- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
invandrare
csendes tag
válasz
ChuckyCheese #1840 üzenetére
Ezért kár volt aggódni, minden lítiumos akksinak kell két-három töltés, mire eléri a teljes kapacitását.
-
invandrare
csendes tag
-
invandrare
csendes tag
válasz
#45553408 #1824 üzenetére
[Ha minden igaz, csak ezt látják a kínai holdak], bár én már nem hiszek nekik
-
invandrare
csendes tag
válasz
Tav-Csoves #1814 üzenetére
Hm, ezek szerint a GPS test-től sem lettünk okosabbak. Vagy a tesztprogikkal van a gond, vagy a Mate9-el, mert kéne lássunk amerikai, orosz és európai holdakat. A kínait nem, mert csak pár darab van nekik, és elméletileg azok nem fednek le minket, így a BDS-t majd távol-keleti utunk alatt használhatjuk.
-
-
invandrare
csendes tag
válasz
#45553408 #1798 üzenetére
Köszi!
Kicsit furcsa nekem, hogy a Glonass holdakat sem látja ez az app kíváncsi lennék, hogy mit mutatna mondjuk a GPS test. Még inkább érdekelne a gyakorlati navigáció, akár gyalogosan is, mondjuk az Andrássy út különböző járdáin, mennyire pontosan pozicionál, vagy autóval a szerviz és főút között váltakozva haladni.
Jó dolog a tesztprogi, ha megbízható... -
invandrare
csendes tag
válasz
#45553408 #1784 üzenetére
Na ja, csak ez az elejétől olvasás egy kissé fárasztó. Az utolsó hónapot fel is adtam, mert napok kellenének amíg átverekedném magam a rengeteg OFF között. Beszélnek itt mindenféle készülékről, csak a Mate 9-ről nem, és az off gombot kevesen használják.
Ha lenne tipped, hogy kb. hol keressem ezt a "mégsem látja" dolgot, azt megköszönném, mivel a keresővel nem találok rá.
Ráadásul a sok órányi olvasgatásom nagyjából kárba veszett, mert megközelítőleg 140.000 forintért (a teljes ára itt kb + 240.000 Ft) juthatok hozzá a Mate 9 Pro-hoz, és az nekem jobban bejön. Viszont a Huawei melletti döntésemet nagyban befolyásolja a Galileo, mivel rengeteget használom a navigációt. Ezért lennék kíváncsi minden ezzel kapcsolatos infóra. -
invandrare
csendes tag
válasz
#45553408 #266 üzenetére
Ööö, miért is nem javult a GPS pontossága?
Most állították üzembe a Galileot, és a Mate 9 az egyetlen Magyarországon kapható mobil, ami már tudja a Global Satellite Navigation System-et.
A GNSS, ha minden igaz 1 méteres pontosságot tud, már ha megfelel a GPS helyett
Nem is értem, hogy miért nem emelték ezt ki a tesztben, pedig szerintem elég fontos.
részletek:
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest