- Netfone
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Huawei Mate 8- A Kirinpáncélos
Új hozzászólás Aktív témák
-
gasszisztens
tag
válasz
count_zero #8484 üzenetére
köszönöm a gyors választ
minden jelzés apró és halovány?
-
berigazek
őstag
válasz
count_zero #8479 üzenetére
Igen...más EMUI szám és Android verzió lesz....csak nekem a 128 gb.verzióhoz kell..
-
WiZARD
addikt
válasz
count_zero #8468 üzenetére
Na mindkét B380ban szintén hiányzik az ujjlenyomatolvasó, és az extra menük full kínaiak...
Maradok a Kangvip-nál -
berigazek
őstag
válasz
count_zero #8464 üzenetére
Már 2 hónapja mindjárt,hogy van és stabil.Sok hozzászólást és videót is láttam már.Dícsérik nagyon.Ha megtalálnám a NXT AL 10-re és a 128 gb verzióra biztos feltolnám....
-
WiZARD
addikt
válasz
count_zero #8465 üzenetére
Köszi, igazából mentés nélkül megvagyok, ami nagyon kell azt áttoltam SD-re.
Mentek /cust-ot, aztán kipróbálom a 2 kínai csodát
(csak közben melózni is kéne) -
WiZARD
addikt
válasz
count_zero #8461 üzenetére
Ok, rémlett valami hasonló hiba, de eddig nem foglalkoztam vele.
Viszont a 369-el valami mégse stimmel, ráadásul nem backupoltam, szóval jól megszivattam magam.
először root nem volt, aztán kingrootot le akartam szedni, azóta meg hálózat nincs. Újra rátoltam a 369-et, de így se jó, wifi van, hálózat nincs, szóval készülök egy mentés nélküli resetre...
(rájöttem, hogy lehet végig nem volt hálózat, mert wifi volt, így nem tűnt fel a hiánya) -
WiZARD
addikt
válasz
count_zero #8454 üzenetére
neked amúgy hiba nélkül felment a B380?
Mert nekem írt egy hibát, és most B369 is ugyanezt írja:
mount: failed to mount /dec/block/platform/hi_mci.0/by-name/userdata at /data: Device or resource busy(nem tudom ennek van-e köze a hibához)
Mindenesetre rátoltam a 369-et és jónak tűnik.
Kérdés, hogy a Kang hibás, vagy resettel az is működne-e.
Na meg a másik 2 kínai is talán megérne egy próbát -
berigazek
őstag
válasz
Nekem egy hete a stock B380-as van fent,azóta minden jó.
-
WiZARD
addikt
válasz
Pont most akartam írni, hogy nekem is ugyanez van. Csak nekem okosan mentés se volt...
-
csocsoszán
őstag
válasz
count_zero #8450 üzenetére
Úgy néz ki vissza utalta 1hónap veszekedés után a spemall a pénzem. PayPal fenyegetés hatására!
Honnan vegyek telót? EU-s szállítással! VÁM és ÁFA nélkül!
Ötlet? Ki, honnan vett? -
ricsi8800gt
addikt
válasz
count_zero #8434 üzenetére
És amúgy meg éri B320-rol bajlodni a telcsivel annyit hogy fel tegyem a B380-at?Csak azt sajnálom hogy pár játékom oda lenne amikben elég jól toltam az ipart és a mentések el vesznek.És szerintem akkora nagy előrelépés nem lenne.Főleg ha hetek múlva jönne a 7.0,ha jönne!
-
Balzak83
senior tag
válasz
count_zero #8441 üzenetére
Most nézem is az összefoglalót. Eddig csak kulcsszóra kerestem, ott meg gondolom már elavult infót találtam. Hát most megy a matek rendesen, mert G4ről váltanék, és vagy a Mate 8 vagy a V10 lesz a befutó. Mindkettőnél pro és kontra vannak érvek.
Kamera javult a korábbi verziókhoz képest?
-
ricsi8800gt
addikt
válasz
count_zero #8434 üzenetére
Thx. Akkor majd még teszem valamikor
-
WiZARD
addikt
válasz
count_zero #8416 üzenetére
-
jksx
senior tag
válasz
count_zero #8428 üzenetére
Köszi.
A stock rom sajnos sokkal "puritánabb" ezen a téren.
A B180-as romban is ugyanúgy néz ki, mint ami Luser2000, HUTCHDB fórumtársak képernyőképén látszanak. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
count_zero #8424 üzenetére
-
jksx
senior tag
válasz
count_zero #8421 üzenetére
Köszi.
Nekem a B180-as rom van fent (OTA-n jött frissítés) abban nincs semmilyen állítási lehetőség. Azt nem tudom, hogy a B320-as stock rommal van-e ilyen beállítási lehetőség, vagy marad a 3rd party app? -
WiZARD
addikt
válasz
-
jksx
senior tag
válasz
count_zero #8415 üzenetére
Nekem nincs ilyen menüpont az adatforgalom-kezelés menü alatt. Nincs settings (fogaskerék) lehetőség sem.
Neked melyik rom van fent? Nekem még a B180-as. -
count_zero
tag
válasz
vmallon is fenn van: [link]
-
szabosasito
aktív tag
válasz
count_zero #8413 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget.
-
jksx
senior tag
válasz
count_zero #8413 üzenetére
És arra nincs mód, hogy valahol mutassa az összesen forgalmazott adatmennyiséget?
Vagy hol lehetne beállítani, hogy melyik naptól számolja az össz. adatmennyiséget? -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
count_zero #8410 üzenetére
Konnyen lehet, ezert is irtam higy a 170-esen igy mukodik.
-
Pietro 22
aktív tag
válasz
count_zero #8403 üzenetére
Igen, ott minden be van kapcsolva! Megnézem majd a magazinos képernyőzár megoldást, köszönöm!
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
count_zero #8380 üzenetére
En ugy vagyok akkor vele, hogy szerintem a gyari tolto hozza van tervezve, az kart nem csinal, en egyebkent azzal toltom.
-
berigazek
őstag
válasz
count_zero #8368 üzenetére
*#*# 2846579#*#*
Ezt a kódot beütöd és bejön az enginering mód onnan is előjön,hogy külsö SD-ről telepíts!
-
berigazek
őstag
válasz
count_zero #8364 üzenetére
Az az egy .app nem megy fel....nem engedi fel...mbajd screenshotot teszek fel,de most 80 gb másolok már is a telóra át....
Közben átnéztem a a magyar nano sim kártyámat,nagyobb,régebbi telefonokban megy,de ebben valahol keresztben nem érintkezik,40-er kihúztam,vetoltam,de nem indul el....jónak jó... -
jksx
senior tag
válasz
count_zero #8332 üzenetére
Köszi.
-
berigazek
őstag
válasz
count_zero #8357 üzenetére
-
berigazek
őstag
válasz
count_zero #8355 üzenetére
Nincs olyan rom amelyben mindezek benne vannak?A Google Play vagy Store-t sehol nem találom...ami volt nekem egy .apk...próbáltam telepíteni azt írja,hogy ki,hogy nem kompatibilis eszközével..
-
berigazek
őstag
válasz
count_zero #8353 üzenetére
Email cimemet beírom a Google Mail be aztán még sem müxik... :-(
-
berigazek
őstag
válasz
count_zero #8349 üzenetére
Egyszer már csináltam,,,jó volt....most valami különleges engedélyeket is kér...ha sikerül felteszem ide..
-
berigazek
őstag
válasz
count_zero #8346 üzenetére
Szép sorjában mindent....orvosnál is voltam,szarul vagyok nagyon,TAXI állomáshoz is el kell mennem,a DOMINO magyar NANO SIM-et bárhogy forgatom nem veszi be a telefon ,nagyon kopott már,tavaly cserélte ki a T-mOBILE inygenesen 4G-re a 3 G-ről....de már nem fogja sztem
-
berigazek
őstag
válasz
count_zero #8341 üzenetére
Nem rootolok és nem csinálok semmit a telefonnal,hogyan tegyem fel a kangvip tárcsázóját?
Meg a Google play sem tudom letölteni...a Gmail sem müxik
Melyik romot tegyem vissza most,amiben mindezek már benne vannak? -
berigazek
őstag
válasz
count_zero #8338 üzenetére
Megjött a zsír új Mate 8 pompázó aranyszímben,eredeti kínai VIP emberkétől vettem,ott kapta kínában ajándéan kiküldetéskor.B120 SP02 rom volt rajta.Egybő a Wi-Firől itthon leszedte a B 197-es romot (1.63 gb) utána 1 percre rá frisitette megint magától 554 mb a B 386-ra.Én meg feltoltam az utolsó B380-ast az XDA -ról,melyben nincs sajna Google Play,Gmail,Chrome böngésző.Sajna a ,,Sárga oldalak megmaradtak",más fölösleges kínai app NINCS benne.
Most ezeket a hiányzó appokat tettem vissza egyenként,mert ezek kellenek,lassan lakom be a telót,ja ...és EMUI 4.1-et feltelepítette a B 380.Itt Németországban most is olcsóbbak a Huawei Mate 8 telefonok,mint MO.Köszönöm a kollégáknak,hogy az adatokat megosztottátok velem
-
berigazek
őstag
válasz
count_zero #8303 üzenetére
64-ből nem is volt?Lehet most kidobták mindkettőt,mert 2 hét és itt a Mate 9!
-
berigazek
őstag
válasz
count_zero #8293 üzenetére
Köszi,de majd csak Pénteken,ha minden igaz akkor jön még a teló....
-
berigazek
őstag
válasz
count_zero #8280 üzenetére
A Tárcsázót én is ...hanem a ,,Sárga oldalak" idegel ki...
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
count_zero #8284 üzenetére
Ezzel csak az a baj, hogy ha jól gondolom, akkor ez általános törlést eredményez a gmail fiókból is.
Tehát a levelezés során nem lesz meg a partner email címe...már ha ez fontos szempont. -
-FreaK-
veterán
válasz
count_zero #8280 üzenetére
Én is, bár most előjött egy hülyeség amivel nem tudok mit kezdeni.
A telefonkönyv beállításainál be van állítva, hogy jelenítsen meg minden névjegyet, de így a gmail-ből belerak minden egyes email címet is amire valaha válaszoltam
Pl. évekkel ezelőtt írtam valakinek egy emailt (azt se tudom ki volt az) és ott a címe a telefonszámok között. Nem tudtam kikapcsolni, csak úgy hogy más kontaktok is eltűntek, pedig végig zongoráztam a lehetőségeket.
Valakinek ötlet?
-
berigazek
őstag
válasz
count_zero #8277 üzenetére
Itt van a ..kutya elásva" sajna....
,,Not when it's embedded in the stock dialer."
Csak akkor müködik ,ha nincs beágyazva a Tárcsázóba....sajna nekem benne van
-
berigazek
őstag
válasz
count_zero #8277 üzenetére
Nem lehet letiltani,más kínai cuccom nincs...
-
berigazek
őstag
válasz
count_zero #8272 üzenetére
Oopsz...akkor úgy fogalmazok...(root nélkül!)...
-
berigazek
őstag
válasz
count_zero #8266 üzenetére
Köszike....megtaláltam én is közben meg egy két mást is.....ez kell nekem
XT-AL10C00B380 | update.zip (1.63GB) ez kibontva 3.03 gb update.file....hmm...ezt kell majd feltennem,ha megjön a telcsi...de a ,,Sárga oldalakat" hogyan tüntetem el a telefonból....passz
-
berigazek
őstag
válasz
count_zero #8264 üzenetére
Stock romokat honnan szedhetek le Csütörtökig...akkor jön még a Mate 8...
-
berigazek
őstag
válasz
count_zero #8262 üzenetére
Akkor ,,dload" módszerrel melyiket romot tehetem fel ,bootloader nyítás nélkül?
-
iceQ!
addikt
válasz
count_zero #8256 üzenetére
Nexusokból sosem volt dual simes.... Google nem is engedte volna
-
Zototh64
őstag
válasz
count_zero #8192 üzenetére
Vannak hiányosságok igen, ebben a B320-ban, a Kang-al szemben.
Lehet, hogy nem bírom egy hétig a gyári állapotot, és vissza pakolok Kang B369-re.
Megjegyzem, nincs működési problémám, csak apró kis dolgok hiányoznak, amiket a Kang-ban megszoktam. -
WiZARD
addikt
válasz
count_zero #8145 üzenetére
thx
-
Zototh64
őstag
válasz
count_zero #8145 üzenetére
Nem találom itt sem, már nézegettem.
-
Zototh64
őstag
válasz
count_zero #8143 üzenetére
Igen, ugyan az, ezért fel sem tettem.
Egyébként használható volt, igen.
Az éjjel találtam egy jó 7-st, de nem töltöttem le sajna, pedig azt is le kellett volna, ma meg már nem találom, és nem emlékszem, hogy hogyan jutottam el hozzá. -
Zototh64
őstag
válasz
count_zero #8139 üzenetére
Pontosan ezek az adatok lettek nekem is telepítés után, videó ide, vagy oda.
Plusz 64 Gb. a telcsi, meg arra is van írva. -
Zototh64
őstag
válasz
count_zero #8127 üzenetére
Telekomos a telom de most a Kang C00B369 van rajta.
Remélem jó lesz. -
Zototh64
őstag
válasz
count_zero #8122 üzenetére
Én is Dirty raktam fel, nincs vele gondom.
Ennek ellenére, este neki ugrok a 7-nek.
Ha már úgyis nulláról, lehet érdemes lenne kipribalnod. -
Zototh64
őstag
válasz
count_zero #8118 üzenetére
Kang, vagy gyári?
Nekem Kang van és jobb lett 369-el. -
Vvarpi
tag
válasz
count_zero #8119 üzenetére
Köszi, de olyat szeretnék ami root mentes gyári rom-on is működik.
-
Misi1980
senior tag
válasz
count_zero #7959 üzenetére
Szia!Nem tudom mi van a dropboxos linkeddel de nekem nem jó-nap letőltési időt ír ki a gép.Tudnád mégegyszer linkelni?
-
berigazek
őstag
válasz
count_zero #7974 üzenetére
Na ja....
-
berigazek
őstag
válasz
count_zero #7972 üzenetére
Most utólag nézem a Play-ben,több verzió van fent......igen,de az AZ érdekes,hogy telepítés előtt,a latt után,sem kipróbáláskor nem figyelmeztetett,hogy csak Triál és,hogy 1 Nap a használat,stb.....semmit nem írtak....
Majd meglátom... -
berigazek
őstag
válasz
count_zero #7969 üzenetére
Passz....
A Google Play email címmel müködik és nem IP cím alapján....(az már diszkrimináció lenne) nem értem értelmét...
Nem is engeedte letöltened? -
tmskvcs
tag
válasz
count_zero #7965 üzenetére
Közben már sikerült köszönöm a segítségeket
-
tmskvcs
tag
válasz
-
Hovi
aktív tag
válasz
Ez már hasít lefelé... de ez 2.8 giga. A többi linken lévő 1,5. Azok zip ez meg app kiterjesztésű.
Mi a különbség? Bocsi nem értek hozzá. -
Hovi
aktív tag
válasz
count_zero #7953 üzenetére
Ok, köszönöm.
-
berigazek
őstag
válasz
count_zero #7954 üzenetére
Ahogy mondod...csak ,,leszakad",magától visszakapcsol..mintha az akksi védő bekapcsolna,ha hosszabb ideig (ez nagyon változó akár 10 perc,akár 1 óra) nem telefonozok....
-
berigazek
őstag
válasz
count_zero #7950 üzenetére
Semmi olyan progit nem használok....
-
berigazek
őstag
válasz
count_zero #7945 üzenetére
Be van mind állítva,ahogy írod,de mégis....
-
tmskvcs
tag
válasz
count_zero #7946 üzenetére
Még a gyári B180 van fent. Egyszerű felrakni a stock 320at? Nem mokoltam mostanában.
-
tmskvcs
tag
válasz
count_zero #7939 üzenetére
Hétvégén kipróbálom akkor a másik romot, mert ez így sajnos szenvedés.
-
berigazek
őstag
válasz
count_zero #7936 üzenetére
Kiprobálom a Nova-t és utána témacsere...
-
berigazek
őstag
válasz
count_zero #7934 üzenetére
Pedig az lett volna jó,hogy pl.(Nova) Launcher is kapjon a témából
-
Michaelervin
csendes tag
válasz
count_zero #7931 üzenetére
Nem. Elfelejtettem este töltőre rakni, most akartam tölteni egy kicsit. Akkor keresek egy postát, ahol fel lehet adni a telemaxnak. Esetleg valaki nem tudja, hogy a 13. kerületben hol van olyan posta ahol fel tudom adni?
-
tmskvcs
tag
válasz
count_zero #7906 üzenetére
Köszönöm úgy néz ki hogy eddig minden oké
-
tmskvcs
tag
válasz
count_zero #7904 üzenetére
Köszönöm szépen! Meglátjuk, hogy most jól fog e szuperálni
-
csocsoszán
őstag
válasz
count_zero #7893 üzenetére
[link]
Régebben írtam, ha nem megy rakd fel ezt. Menni fog. -
Land
veterán
válasz
count_zero #7895 üzenetére
Kínai szöveg mentes lettem. De hogy miért van bekapcsolva alapértelmezetten egy nemzetközi romban az rejtély. -
Land
veterán
válasz
count_zero #7893 üzenetére
-
Land
veterán
válasz
count_zero #7889 üzenetére
-
Land
veterán
válasz
count_zero #7884 üzenetére
Előbbi megvolt többször, utóbbi mit takar?
-
Land
veterán
válasz
count_zero #7882 üzenetére
Köszi! Felraktam, de nem oldotta meg. Megy a ROM újrahúzása.
-
csocsoszán
őstag
válasz
count_zero #7873 üzenetére
Nehezen tudom követni amit mondasz, de pl. erre gondoltál?
És innen simán rákattintok és ez jön be!
Én úgy látom nálam jó!Land: nekem ha a play áruházzal gond volt csak a felhasználói beállítások törlése oldotta meg a gondot! Azaz alaphelyzetbe kellett rakni! De a huawei backupot feltelepítve annyira nem nagy gond! Mentesz több mindent azt visszaállítod! Mondjuk a playt ne.
-
berigazek
őstag
válasz
count_zero #7874 üzenetére
Észrevettem már én is,hogy ,,híres" mobilos oldalakon a telefonok leírásában rengeteg hiba van ....most igazodjon el az ember vásárlás előtt ...
-
entoni1989
tag
válasz
count_zero #7847 üzenetére
Rámentem arra, hogy megnézzem a kódot, vagyis csak hogy olvassam (read), de nem ment, azt írta, hogy elfogyott a kredit. Nem volt más, újra 4 kredit és megint a read, ott kiírt egy bootloader kódot, de szerintem az nem ugyan az volt amivel nyitottam, ADB-be dobott is egy FAILED-et, viszont utána rámentem DC-n a Lock Bootloader-re és ennyit írt "Locking Bootloader... Port unavailable". Ez után már annyi változást észre vettem, hogy nem jön be az a sárga felírat, hanem normál módon indul a telo.
-
berigazek
őstag
válasz
count_zero #7673 üzenetére
Még nem figyeltem meg,mert orvostól orvosig futkározok minden nap és a Smart tokban van a teló....de majd megfigyelem....visszatérve a smart tokhoz....okos kis találmány....kis lyukacskákon keresztül színes mozgó képet kapni...időjárásról,hívóról,stb....a tok bal felső felében van egy parányi chip...,,read relé" módra müxik ...
-
-FreaK-
veterán
válasz
count_zero #7648 üzenetére
SD kártya és OTG kábel hiányában az utolsó lehetőséget próbáltam ki, és működött!
Tess: [link]
Ami fura, hogy a ~14mb-nyi fájlokat összetömörítette 407kbyte-ra, remélem azért működik. Kipróbáltam, hogy kimásoltam a zip-ből és úgy tűnik minden oké.
Annyi még, hogy a rom az a Kangvip Slim, de szerintem mindegy.
-
-FreaK-
veterán
válasz
count_zero #7645 üzenetére
Megcsináltam a mentést TWRP-ben, újraindítottam, ott is vannak a fájlok a TWRP mappába. Át akarom másolni gépre és nem engedi mert azt írja, unspecified error.
Oké, mondom akkor TotalCommanderrel bezippelem a telefonon és úgy másolom át. A létrejött zip 108byte-os..Ha van még ötleted, akkor írd és kipróbálom
-
csocsoszán
őstag
válasz
count_zero #7630 üzenetére
Igen! Az időjárás widgetem gps nélkül is azonnal kiüti hol vagyok! Előtte nem tudta.
-
berigazek
őstag
válasz
count_zero #7633 üzenetére
Szia....egészségileg nagyon padlón,szenvedek szó szerint.Próbálgattam a telcsit.....a kamerája jobb a Mate 8-nál,de a P 9 Plust nem veri.Ahogy öregszem,így jobban elkell a nagyobb méret az olvashatóság szempontjából...
Az eredeti bőrtokja eszmêletlen,a lukakon keresztül átengedi a fontos infókat,óra idöjárás,stb....akksija miatt cserélem csak le a P9 Plust...pedig a P9 olyan kêpeket készít ,hogy megszólalnak... -
count_zero
tag
válasz
count_zero #7629 üzenetére
Hm, rájöttem közben, hogy marhaságot kérek, bocsánat. Ha egyéb patchet nem raktál föl, akkor a /cust partíciód nyilván tökugyanaz, ami ROM-ban van, úgyhogy teljesen fölösleges elkérnem.
Úgyhogy valójában az a kérdés, hogy nálad megoldotta-e az 1 Mb-s pach a location problémát?
-
csocsoszán
őstag
válasz
count_zero #7618 üzenetére
-
csocsoszán
őstag
válasz
count_zero #7616 üzenetére
-
csocsoszán
őstag
válasz
count_zero #7613 üzenetére
Ez 1Mb, amit te raktál fel a 220Mb.
8.hóban töltöttem le, honnan már nem tudom. -
csocsoszán
őstag
válasz
count_zero #7602 üzenetére
[link]
Feltettem ezt a fixet: B35x location fix.
Akinek van kedve próbálja ki!(tudták, hogy hiba van a nem gps alapú helymeghatározással. Ezért fixálták.) Saját felelőség stb.. Twrp mentés a romról. Aztán telepítés. Aztán fórum, hogy működik-e!
Szerintem működik! -
entoni1989
tag
válasz
count_zero #7604 üzenetére
Ezzel meg is vagyok, csak hát ahogy néztem a bootloader nyitása, ha nem akarok rá vagy 2 hetet várni, akkor úgy nem ingyenes
igaz amit fizetni kell érte az nem vészes, de most épp a bankkártyámon nincs annyi, szóval ezzel várnom kell holnapig
-
csocsoszán
őstag
válasz
count_zero #7584 üzenetére
Bizonyosan igazad van! Én weather&clock widgetet használok és mindig fixen megadom neki, hogy újpest és utána jól működik.
Viszont ha szájbarágósan leírnád, hogy hogyan csináltad annak szerintem sokunk örülne! (Viszont sokunknak szerintem nincs 320-asTWRP backup. Mit tegyünk?)
Lehet hogy besegítene az igo pontosabb és gyorsabb helymeghatározásába is?(pedzegettem, hogy valami nem ok ott!)Zototh64 egyetértek! Mi custom -rom-osok vagyunk sokkal aktívabbak! Végig lehet pörgetni.
(de ne csodálkozz minket érdekelnek jobban a "finomságok"! Telefon beszélgetés rögzítő nélkül lehet élni, de minek! Lehet nézegetni azt az undorítóan vastag navigációs sávot! (Még chrome közben is!) De minek? Soroljam még? De minek?Lehet, ócsárolni a szöllőt, hogy milyen savanyú kóstolás nélkül is! De minek!
Nem akarok tüzet okozni! Minek? Aki szereti az édes szöllőt meg az adrenalint az előbb utóbb......!
Na ide már nem írom, hogy minek! Jól tudjuk. )
-
Zototh64
őstag
válasz
count_zero #7538 üzenetére
Így van, ennyi kell hozzá csak.
Amit visszább látsz linket (B368), azt letoltod, gappsbol is a twrp változatot töltsd le, majd twrp-ből feltolod.
Előtte twrpben dalvik, cache, gyorsitotar törlés, aztán mehet a rom, ha felmentést, vissza mégy a telepitesbe és feltolod a gappsot utána indítsd csak a rendszert.
Meg annyi, hogy Csocsosan forumtarssal törölni szoktuk a gugli fiókot is. Volt már, hogy beavatkozás. -
Zototh64
őstag
válasz
count_zero #7536 üzenetére
Nem, de eredetileg ilyen, Magyar Telekomos a készülékem.
-
Zototh64
őstag
válasz
count_zero #7533 üzenetére
Nem meggyőzni akartalak, csak mondtam.
Ha lehet, előbb gyári, aztán custom. Biztosan van, aki meg pont fordítva gondolja. -
Zototh64
őstag
válasz
count_zero #7531 üzenetére
6-7 darab van benne csak.letiltod, és kész, aztán ha látod, hogy megy így is minden, amit használsz, akkor kitörlöd és kész.
-
Zototh64
őstag
válasz
count_zero #7529 üzenetére
A slim, vagy az eredeti verzióval?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Huawei a legnépszerűbb kínai, a Samsung a legkapósabb globális márka
- Hír A Huaweihez „igazolt” Lionel Messi
- Hír Mobilarena TV: A Kirin ereje
- Hír CES 2016: Rövid ismerkedés a Huawei Mate 8-cal
- Hír Tényleg erős lett a Mate 8 és a Kirin 950
- Hír Ilyen élőben a Huawei Mate 8
- Hír Kirin 950 lapkával debütált a Huawei Mate 8
- Hír Rekordot döntött AnTuTuban a Kirin 950, a Huawei Mate 8 rendszerchipje
- Hír A vártnál is erősebb lesz a Kirin 950?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Netfone
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- BestBuy topik
- Azonnali játékos kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest