- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dicker
őstag
válasz
gulupeti #31538 üzenetére
Ha így lesz én is kicseréltetem.
Akkucserére telefonon kell leadni nekik az igényt? Vagy aki csinálta már e-mail is mehet?
Mindenképp kellene hozzá számla/gari levél? Vagy ha már lejárt a szavatosság, akkor mindegy? (csak mert szerintem kidobtam mivel rég lejárt)
Ilyenkor is kell az összes kellék a dobozba? A szétmállott töltő vezeték is?
Időben egyébként mennyi? Kötelező formázni/vagy ott formázzák? Esetleg maradhatnak adatok, valami szervizmódban? -
ClioRS
őstag
válasz
gulupeti #30401 üzenetére
Külföldi fórumokon is írják, hogy sokszor a Támogatás appban feljön a frissítés, simán rákeresve meg nem. Elég fura, de valahogy mégis máshogy működik.
(#30402) deka10
Én is Novát használok, nekem működik. Azt is be lehet állítani, hogy amikor lefelé húzod az ujjad a főképernyőn akkor az értesítési sávot húzza le. De ezek app függő dolgok, nem a 10-hez köthetőek, én már régóta használom. -
tamasas0913
tag
válasz
gulupeti #19240 üzenetére
Na igen.
Sajnálom ami történt.
Én az emagot sem ajánlom pl senkinek, ha telefonvásárlásról van szó. Ők is egy link banda. Nem jogszerűen töltik ki a számlát és a garipapírt. Konkrétan nem tüntetik fel az imei számát a telefonnak amit eladnak. Én most velük szívok egy P9 lite 2017 miatt. És elhajtanak a fenébe, hogy nem tudnak segíteni. Pedig csak az imei számára vagyok kíváncsi a telefonnak amit vettem tőlük, mert a doboz elkeveredett, a telefont ellopták és szeretném tiltatni. Viszont ezek után már egy hajcsatot sem fogok venni tőlük. Ezt legalább elérték
Vagy Media Markt vagy Euronics vagy hivatalos viszonteladó vagy szolgáltató. Ez a négy módja van annak, hogy tuti ne legyen gond. -
tamasas0913
tag
válasz
gulupeti #18798 üzenetére
Nem passzióból jó a szemvédelem funkció.
Aki szeretné megóvni a szemét az használja."A kék fény egészen pontosan a szemben található sárgafoltban, a fényérzékeny sejteket pusztítja el, amivel nagyon súlyos látásprobléma, úgynevezett makula degeneráció, avagy sárgafolt sorvadás alakul ki, ami jelenleg egy visszafordíthatatlan degeneráció."
Este/sötétben hatványozottan érvényesül ez a szemroncsoló hatás mivel egyrészt közelről nézzük a mobil kijelzőjét másrészt szinte semmi más fény nem jut a szemünkbe csak a kijelző fénye.
Nem véletlenül ajánlják még a tv-zést is egy valamilyen kis lámpafény mellett.
Én sokszor napközben is bekapcsolom a szemvédelmet, ha nem a szabadban vagyok. -
bajnokpityu
félisten
válasz
gulupeti #16710 üzenetére
én kinti 2 év garival vettem. de persze első dolgom volt, h megnézzem mit ir rá: 2020. januárig gari itthon.
kicsit furi lévén augusztus van, meg a dobozon levő dátum alapján se jön ki a matek, de hát jobb, mint vártam.viszont durván leesett a máté 10ára, amikor én vettem jónak számitott 151ért 1simes 2 év kintivel, egy hét se telt el, és 154 magyar 2 évvel a DS...
még arra vigyázz, nézd meg a szerződést, h mennyiben változik a gari, ha cégként veszed. én ezért vettem magánszemélyként. csak a nagy, és drága helyeken adják meg cégnek a 2 évet.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
gulupeti #16700 üzenetére
nem ugyanaz a magyar meg a nem magyar. utóbbi esetén kiviszik, megjavitják, visszahozzák. tehát hosszabb a javitás ideje.
a héten vettem én is, azt láttam, h a legolcsóbb boltokban 1 év bolti van, aztán 1+1 (tehát 1) ,majd kinti 2 év, és csak a néhány jóval drágább helyen van 2 év magyar.és érdemes még a cég mögé is nézni, h mióta létezik. egy 10éves bolt nem fog várhatóan pont a gariidő végén megszűnni, mig az eldobható cégeket újragyártják évente. tehát akár 0 gari is lehet ilyen helyről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- OLED TV topic
- Nintendo Wii U
- Autós topik
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Gitáros topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest