-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
kazanka
őstag
válasz
zoltan77 #26910 üzenetére
Ti tudjátok.Én fenntartom amit leírtam.Te fizeted, de sajnos nem mindenki van így vele.Sokan eladják a telefont,vesznek másikat esetleg másik szolgáltatótól és a továbbiakban nem is érdekli Őket hogy a tarifacsomagot fizetni kellene. Az értékelésekről pedig annyit, hogy ha egy hónap múlva letiltják a telefont,a jó értékelésedet már nem tudom átírni.Minden esetre ebben a témában nekem ez volt az utolsó hozzászólásom,mindenki maga dönti el milyen telefont vesz mint ahogy a következményeket is Ő viseli.
Azért próbáltam segíteni azoknak akik esetleg járatlanok ezekben az ügyekben,mert ez egy elterjedt módja a pénzszerzésnek,azt hogy kik csinálják,szerintem nem kell részletezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One mobilszolgáltatások
- LEGO klub
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Sorozatok
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest