog-ban, mint ami a 156-al is jött.
Ehhez képest viszontÍme:
"Ez a frissítés tartalmazza a 10x zoom funkciót, és optimalizálja főképernyő alkalmazáslista megjelenítését.
[Újdonságok] Új 10x zoom, amivel távolról is élesebb képeket készíthet.
[Optimalizációk] Optimalizált főképernyő alkalmazáslista megjelenítés, a jobb élményhez. Csökkentett CPU terhelés a többmagos folyamatoknál a jobb rendszerteljesítményért. Javított készülékbiztonság a Google biztonsági frissítésekkel.
[Frissítés megjegyzések] 1. Ez a frissítés nem törli a személyes adatait, azonban javasoljuk, hogy készítsen mentést minden fontos adatról a frissítés előtt. 2. A rendszer a frissítés után újraindul. Ez kb. 5 percet vesz igénybe. 3. Ha problémába ütközne a frissítés során, hívja a Huawei ügyfélszolgálatot, vagy keressen fel egy hivatalos szervizközpontot a segítségért."Szerintem 156-nál alacsonyabb verziókra ez nem is fog felmenni közvetlenül.
-
pepetech
őstag
válasz
snorbi82 #3394 üzenetére
Hát olvasók hideget és meleget is. S7edge után P9 és most mate9. Szerintem semmi baja nincs a kamerájának. Pro módot én sem használom pont leszarom a raw-ot nem vagyok fotós de ha az lennék akkor lenne egy tükör reflexes gépem
. A kamera lassabb a samsungétól és nincs annyira agyon szinezve ahogy írták is. De a legjobbak közt van. P9-nél is lőttem és lőnek mai napig olyan fotókat amihez egy Samsung sem tud a közelébe menni. A mate 9 fotóit is szeretem. Aki sokáig egy márkát használ nagy, kompromisszummal tud váltani csak. Vagy nem is tud. De ez ismét egy meddő vita kezdete
. Nem is értem amikor én készüléket vásárolok 1 hétig csak teszteket olvasók videókat nézek és tapogatom boltokban. Nem az hogy, megveszem és azt mondom szar
. Nem szar ez csak máshoz vannak szokva a népek. Az almás és a samsungos mindig is fujjongni fog mindenre
. Anno a note 4-et csak azért adtam el mert akkoriban olyan körülmények voltak itt a fórumon hogy inkább eladtam, hogy ne is kelljen olvasni azt a topicot
.
U.i.: snorbi82 nem válasz akart lenni csak véletlenül klikkeltem rá
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest