- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- iPhone topik
- Honor 90 - modellalkat
- Rendereken a Motorola Razr 60 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi Band karkötő
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nikaré
őstag
válasz
pecccccccca #21888 üzenetére
Ne is mondd, megvan még az N8 -am rendkívül szép állapotban (és az N95, N97 is bár az utóbbit leharcolta valaki )
Új anyagokat módszereket használnak ezeknél az új telefonoknál, persze egyre vékonyabbak ezért sérülékenyebbek.
Ezért kénytelenek vagyunk tokot, fóliát, üveget használni védelmük re. -
válasz
pecccccccca #21888 üzenetére
Nekem samsung note 3 mindenfajta kijelzővédelem nélkül 6 hónap zsebben hordás kulcs,aprópénz,minden mellé berakva is teljesen karcmentes volt.Azóta is visszasírom a gg3-as időket mert a gg4-el ez a karcállósága teljesen elveszett a gorilla glassoknak.Nem is értem miért változtattak ezen.
-
mirci18
addikt
válasz
pecccccccca #21856 üzenetére
Én is így szoktam.
Sms telefonhívás megy más minek is.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
EstherD
csendes tag
válasz
pecccccccca #21856 üzenetére
Hát én inkább adtam magamnak...
Media Marktban dolgozom vevőszolgálatosként (is), gondoltam ha már ott van, elhozom. A többi Navon volt... xD
-
P1eTr0
aktív tag
válasz
pecccccccca #21824 üzenetére
Köszönöm, ezt így megtaláltam, de ebben az esetben a zárképernyőn az jelenik meg, hogy "Rejtett tartalom". Én láttam olyan megoldást, ahol sem az üzenet, sem a feladó nem látszik, csak annyi, hogy Viber, 1 üzenet érkezett. Ilyesmire gondoltam.
De ez lehet, hogy alap Launcher-ben nem megoldható?
Normális vagyok. Megmondták a hangok is.
-
Nuada herceg
őstag
válasz
pecccccccca #21824 üzenetére
Miért használod a messenger liteot a sima verzió helyett?
Nem számonkérés, csak a tapasztalatodra lennék kíváncsi.
Kevesebbet fogyaszt? Gyorsabb? Tovább bírja a teló? Meg tudja azt a lite is, amit a sima?
Úgy értem én is gondolkodom a cserén, csak van e egyáltalán értelme?[ Szerkesztve ]
Itt öregszem meg...
-
thedivision2
aktív tag
válasz
pecccccccca #21817 üzenetére
Elég jóra sikerült. Milyen módban csinálta ezt a képet ?
-
Dictator^
veterán
válasz
pecccccccca #21817 üzenetére
Nem rossz kép egy telefontól, az biztos.
Félig fotós szemmel nézve egy picit bemozdultnak látom, vagy túl hosszú lett a záridő értéke.
Minimálisan dől a horizont..na jó, persze lehetne utómunkázni vele, de attól függetlenül, ez egy telefonos kép, szóval jó lett.*Tetszik
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
orosmet
tag
válasz
pecccccccca #21581 üzenetére
Köszi, nézem. Sok időm most nincs nyomkodni a szorgalmi időszak vége felé.
De mindenképp le fogom tesztelni, amint lesz rá idő.
Ettől függetlenül a gari idő alapján még elképzelhető a feltételezésem? -
válasz
pecccccccca #21558 üzenetére
-
ovics
aktív tag
válasz
pecccccccca #21558 üzenetére
nálam valami rosszul van akkor beállítva, mert az 5 órát is alig érem el. bár vidéken nekem is jobbat produkált mint itt pesten valamiért, de itt inkább a 4-5 óra a max, míg vidéken 3,5 volt 55%-nál.
-
törölt tag
válasz
pecccccccca #21547 üzenetére
Nálam mukodnek tokeletesen az idozitett beallitasok.
Más, ami itt nagyon off, de sima Mate 20 totyik nem annyira porog..es hatha valaki tud segiteni itt is.
Egyik ismeros telefont szeretne venni, ajanlottam neki a Mate 20 szériát.
A sima Mate 20-nak vannak tipushibai, gyengesegei? Olvastam a kijelzo zolduleserol, de inkabb a Mate 20 Pro-nal van jelen, itt nincs?
Melyik online boltban lenne erdemes megvenni kb. 1 honap múlva? Esetleges arcsokkenosrol nincs valami info?
Koszonom szepen. -
deka10
senior tag
válasz
pecccccccca #21547 üzenetére
Nálam a szemvédelem időzítése működik rendesen az AOD nem időzítem így azt nem tudom.
Ha azt akarod, hogy ne essen le a telefonod akkor rakd repülőgép üzemmódba!
-
válasz
pecccccccca #21034 üzenetére
Ha nincs olyan tok a telefonon, vagy egyéb befolyásoló tényező, ami hátrányosan hat a GPS működésére és több helyen tesztelve is pontatlan, akkor először érdemes lehet csak GPS módban kipróbálni, hogy például a wifi ne vihesse félre a pozicionálást - szélsőséges esetben előfordulhat -, aztán hálózati beállítások visszaállítása, végső esetben teljes gyári visszaállítás és korábbi mentést nem visszatenni, ha semmi sem segít és nem szoftveres a hiba, akkor szerviz.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
törölt tag
válasz
pecccccccca #21034 üzenetére
Nekem a traffihunter volt elég tré. Kb. 1 kilométert tévedett a helyzetünkben..
-
válasz
pecccccccca #21032 üzenetére
Nekem nem volt ilyen gond, kellően pontos volt még a tízemeletesek között is, annyi, hogy ott ha csak GPS volt, mobilinternetes és wifi rásegítés nélkül, akkor várni kellet egy kicsit, mire pontos pozíciót fogott, ha előtte régen volt úgy használva, de ez normális.
Melyik beállításon használod?
A gyárilag a telefonon lévő Térkép alkalmazásban sem pontos?[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Bubaaa
aktív tag
válasz
pecccccccca #20580 üzenetére
Ezt a régi telefonomnál tapasztaltam,míg rá nem jöttem hogy a play áruházban kell kilőni az automata frissítést. Ennél egyből kilőttem mikor belaktam a telót,így ezért nem tapasztaltam.
-
keselyü57
tag
válasz
pecccccccca #20545 üzenetére
Szia! Font resetter for Huawei, ezt töltsd le a Play áruházból. Ezzel vissza tudod állítani. Téma váltásnál szokott a betű típus beragadni.
-
válasz
pecccccccca #20545 üzenetére
Beállítások-Intelligens asszisztens-Kisegítő lehetőségek-Nagy kontrasztú szöveg
"Aki ad,az nyer"
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hosszított kijelző, MI, Leica kamera, üvegborítás, OLED kijelző: tényleg beleraktak mindent, a kérdés az, hogy ez elég-e.
- Sorozatok
- A TLS, mint OSINT (nyílt hírszerző) eszköz
- Gitáros topic
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Új típusú árháborút hirdet az EV-piacon a BYD
- Milyen egeret válasszak?
- Google Home/Nest
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
Állásajánlatok