Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagysuhi
tag
"De mivel kártyafüggetlen a készülék, így a várhatóan kárvallott, vevő, legalább más irányba tudja eladni / használni a készüléket, mert csak a T hálózatából lesz kitiltva."
Mondjuk elég nagy marhaság a T-től, hogy kitiltja a hálózatából.
Ha én megveszem egy olyantól, aki nem fizeti, és használom tovább a T hálózatában T-s SIM-mel, az nekik jelent bevételt. -
törölt tag
Most beszéltem a Huawei ügyfélközpontal ezzel a frissítési mizéria miatt, azt mondták, hogy előfordul, hogy visszavonják a frissítés lehetőségét egy rövid időre, hogy miért azt nem részletezték, de ilyen előfordult már máskor is, ezért is nem találta a HiShuite és az OTA is ezért dobta vissza a legújabb frissítést.
A napokban várható a rendes megjelenés, persze nyilván ez is régió függő, az enyém Telekom származék, lehet akinek más Európai országbeli készüléke van az már rendben megkapta a legújabb végleges verziót. -
törölt tag
Nekem is simán leszedte, feltette elsőre.

(#1831) utomi: Igen, ezt én is láttam, de sajnos tele van grafikai hibával... Fehér háttér, fehér szöveg pl... Remélem, ahogy frissül a többi Hüvely, úgy a témák is.
-
mjani1172
addikt
Rebootoltam,töröltem,tisztítottam,amit csak lehetett.
Az az érdekes hogy nekem megtalálta, felrakta majd kiírta, hogy nincs aláírva és kész.
Onnantól semmi.
Végül is a régivel sincs gondom és nem is tudom mi változott,csak valahogy nem bizalomgerjesztő.
Akinek felment,észrevesz valami újat? -
válasz
üzenetére
én is próbáltam
semmi és mondom az a fura, hogy ki írta ahogy beléptem hogy új rom elérhető, de ugye ahogy belépsz a menübe megint lefuttat egy frissítés keresést és nekem utána tűnt el...Frissítő pogijával még nem néztem melóba vagyok...nem is értem kb

más: Huawei gyári bőrtokot tud valaki itthon? mert én nem találtam sehol és vennék ,de előtte megnézném hogy milyen minőség kb...

-
törölt tag
Nekem is ugyan ezt csinálta végül, eltűnt a frissítési lehetőség

Gépre tettem, hogy ellenőrizzem a HiSuite programmal is, ami nem jelezte a frissítés lehetőségét, na jó gondoltam akkor, frissítem OTA-n, de mikor beléptem a menüpontba és újra rákeresett a frissítésre, akkor már nem talált újabbat, így maradt a 126-os, ördögi játék ez...
-
törölt tag
Azért ez érdekes, OTA-n jelzi, hogy jött a frissítés, de a HiSuite nem

-
torok6
aktív tag
Sziasztok! A Telekomos Mate 9-en vannak szolgáltatói alkalmazások? Meg a Telekomtól kapja a frissítéseket?
-
k5.20
senior tag
OK, de be ne mondja mindenki... -
Sword
őstag
válasz
migabi24
üzenetére
Nem akarok bátorítani senkit, hogy részletre vett T-set vegyen, mert a tapasztalatom nagyon rossz e téren.
De mivel kártyafüggetlen a készülék, így a várhatóan kárvallott, vevő, legalább más irányba tudja eladni / használni a készüléket, mert csak a T hálózatából lesz kitiltva.De mégegyszer, én azt mondom, kerülni kell, nem mondom, hogy mindenki, de biztosan tudom, hogy van aki ezt pénzszerzési módnak használja és ezt nem lehet kiszűrni előre, csak utána és nincs olyan, hogy letiltás ellen garanciát vállal - max. ha ügyvédi letétbe teszi a vételárat a hűségidő végéig - .
-
Sword
őstag
T: úgy tűnik így van, keveset kapnak, az elmegy rögtön.
Firmware: ld. kiemelt hsz, a legfrissebb egy olyan algoritmus szerint terítődik OTA ami alapján még nem kerültünk sorra.
Gyerekbetegségek: apróságok vannak, komoly bug, belassulás, fagyás, újraindulás stb. nincs
Talán kicsit talán hamar nyírja ki az appokat a memóriából, ha valamelyik app fontos, hogy bent maradjon, azt be tudod állítani. -
A telekomost ugyanúgy letiltják, ahogy más telefonnál a függőeket, ugye? Tehát érdemes lenne kerülni a telekomosakat?
-
bébi67
aktív tag
-
soko70
aktív tag
Sziasztok a T-nél van pár darab utána meg elfogy? Vagy, hogy van az, akárhányszor este leülők megrendelni és nincs belőle. Fura. Ennyire viszik, hogy ennyire jó vagy csak keveset kapnak?
Melyik most a legújabb szoftver, hányad verziónál vannak? Gyerek betegségek, tapasztalat?
-
Nfsman20
tag
Ez a tok is elég tetszetős, de a másik 3-4. variáció is tetszik. talán annyiból jobb, hogy többet mutat a telefonból.
Az üveg miatt meg csak gratula nekik, így szerintem nem sokan fogják venni, de legalább kerekített a széle. Nem tudom megérteni miért jó ez az enyhén ívelt kijelző szél. Semmi érdemi funkciója nincs, de legalább nem lehet védeni rendesen

-
Szpisti
addikt
Jelentem a skvalex féle Call Recorder hibátlanul működik. Igaz, a Boldbeast is, de mindkettő 3ezer forint felett van...
Amúgy létezik olyan fólia vagy üveg ami leköveti a kijelző szélén lévő kerekítést? Mert úgy veszem ki a szavaitokból, hogy olyat szeretnétek, ami olyan...
-
-
k5.20
senior tag
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
Li-poly, ezt mondja a CPU Z alkalmazás.
-
k5.20
senior tag
válasz
Nfsman20
üzenetére
Tokra viszont tényleg jó szívvel ajánlom a Nillkin ezen tipusát:
Frosted Shield
Egyáltalán nem csúszik és a vastagsági is pont jó (nekem)! (nem vastag, de nem is lehelet vékony)Az üveghez még: Itt látszik, hogy ez ilyen...ők így gondolták sajnos.
-
Nfsman20
tag
Üdv!
Ha találsz, mindenképp jelezd felénk, én is szeretnék egy szép vékony szilikon tokot, amitől nem nő jelentősen a mérete. Tetszik ez a gyári megoldás is, pont elég, ha a hátlap és a sarkok védve vannak, csak tényleg baromira karcolódik (ez még nem lenne baj) és elég kemény, szúszós a felülete. Néha nem túl egyszerű egy kézzel stabilan fogni.
-
válasz
ChuckyCheese
üzenetére
az a baj , hogy annyira új a telefon hogy még semmi értelmes tokot nem találtam rá... kéne egy sima átlátszó szilikon körbe ölelős tok.
-
ChuckyCheese
tag
Hagyján hogy karcos lesz, de még rohadtul csúszik is!
Nekem most rajta van, de beraktam pluszban még egy ilyen műbőr bújtatós tokba is. De ez helyett a hátlapi helyett akarok egy tapadósabb gumiszerűt. Mert így is félek, mikor előveszem. 
invandrare: Nem az üzemidővel volt leginkább a baj. Hanem hogy nem valószerűt ír ki. Eddig bármilyen telóm volt, csak szenvedve bírtam vele a második napot.. Vagy egyáltalán nem. Majd megszokom.

-
Nekem 1 órája jött meg a készülék , kb első készülék egy jó ideje amit láttatlanba rendeltem meg azt se tudtam hogy tetszik e vagy sem.
Első benyomásom hogy szép , jó nagy tepsi, durván gyors azt hittem , hogy meg tudom akasztani... első negatív viszont ,hogy a gyári tok az brutál karcolodik... leraktam az asztalra melóhelyen és már van benne 2 karc hátul...Amúgy még barátkozunk...

-
Sword
őstag
válasz
Nfsman20
üzenetére
Nekem a navigator bar tranparency állítás hiányzik nagyon, semmit nem látok belőle nappal (éjszakára sötétedik a háttér, akkor igen
)Mondjuk most annyira nem hiányzik, hogy lássam, hogy hány %-on áll az akksi, az előző telóm kb. ilyenkor már bizony töltőért visított úgy, hogy reggel húztam le róla. Mate-nél max. este érdemes ránézni, hogy kibír-e egy teljes másnapot még vagy inkább adjak neki inni.
-
Tav-Csoves
őstag
válasz
invandrare
üzenetére
A tesztben Li-ion van írva, de a gsmarena-án Li-po(limer).
-
Bdepy
csendes tag
válasz
invandrare
üzenetére
Hali. Valamikor 2 EU-s műholdat lát, annál többet még soha nem látott. A kínai műholdat nem mindíg látja napszakfüggő. A Németh cukrászda a koordináták alapján lett meg?

-
Bdepy
csendes tag
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
-
invandrare
csendes tag
válasz
ChuckyCheese
üzenetére
Ezért kár volt aggódni, minden lítiumos akksinak kell két-három töltés, mire eléri a teljes kapacitását.
-
invandrare
csendes tag
-
ChuckyCheese
tag
válasz
üzenetére
Na most újabb 2 nap végére értem. És nagyrészben alaptalanul aggódtam, ahogyan páran itt mondták. Tényleg hülyeséget írt ki. Majdnem 2 napon keresztül írkálta a 24-28 órát. De végülis lett egy 46órás időszakom, 6 órás SOT-al, fényképezéssel videózással Spotify-al, stb-vel.
Szóval most úgy néz ki, hogy csak hülyén jósol, tényleg.
Ez majd hetek alatt fog realizálódni.
-
Nfsman20
tag
válasz
Szpisti
üzenetére
Ahm... hát ez sajnálatos, így kénytelen leszek megválni szegénytől...
(
)
Na mindegy, ez is a lényegtelen kategóriában landol, csak most tűnt fel, hogy erre nincs lehetőség. Azért remélem szállingóznak majd frissítések, amelyekben pótolják az ilyen és ehhez hasonló apró hiányosságokat. Pl. az elrejthető nav.bar is jó lenne. az esetek 90%-ában magától is eltűnik, ha játszom vagy valami, de ha lehúzom az értesítési sávot... pl egy érkezett email miatt, akkor néha ott marad és az istenért vissza nem bújna, csak ha kilépek a menübe és vissza
-
Nfsman20
tag
Helló!
Én ezt vettem, épp tegnap jött meg. Nagyon reménykedtem, mert a kép alapján hajszálpontosan akkora volt, mint a teljes kijelző. Sajnos aztán meg sem próbáltam felrakni, koppra ugyanakkora, mint az általad mutatott Nillkin. Vagy 2mm-rel keskenyebb mindkét oldalt, bőven hamarabb vége van, mint a kijelzőnek. Ráadásul éles a széle, nincs lekerekítve, folyamatosan beleakadna az ujjam. Ez ilyen formán egy nagy nulla. Marad a fólia.
-
k5.20
senior tag
Üvegfólia témához: a Nillkin-re voksoltam, hiba volt... pedig más készüléken bejött.
Botrányosan kisebb, mint a kijelző, még a káváig sem ér el oldalt, így fel sem tettem.
Majd biztosan igazítanak a méreten, de egyelőre nem javaslom senkinek.
Ha valakinek már van jó méretű, ne tartsa magában a beszerezhetőség megadását.

-
dodicsaba
aktív tag
válasz
invandrare
üzenetére
Köszönöm. Szépnek tűnik. Szerintem a goldot rendelem ma. Köszi a videót.
-
Nfsman20
tag
Üdv!
Most tűnt fel egy hiányosság (vagy a telefonban vagy a tudásomban
), hogy a Mate 9-nél már nem lehet beállítani, hogy a mobil adatforgalom hónapfordulója az mikor legyen? Eddig az előző 2 telefonomnál egyértelműen be lehetett állítani (az esetemben ez valamiért minden hónap 23. napja). A mate alapértelmezetten belőtte az elsejét, így nálam akkor kezdi a nullázást, pedig a valóságban akkor még csak 7-8 nap telt el a telekom szerinti hónapfordulótól.
Ha én voltam figyelmetlen, akkor elmondaná valaki, hogy hol lehet beállítani?
Köszi előre is!
-
invandrare
csendes tag
válasz
üzenetére
[Ha minden igaz, csak ezt látják a kínai holdak], bár én már nem hiszek nekik

-
invandrare
csendes tag
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
Hm, ezek szerint a GPS test-től sem lettünk okosabbak. Vagy a tesztprogikkal van a gond, vagy a Mate9-el, mert kéne lássunk amerikai, orosz és európai holdakat. A kínait nem, mert csak pár darab van nekik, és elméletileg azok nem fednek le minket, így a BDS-t majd távol-keleti utunk alatt használhatjuk.
-
-
törölt tag
Vajon mikor lesz olyan téma, ami tényleg ér is valamit? Tárcsázó, beállítások, gyorsgombok megváltoztatására gondolok...
(#1811) Goblin12: Mindenkié dualos, nekem jól működik, az előlap fekete, oldalsó kávák(kijelző széle) így nem tavaró, mintha más színű lenne az eleje.
-
Tav-Csoves
őstag
GPS video, és egy pár gondolat a rootolásról.
-
vwpolopg
őstag
Ma végre sikerült beszerezni egy ideiglenes tempered glass-t amíg megjön a nillkin és így leszedhettem a gyári fóliát és kiderült végre, hogy szerencsére nem a teló kijelzője dead pixeles, hanem a gyári fólia volt hibás
Nem kicsit nyugodtam meg 
-
Nfsman20
tag
válasz
invandrare
üzenetére
-
Goblin12
őstag
Sziasztok.
Akinek van Dual-Sim-es változata, jól működik?

Illetve, kinek melyik szín tetszik jobban?
Szürke a káva szemből fekete?
vagy ezüst? Több színben nem is lesz? -
sirály69
őstag
válasz
invandrare
üzenetére
Gps test...
-
thebear007
aktív tag
válasz
invandrare
üzenetére
Én használtam már soksávos pályán, pontos volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Automobilista 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- 2db Samsung Galaxy A6 32GB (Kijelző törött)
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

OK, de be ne mondja mindenki...

(