- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Légies iPhone halvány színei
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
-
Mobilarena
Huawei Mate 8- A Kirinpáncélos
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gulupeti
senior tag
válasz
Pietro 22 #14580 üzenetére
Örömmel olvasom soraidat, hogy milyen korrekten járt el a szerviz. Én 17.-én küldtem be az enyémet, szintén postaponton keresztül, elvileg ma meg is kapom, kiszállítás alatt van a csomag. Az enyémen 3 sorban összesen 6-7 db kb. fél cm átmérőjű és 2 db 2-3 mm-es világos fehér folt volt, emiatt küldtem vissza, nagy fényerőnél meglehetősen zavaró volt a dolog.
Hogy mit csináltak vele, azt sajnos még nem tudom. Szerviz 2 napos késéssel válaszolt, hogy a "megjavított készülék" már kiküldésre került, illetve Huaweit is felhívtam múlt csütörtökön, de ők is csak ennyit mondtak, hogy már elindították a csomagot felém. Már nagyon kíváncsi vagyok.Egy Redmi 3s-t kaptam addig kölcsön, ami igazából életmentő volt, hogy ne kelljen mondjuk 2 db nyomógombos telefonba költöznöm erre a szűk két hétre, de azért már nagyon hiányzik a Mate 8 teljesítménye, nagyon nem egy ligában játszik a 2 telefon.
Már el is felejtettem, hogy milyen is az, amikor odabökés után valami nem azonnal történik vagy valamire várni kell.
-
-FreaK-
veterán
válasz
Pietro 22 #10495 üzenetére
B320-ról indulva, csak TWRP alól lehet feltenni. Kell hozzá valami hw eu zip is, amit közvetlen a rom után kell flashelni.
Este pont ezt tervezem megcsinálni, én is mert azt írják, hogy a hiányzó programok meg pár bug amiatt van, mert nem raktam fel ezt a hw eu zip-et is (pedig tuti, hogy felraktam, max valami hiba volt a telepítés közben). Akkor már rögtön tolok egy root-ot is mellé.
(#10496) atikó: Azt írják xda-n, hogy a BT is azért nem megy, mert nem volt flashelve ez a hw eu zip a rom mellé.
szerk.: közben megkerestem ezt a fájlt itt a telós fájlok között, erről van szó: update_data_full_hw_eu.zip (747.6mb)
-
HUTCHDB
nagyúr
-
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Pietro 22 #2747 üzenetére
NEM KELL KÜLSŐ SD KÁRTYA!
Korábban írtam erről.
Nem is kell hozzá még PC sem...
A frissítést tartalmazó .zip-et letöltöd, (mega alkalmazással), majd kicsomagolod.
Lesz egy META-INF mappád, és egy UPDATE.APP fájlod.
A fájlkezelővel létrehozol egy dload mappát a telefon belső memóriájának gyökerébe, amibe ezt a META-INF mappát, és az UPDATE.APP fájlt átmásolod.
A telefonon - bekapcsolt állapotban - elkezded nyomni mindhárom gombot egyszerre, tehát a hangerő fel, hangerő le, és a power gombot folyamatosan. Először leveszi a hangerőt, majd kikapcsol a telefon, de ne törődj semmivel!
Addig nyomd mindhárom gombot folyamatosan, míg a frissítés (emui kör alakú) el nem indul.
Ekkor lehet elengedni a gombokat.
Magától megcsinálja a frissítést, majd újraindulás után egy optimalizásálást, ami hasonló a frissítéshez. Az egész kb. 4- 5 percet vesz igénybe(#2754) MaciLaci1970!
Igen, a viber ikon másabb lett! -
supertrezi
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Huawei a legnépszerűbb kínai, a Samsung a legkapósabb globális márka
- Hír A Huaweihez „igazolt” Lionel Messi
- Hír Mobilarena TV: A Kirin ereje
- Hír CES 2016: Rövid ismerkedés a Huawei Mate 8-cal
- Hír Tényleg erős lett a Mate 8 és a Kirin 950
- Hír Ilyen élőben a Huawei Mate 8
- Hír Kirin 950 lapkával debütált a Huawei Mate 8
- Hír Rekordot döntött AnTuTuban a Kirin 950, a Huawei Mate 8 rendszerchipje
- Hír A vártnál is erősebb lesz a Kirin 950?
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Apple iPhone 13 Pro Max , 128GB ,Kártyafüggetlen , 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest