Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirály69
őstag
válasz
DarkStalker7
üzenetére
Köszi!
-
törölt tag
Akkor viszont a rablánc nem igazi rablánc. Ha máshol veszed, akkor is fizetheted a részleteket. Nekem mondjuk pont kapóra jött ez az egész. Ahol melózok, nagyon gyatra a telenor vétele, a telekom jó, pár hete akartam is előfizetést náluk. A kamatmentes részlet is jól jön, 90K-s ajándék se kutya, ráadásul kártyafüggetlen, teljesértékű Mate lesz. (Y)
#395: Ahogy olvastam, az 1. Sim hely a teljesértékű 4G+, a második csak 3G-t tud. Sógor Honorjából kiindulva váltogatni kell, hogy melyik simről menjen a net.
-
utomi
senior tag
Ezek után most komolyan ki az aki nem a Telkomnál veszi meg 210-ért előfizu nélkül vagy akár Dominóval amikor 230e bárhol máskor és máshol még hangfal sincs amit ha megtartasz király ha meg eladsz akármennyiért az csak bónusz. Jelenleg kijelenthető, hogy a Telekom Best Buy vevőhely. Személy szerint le is mondtam az eddigit.(Gyorsbolt)
-
Sword
őstag
Megrendeltem (hihi
).
Itt jegyzem meg, hogy de jó lenne, ha tudná egyik kéz, hogy mit csinál a másik. -
törölt tag
Telekom készülékesei szerint Dual SIM-es, ennek megfelelően frissítve is lett a termékjellemző adatlap.

-
törölt tag
Megrendelted, ott van a rendelésnél a hangfal is. Innentől megkapod. Ha már nem lenne készleten, már a megrendelés folyamán tudatták volna.
Én arra várok, hogy felhívjanak végre... Tegnap rendeltem meg, de még semmi, gyanítom ma már nem is lesz, jön a 7vége is, fasza.
Azt tudja valaki, hogy a mobil előleg összege mitől függ?
-
tipuka
addikt
válasz
DarkStalker7
üzenetére
hát remélem benne voltam tegnap este az első 100-ban, mert idegállapotba kerülök, ha nem kapok hangszórót.
-
sirály69
őstag
válasz
DarkStalker7
üzenetére
Igen, már települt is és közel 600 Mb volt...
-
DarkStalker7
csendes tag
hidd el, mindenki aki előrendelte, már nagyon várja. én úgy várom hogy WP-ről visszatérjek Androidra. Sajnos a WP 2 éve még jó volt, de nem látok előrehaladást, szóval megéri a váltás. Meg hiányolom az Androidot
. Ez az EMUI még ismeretlen számomra, de remélem megkedvelem igazán, mert tapogattam már Mate 8-at, P9-et, P9 Lite-ot, és wáó. Kicsit iPhone-os érzésem volt, de mégis Androidos a kezelőfelület.Ja igen, aki figyeli a Huawei híreit, az tudhatja, hogy a kibontást követően már kapunk egy kisebb javítást a telefonnak. Alább linkelem a PhoneArena-s cikket a frissítésről.
-
DarkStalker7
csendes tag
én is előrendeltem Telekomtól, és már nagyon várom, hogy jövő héten megfoghassam. Az nem bánt, hogy Single-sim-es, mert nem vagyok az a nagy üzletember, csak egy kollegista, akinek a L735-je már kezd kimúlni. Szerintetek ha 6.-tól rendelhető, akkor az előrendelőknek mikor fogják kiküldeni a telefont?
-
gabesz839
senior tag
Ez a hangszóró csak előrendelőknek jár?
-
Sword
őstag
válasz
thebear007
üzenetére
Igen, így lesz. Az előfizetés viszont nem céges, azzal buknam az áfát, de van kamatymentes reszlet + hangfal.
-
thebear007
aktív tag
válasz
thebear007
üzenetére
Amúgy ha le tudod írni az ÁFÁ-t, akkor nettó 180 körül veszed, az azért már kellemes. Nekem így kb. 130-ban lesz.
-
-
mentos
tag
edigital-nál viszont mától előrendelhető 0%os hitellel!
Így már elég jó ajánlat az is, be is nevezek egyre csak nem tudom milyen szinű legyen.
Fehérre gondoltam alapból, de jo lett volna látni azert a többit is. -
mjani1172
addikt
válasz
thebear007
üzenetére
Várható volt

-
utomi
senior tag
Én nem látom annyira kockázatosnak mert két dolog miatt:
előfizetés nélkül 210e a készülék a T-nél ami pont 20e-el kevesebb mint bárhol máshol ugyanúgy 3+3+3év garival+ adják a 90e forintos hangfalat amit ha nem kell eladsz 50-60e-ért gyorsba és máris rengeteget nyertél az üzleten. És független a telefon ez biztos hiszen oda is van írva a Termékjellemzőknél. Plussz ha ennyire kritikus a dual sim akkor 14 napon belül még így is bármikor visszaküldhető ugye hiszen webshopos rendelés. Szerintem ez bőven megéri a kockázatot arról nem is beszélve, hogy ha valakinek meg single kell akkor most Best Buy a Telekomnál a cucc, főleg a hangszóró miatt ami csak ott jár!!! -
mjani1172
addikt
Megrendeltem én is.Ha eladom a hangszórót olcsóbban, akkor jó árban is.
-
Sword
őstag
válasz
thebear007
üzenetére
Itt legalább odaadom van írva.
-
Sword
őstag
válasz
thebear007
üzenetére
Ez van ott:
Single SIM (Nano-SIM) or Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by)
Card slot
microSD, up to 256 GB (dedicated slot) - single SIM
microSD, up to 256 GB (uses SIM 2 slot) - dual SIM -
Sword
őstag
válasz
üzenetére
A probléma az, hogy ha nem mondtak igazat, akkor csak megjelenés után derül ki. Ez elég komoly rizikó, ennyit nem ér a hangszóró (van legalább ilyen jó itthon).
De, azt mondta az csóka, hogy dual simes, majd azt mondta, hogy biztos ami biztos feljebb megy és megkérdezi, hogy biztos legyen.
Utána mondta, elvileg felelősségel, hiszen megvan a hívás azonosítója, amivel vissza lehet keresni, hogy mit mondott.
Ha ezek után meg meri venni akinek kéne dual sim, hajrá. -
törölt tag
válasz
thebear007
üzenetére
En beszeltem az ugyfelszolgalattal, mert ugye ok mar latjak mennyi lesz a telefon ha alairok meg 2 evre, de en meg nem...azt mondta a holgy,hogy 110 lesz a telefon.

-
-
Prime110
aktív tag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
-
Elnézést a láma kérdésért de hogy kell ezt a 3+3+3 év garanciát elképzelni? Mi mire van?
-
magicbox
senior tag
Írtam a Spigen-nek, hogy várható-e tok a Mate 9-hez. Udvariasan válaszoltak, hogy egyelőre nincs határozott tervük ezzel kapcsolatban. Figyeljem a FB vagy a Twitter oldalukat. Picit bosszús vagyok, Mate 8-n is ilyet használtam

(#344) Sword
Eddig is dual sim volt, sztem tipikus ügyfélszolgálatos marhaság. Mivel pont azért független mert dual sim-es és ezért nem teszik/tehetik függővé. A 2. foglalatba vagy sim kártya vagy micro sd tehető. Mate 8-nál az összes létező variánssal így volt.
-
törölt tag
Azt lehet tudni, hogy a frissítések, hogy érkeznek? Eddig csak Samsungom volt, ott büntetlenül lehetett szolgáltatós telefonra független ROM-ot rakni... Ez a telekomos Mate vajon hova fog esni? Egyből kapja a frissítéseket, mint egy független, vagy függetlenként mégis a telekomra kell majd várni(ki tudja milyen verzió ez, ha csak 1 sim-es)? Esetleg XDA-n megoldhatják garivesztés nélkül, hogy dualos legyen?
Most olvasom, hogy "4G+ 300/50 Mbps"... A hivatalos oldalon 600 Mbps van írva, itt a tesztben is. Telekomos verzió ebben is eltérő lenne?
-
tipuka
addikt
válasz
üzenetére
sajnálom, hogy nem kapsz hangszórót, én sem kaptam sajnos annó semmit Sony Z2 előrendelőként... most végre kapok "Kárpótlást"

többiek!!!
váltottam e-packos csomagra, mert eddig számlát küldtek mindig.
most külön adjak meg adatokat a számlához vagy magától beállít egyet? mert nem akarok késni a fizetéssel havonta. -
Sword
őstag
válasz
üzenetére
Felhívtam őket.
1. Nem dualos! Olyan (al)verziót rendeltek, amiben csak a nano sim + sd megy csak
2. kártyafüggetlen (kvázi a fentiek kárpótlásaként, legalábbis ezt sugallta)Ha valaki kéri a beszélgetés azonosítóját, privátban megadom.
Direkt várakoztattak, megkérdezték a "szakit", nem lvl1-es support vágta kapcsiból.
Szóval nálam marad a Speedshopos akkor.Az oldalukon egyébként:
"ÁLTALÁNOSMéret 156,9 x 78,9 x 7,9 mm
Tömeg 190 g
Akkumulátor típusa lítium-polimer
Akkumulátor kapacitása 4000 mAh
SIM-kártya típusa nano
Kártyafüggetlen igen
Hang HD" -
tipuka
addikt
-
magicbox
senior tag
Mate 9 előrendelhető a Telekomnál, kiszállítás december 6-tól.
-
doooo
veterán
Nem tudom mikor vetted meg az S6-ot, és no offense... de arra nem gondoltál, hogy nem normális, ha ilyeneket produkál, és megpróbálhattad volna esetleg megjavíttatni, legalább az akkut cseréltetni... vagy ha garancia alatt van, akkor akár magát a mobilt kicseréltetni egy másikra? Persze nem akarlak akadályozni egy új telefon megvételében, de lehet, hogy a meglévővel sem kellett volna ennnyit szenvedned.
-
Rexton
tag
Sziasztok!
Egy kis véleménykutatós off. Van egy Galaxy S6-os készülékem. A megvétel óta problémáim vannak vele, nem tagadom, főleg az üzemideje az, ami nem tetszik. Nem használom erőteljesen, de naponta 2x-3x kell töltenem. 10 perc messegerezés kb 5%-10% akksi. Nagyon melegszik is, akár a semmitől is, és egy ideje el kezdtek rajta szaggatni a zenék is. Naponta újra kell indítanom párszor, mert szeret megbolondulni. Nem is ez a lényeg, nem szeretném kideríteni mi baja lehet, mert már vágnám szívem szerint a kukába. Jobban érdekelne az, hogy szerintetek megérné-e erre a szépségre lecserélni, mert nagyon tetszik, vagy várjak még pár hónapot, a következő generációs készülékekre(S8, Snapdragon 835-ös készülékek, azok már ugye 10nm-es nodeokon készülnek, stb.)
Köszönöm előre is a véleményeket/válaszokat! -
Sword
őstag
válasz
DarkStalker7
üzenetére
Speedshop FB-n azt írta, hogy 7-n érkezik. Én már lecseréltem az egyik SIM-emet tegnap nano-ra, már várom

-
mentos
tag
válasz
DarkStalker7
üzenetére
és a firstphone-on már végre 3 év gyartoi garisnak irják!
Jó lesz ez
-
gabesz839
senior tag
Vegyétek csak gyorsan mihamarabb minél többen hogy megosszátok a tapasztalatokat. Én várok februárig addig úgyis kiderülnek a széria hibák , ha egyáltalán lesznek. Személy szerint én a kijelzőre leszek kíváncsi. A tesztekben említik ezt a kékes árnyalatú kijelzőt, na én erre leszek kíváncsi nagyon.
-
sirály69
őstag
Telekomnál előrendelhető lesz december 6.-tol...
-
sirály69
őstag
Most jött 1 frissítés...

-
Vegitaa
senior tag
Hát nekem még sosem volt a kezemben, de még a 8-as sem, sőt Huawei-em sem volt soha...
De szeretett Lumia 1520-am elhalálozása után, valami prémium kategóriás kütyüt szeretnék, s úgy látom a Mate 9-az lesz.
A Lumiával szemben tetszik nagyon az anyaghasználat, ha jól tudom ez is tiszta fém lesz mint a 8-as. A WP hiányozni fog, de ahogy elnézem, nagyon lejárt az ideje...Szóval várom a véleményeket pro/kontra a mate 9-ről.
Mondjuk nem értem hogy a 8.hoz képest miért csökken a kijelző méreteh, még ha nem is számottevő az a 0,1 col... -
tipuka
addikt
válasz
DarkStalker7
üzenetére
köszi. t-nél nem tudni mikor lesz?

-
DarkStalker7
csendes tag
speedshopból, firstphone-ból és edigital-tól már elő lehet rendelni
a leggyorsabban eddig az edigitálnál láttam, valakinek azt írták, hogy 6.-án már előkészítik és lehet még 2 hét múlva pénteken már nyomkodhatják
remélem én is köztük leszek
már én is nagyon elő akarom rendelni -
Sword
őstag
Nincs egy kép ami a valós GOLD modellt mutatja? Ahányat találtam, annyi féle színű, az aranysárgától a vajszínűig.
-
törölt tag
Telóvédelmet nézett már valaki? Tok, (üveg)fólia...
-
tipuka
addikt
hol rendeltétek elő mesterek?

-
Sword
őstag
"Not quite, but part of the difference could very well be attributed to our move to a standardized 200-nit brightness, while the Mate 8 last year was tested at 50% on the slider, which equaled 148nits in its case."
Valamennyit biztos számít a display on méréseknél, a 3g talk time-nál nyilván semmit.
-
törölt tag
Nekem kevésnek tűnik, nagyon kevésnek. Főleg úgy, hogy mindenhol dícsérik. Phonearena aksirangsorában pl a 6. helyen van. 7 óra körüli kijelzőidőt hozzon az én szokásaimmal, és nagyon rendben leszünk(Note7 6óra körül hozott).
Sirály69, köszönöm a beszámolót, várom már, hogy kipróbálhassam.

-
sirály69
őstag
válasz
üzenetére
S7 nem volt a kezemben...
Mate 8-hoz képest napi használat során:
+ sokkal gyorsabbnak tűnik minden téren
+ kijelző fényereje
+ színek a kijelzőn nekem jobban bejön
+ az akkuidő szerintem kicsit jobb, de ez még nem 100%( 1hét alatt még nem tudok biztosat mondani )
+ infra ( használom szinte napi szinten a munkámhoz)
+ fotónál sokkal gyorsabban èlesít és fényképez- dual aktív SIM
-
törölt tag
válasz
sirály69
üzenetére
Szavaidból úgy veszem ki, hogy neked már van ilyened. Nem akarsz írni róla 1-2 mondatot? Erősség, gyengeség... Engem leginkább a kijelző érdekel, hogy mennyivel gyengébb, mint a samoled, illetve a fényképek minősége milyen?(ha esetleg volt szerencséd S7-hez, ahhoz viszonyítva). Előre is köszönöm.
-
sirály69
őstag
Az akkuidő hasonló vagy azonos a Mate 8-al..., a sebesség viszont sokkal jobbnak tűnik!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic V5 Black 16/512 GB Újszerű, kipróbált Garancia 2028. 12. 02-ig
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Persze ha nem lett volna a hangszóró, nem érné meg a 2 év hűség.