- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Huawei Mate 8- A Kirinpáncélos
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
Hali!
Én csak is az üveg fóliát javaslom. Ennél a telónál még nem volt gondom vele a tokok miatt. Ha akarod, küldök neked fotót róla.
Sokkal tovább bírja az üveg, jobban védi a kijelzőt, jobb érzés is használni, mert olyan mint a kijelző, a fólia meg tapad kicsit.
Ha leejted, jó eséllyel csak a védő üveg torik, és alatta a kijelző nem. Ezt a G3-nál tapasztaltam egyszer, azóta csak üveg.
Típusból szinte mindegy, nézz valamit ami nem a legolcsóbb azért. Kínából ilyen 1000ft körül már simán jók vannak, bár én Nillkint vettem, de szerintem nem sok különbség van egy noname és ez között. -
Zototh64
őstag
Végre nem vagyok egyedüli madár!
Nekem is üvegfólia van rajta, próbáltam 3 félét a szélei egyiknek sem fekszenek tökéletesen.
Tokból van egy flippes, nem használom, mert nekem a mindennapokban kényelmetlen és lassú a kezelés.
Vagy a gyári műanyag, vagy egy Thor alumínium tok van rajta. -
Cunaja
addikt
NXT-L29 és B851-re
EU-s NXT-L29 TELEFONOKRA!!!
[Mate8_Cunaja_rom első rész]
[Mate8_Cunaja_adat-rész]
Külső-Sd kártyára másoljuk
Telepítés:Elsőnek kiválasztjuk a HWMate8_Cunaja_EU_NXT-L29.zip fájlt
Ezután válasszuk a több zip telepítése alul részt, majd keressük meg a HWMate8_Cunaja-rom_adat-NXT-L29.zip fájlt.
Felül láthatjuk, hogy 2 zip fog települni.
Amikor mindkettő feltelepült, nem kell törölni semmit, csak újraindítás. -
Cunaja
addikt
Gyári rom darabokra szedve, kipucolva, átírva a paraméterei az xml fájloknak és Kang összetevők berakva pluszban.
A CPU, GPU és a ram nincs húzva egyikben sem, mert nem szeretem a megsült telefonokat. Ezt egyedül a P7-ben csináltam meg.
A dupla koppot és extráit majd berakom, és kipróbálom megy-e?
Van már nálam Mate 8.
Csocsónak köszönjétek. -
Zototh64
őstag
Ezt nem tudom, hogy jó e.
Anno én a huawei oldalról szedtem le.
Sajna kint vagyok Németbe, útban Angliába, így nem tudom Neked feltölteni ami biztosan jó.
Én Kang-ról mindig rollback-el tudtam csak gyorsan és egyszerűen vissza menni gyárira.
Emiatt ezt javasolnám.
Én minden más módszerrel eddig csak szívtam, de nem keveset.
Külső sd legyen szerintem. -
count_zero
tag
A PowerAMP nem működik együtt a ViperAtmos-sal, saját audio layert használt.
Részlegesen be lehet kapcsolni, ha a ViperAtmost-t Compatibility módba kapcsolod, PowerAMP-ban pedig a következőt ki: Settings->audio->advanced tweaks->Direct Volume Control, így sem kapsz azonban teljes értékű hangszínszbályozást.
-
haten
tag
Gőzöm sincs pontosan mi az a ViperAtmos, feltettem a kérdést én is, de nem jött válasz.(#9194)
2 hetes a telefonom, kipróbálni még nem tudtam, mert Huawei nem küld BL nyitókódot, amíg 14 napnál frissebb a fiókom. Mindenesetre 7000-ért ebay-ról rendeltem egy Sennheiser CX 300-II Precisiont, azzal jobb lesz ViperAtmos nélkül is. -
count_zero
tag
A Slim nem nemzetközi ROM tulajdonképpen, hanem egy kínai ROM olyan változata, amiből kiirtották azokat a dolgokat, amelyeket csak Kínában lehet használni. Szerintem nem volt meg nekik a K Settings forrása, azt valami kínai csapat csinálja, nem csak Mate-re van Kangvip ROM, így csak alkalmazásokat tudtak kiszedni és alapértelmezett Android beállításokat átírni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Huawei a legnépszerűbb kínai, a Samsung a legkapósabb globális márka
- Hír A Huaweihez „igazolt” Lionel Messi
- Hír Mobilarena TV: A Kirin ereje
- Hír CES 2016: Rövid ismerkedés a Huawei Mate 8-cal
- Hír Tényleg erős lett a Mate 8 és a Kirin 950
- Hír Ilyen élőben a Huawei Mate 8
- Hír Kirin 950 lapkával debütált a Huawei Mate 8
- Hír Rekordot döntött AnTuTuban a Kirin 950, a Huawei Mate 8 rendszerchipje
- Hír A vártnál is erősebb lesz a Kirin 950?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- HP notebook topic
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Napelem
- Futás, futópályák
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Riasztó topik
- Építő/felújító topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest