- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Igen, ez lett volna a következő kérdésem itt.
Egyetlen baj van, nincs rajta jack 3.5, és a lánynak ez fontos lenne. A gyári átalakítójával teljes értékűként használható?Szerk.: Milyen elonyei, hatranyai vannak a P20 Pronak a Mate 20-al szemben?
Amit tudok, hogy nagyobb ram van a P20P-ben, IP67 vs IP53... -
Nikaré
őstag
Az érvelésed nagyon jó. Ezek alapján a döntésed érthető.
Arra azért kíváncsi vagyok, hová, meddig kúszik ez a nagy RAM éhség?Jelenleg már ott tartunk, hogy több a RAM egy mobilban mint egy laptopban illetve asztali gépben.
Visszatérve a mobil vonalra, persze én is szeretnék (ki nem?) minél újabb, modernebb mobilt, de ott tartunk, hogy irreális árakon mérik már! (tudom ki kell fizetnem a kutatást/fejlesztést, szállítást, reklámot, a kereskedői árrést stb. de akkor is, ez egyre durvább!) -
olajbogyo
aktív tag
Szia!
Igazad van tuti, mert én a lumia 930-al voltam ugyanígy anno. Mindig azt mondták függő, még egy főnökszerűséget is kihívtak, és az is bizonygatta, hogy az. Amikor megvettem, az volt az első, hogy kipróbáljam másik kártyával is, és bizony nem volt függő, működött mindenfélé sim-el, ahogyan a teló saját fórumán is mondták akkoriban... -
Banyaasszony
csendes újonc
Lehet igazad van, de ugyanezt mondta a helyi telenor, és két különböző telefonos ügyfeles. A huawei magasabb kategóriájú telók nagy része függő, vagy ők teszik függővé a hűségidő lejártáig. Más, pl. Huawei y sorozat független. Mind1, a nagymamák kártyásak, arra megveszem, nincs hűségidő, így megkapom a kódot. Előtte a vicc kedvéért kipróbálom...
-
MrSealRD
veterán
Bizony nem stimmel valami...Annyira, hogy 3 telefonnal próbáltuk ki körbetelefonáltuk egymást és mindegyiknél ugyanaz a jelentség. O3, O5, és Mate 10 Pro. Hívás közben nem működik a mobilnet...abszolút. Tehát nem, hogy 4G-s adatkapcsolat nincs, de még 2G,3G sincs... Mindegyik telekomos... Lehet ez szolgáltatói bug? A készülék hibát kizárnám ennyi telefon alapján ráadásul korábban ez működött... Ilyet még nem láttam.
-
MrSealRD
veterán
Telekom hálózat. Most aktív a VoLTE, de kikapcsolva is ugyanaz a jelenség. Hívás közben megszűnik az adatforgalom...
Tehát most nem is lenne lényeges, hogy 4G-n menjen az egész. A visszaváltásos megoldás is jó lenne ha azt csinálná...de helyette teljesen megszűnik az adatkapcsolat.
-
thedivision2
aktív tag
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Az S9+ a Mate 10 Pro-hoz képest is lassabb és akadozósabb volt, a Note9-nél nem látom és érzem ezt.
Ez tuti így volt, simán tapasztaltam, hogy rendszer sebességben az m10P sokszor körberöhögte. Viszont akkor már lehet érteni, hogy azonos hardver mellett a note 9 mitől lett mindenben jobb. "hát mert direkt", hogy az is váltson rá, akinek S9+ készüléke van. Szarszung vannak húzásai, tv frontos is, ami néha kiakaszt.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Ha nem szeretném a változatosságot és nem Note9-re váltottam volna a Mate 10 Pro-ról..,
Gondolkoztam tegnap, amikor visszavittem m20P-t, hogy elhozok egyet, de s9+ után? Ráadásul megfogadtam, hogy nem veszek már olyan telefont, amiben a tavalyi, illetve már nem új hardver(ek) van(nak). Viszont nekem egyszerűen muszáj a két telefon a munka miatt.
-
törölt tag
És akkor még az ujjlenyomat olvasót nem is említettem. Ilyen kB béta jellegű dolgot belerakni egy 300 ezres telefonba. Ennyi pénzért én elvarnam, hogy tökéletesen és ugyanolyan pontossággal és sebességgel működjön, mint a sima. Az meg, hogy ráraksz egy fóliát és viszlát, hát... Most vagy használja az ember védelem nélkül a méregdrága telefont és valószínűleg idővel tiszta karc lesz, vagy tesz rá valamit, de ezzel elveszít a telefon egy elég fontos funkciót. Ez a mate 20 pro számomra nagy mellé lövés, ami eddig nem volt jellemző a Huaweire.
-
Schweini
tag
Akkor én valamit rosszul csináltam, mert nekem a gyári nagyon karcolódott. 1 hónap után cseréltem is. Most valami sima 1000 forintos üvegnek mondott van rajta, de nem vagyok teljesen elégedett. A széléig ez sem ér ki, úgyhogy hamarosan ez is megy.
Ilyen tokot használ valaki? [link]
Nézegetem már egy ideje, csak az nem tetszik benne, hogy fényképezésnél hajtogatni kell, meg ha gyors csak megnéznék valamit, akkor is ki kell "csomagolni" . Más alternatíva? -
Kkromer
aktív tag
-
quint
aktív tag
Szuper az összefoglaló, köszönjük! Érdemes lenne valahogy kiemelni, hogy ne csak kereshető legyen, hanem megtalálható is
A "Naaa, azért ennyire ne..." az influenszerekre vonatkozó megjegyzésemre jött? Azt pedig muszáj tartanom: a tesztjeikben (a vicc kedvéért hívjuk így a filmjeiket, írásaikat) rendre túldicsérték a készülék néhány olyan képességét, ami az árkategóriában inkább csak közepes vagy akár gáz is.
-
zozzzzzzzzzz
tag
Nem írtam az előbb, de ott engedélyezve van ....
A helymeghatározás csak GPS alapú, viszont eddig is csak az volt.
"A helyszolgáltatás nem érhető el Helymeghatározási mód bekapcsolása" üzenet jelenik meg az állapotsávban, rányomva pedig bedob a beállításokba ahol be van kapcsolva .... -
Én is így gondolm. Életszerűtlen, és tényleg nem stimmel több más készülék eredménye sem, szóval elronthatták.
Szoktam nézni a linkelt oldalt, de itt vannak még ezek is például:
NotebookCheck tesztjéből. 13 óra és 38 perc wifin böngészve. Kicsit több, mint az AnandTech tesztjében.
PhoneArena tesztjéből. (Ez nem böngészgetős, hanem erősen terhelős.)Egyébként most kezdett el érdekelni a Mate 10 Pro. Két bajom van csak vele: a szélessége (nálam pont az övé a még használható legvége -az LG V30 már kiesik, pedig ugye nem nagy a difi), és az, hogy csak IP67. Még olvasni fogok róla, jó kompromisszumnak tűnik ez a teló sok szempontból.
-
g4mer
senior tag
-
Hondo
csendes tag
Köszönöm!
A Telekom oldalán megtaláltam már, de hogy finoman fogalmazzak egy rakat .....
Az, hogy a 4G csak a tőlük vásárolt készülékkel működik, az nyilvánvaló marketing kamu!
Főleg az általuk adott leírások alapján, miszerint a gyártó kell a készüléket alkalmassá tegye, tehát ők nem nyúlnak bele a telefonba.Idézem pl:
"Hol találom meg a számlámon, hogy a 4G Hang képesség bekapcsolásra került?
Mivel a szolgáltatás bekapcsolása nem jár külön díjjal, a számlában sincs külön jelezve a 4G Hang szolgáltatás."Ez már csak azért is érdekes, mert a Telekom alkalmazás az aktív szolgáltatásokat nem aszerint mutatja, hogy azok pénzbe kerülnek-e vagy sem!
-
bodeesz
tag
Lenne egy kérdésem, illetve inkább kíváncsi lennék a véleményetekre, impressziótokra. Egyre inkább az az érzésem hogy nálam valami gond lesz a frissítésekkel, lévén hogy még a pici pubg patch sem jött meg. De! Esett már szó arról hogy huawei szortíroz régió/szolgáltató/imei szerint. Szóval maga a kérdés az, hogy szerintetek egy kiadott update után mennyi idő elteltével érdemes telefonos anomáliára gyanakodnom?
-
Casillero
tag
A HDB be volt kapcsolva azért nem tudott csatlakozni. De semmit sem talál. Mit rontok el? Offline módban elindítom a régi Hisuitot, mert másképp a frissítési ablak bezárásával bezáródik. Net on. Legújabb ff elindít, kikeresm a firmwaret, changelog másol, első felhő beilleszt, register. DNS másol, ipv4hez beilleszt, ok. És semmi!!!
-
Oldman2
nagyúr
Igen, pontosan emiatt jött szóba, meg nem utolsó sorban, hogy részletre is meg tudom venni.
Még egy kérdés eszembe jutott, az "NLL féle" ACR hívásrögzítőt használja-e valaki ezen a készüléken, működik-e gond nélkül?
-
basaja
senior tag
Amióta a fényképezőgépben összecsinálta magát a memóriakártya és ment szinte minden a lecsóba, azóta inkább több helyre mentek, tuti ami biztos alapon...kèpek, videók: Flickr,Drive, sőt ami fontos az még Box-ra is... Dokumentumok: Box,Mega Mindennek tetejében van 3 db 3 terrás vinyóm, azokon is van mentésem... Tudom, nem vagyok teljesen normális, de hülyének áll a világ...
Más
Gcamot használja valaki? Kipróbáltam, de elsőre nem látok érdemi változást a gyárihoz képest... -
p2pp
őstag
1/4 a felhasznált tárhelyem.
3 helyre van minden felszinkronizálva.
Huawei. Google, Onedrive, ennyi.
Sokan idegenkednek ettől.
De ha gond van megy a sírás.
Ha bármi történik nincs probléma, ha szinkronizálunk.
Az időben nem tudunk visszamenni,
újrafényképezni azt amit már nem lehet. -
Rogiii
aktív tag
Oks!
Eddig nagyon tetszik a teló, főleg a kamera nagy előrelépés, sokkal jobb képeket sikerült csinálnom, mint gondoltam.
Ami nekem kicsit megszokást igényel az a kijelző, hiába ugyanakkora a képátló mint a Mate 8-nál volt, szélesebb képarány miatt, sokkal kisebbenek tűnik, viszont sokkal szebbek a színei meg a kontrasztja az Oled miatt. -
Pongi1975
tag
Itt is az volt sajnos. A 147-ben megvältoztatták a xloader.img fájlt, ez által nem lehet visszább menni. Sajnos én is késôn vettem észre az xda fórumàn.
Ui: Az elsô telefon amit brickeltem:(
Az xda-s topic:
https://forum.xda-developers.com/mate-10/how-to/beware-bla-l29c432b147-t3817241
-
pityu8
tag
Lehet, de a hölgy bemutatkozott, és nem kérdezett tőlem semmit, csak azt, hogy miért hívtam. Én elnézést kértem tőle, mert nem hívtam, a gyerekre fogtam, biztos játszott a telefonnal. Domino kártya, néztem az egyenleget is, sajnos nem tudom eldönteni, hogy lement-e 9 Ft.....(Most aktív)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest