- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobil flották
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Integrálja a Honor saját asszisztensébe a DeepSeeket
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bensid
tag
válasz
batai15 #20885 üzenetére
Megmondom őszibtén ezt most hirtelen nem tudom, de ha hazaérek megnézem. Egyébként sajnos vannak tapasztalataim az itthoni garanciáztatással is és ha ez megnyugtat egyik sem ment zökkentőmentesen, pedig media marktban vettem a telefont. (Huawei Mate 8) majdnem 4 hónapos herce-hurca volt, mire kiharcoltam egy új készüléket.
A történet röviden:
3 hónap használat után a kijelző közepén megjelent 2 fehér folt. Visszavittem a media marktba. Több, mint egy hónap után visszaérkezett a telefon hozzám. A kijelzőt cserélték, már kezdtem megnyugodni, de kb. egy óra használat után észrevettem, hogy a fényerő hiába van automatára állítva, így is folyamatosan egy szinten van. Elkezdtem töprengeni, mi lehet a baj. Letöltöttem egy szenzorcsekkoló appot és láss csodát, hiányzott a készülékből a közelségérzékelő és a fényérzékelő. Küldhettem vissza megint..
Eltelt még két hónap és a telefon sehol nem volt. Begőzöltem és elkezdtem levelezgetni a huawei-el. Rengeteg levélváltás után simerült kiharcolnom egy új készüléket, de ekkor már az 5. hónapban jártam. Ha így nézzük, akkor szerintem teljesen mindegy, hogy milyen garancia van rá. Senkinek nem kívánom azt az 5 hónapot.. -
Ferike81
senior tag
válasz
batai15 #20887 üzenetére
Na igen. Ha meg valami van a telefonnal akkor hetekig ülnek rajta, kókányolják. Ha bontani kell akkor ugrik a vízállóság, stb. Na meg ami külön szimpi a cégben, hogy van postázási költség.
Nem mintha nem mindegy lenne 130 K-nál a postaköltség, de azért ne már! Lehet a kínai rendelések miatt, de már rögtön nem szimpi, ha postaköltséget látok valami 50K fölötti terméken.
Nem mindegy, hogy egy okos hülyéskedik, vagy egy H.Ü.L.Y.E. okoskodik.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
batai15 #20172 üzenetére
igen, csak a huaweiinek abból nem lesz pénze, hogy 2. 3. tulaj szivesen veszi a készülékét.
amiből viszont kevesebb lesz, az az,hogy ennyire hirtelen eső új árak mellett nem vennék szivesen huaweiit még egyszer újonnan.szóval nagyon rossz taktika újonnan magasra árazni, majd onnan gyorsan beejteni az árakat. LG csinálta ezt először, látjuk mire vitte.
-
válasz
batai15 #20167 üzenetére
Igen, sőt, én még a 170.000 Ft-os hivatalos (akciós) viszonteladói árát is elég jó ár-érték arányúnak tartom újonnan, ha valaki most veszi és hosszabb távra tervez. (A GSM bolti, szürke és társai árakat nem nézem.)
Eladni nem jó most, mert jön az új, sokan cserélni akarnak és tele van/lesz vele az aprós oldal.himpulator: Gondolom, az enyém előtt lévő hozzászólásra akartál reagálni, csak mellé ment.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
bajnokpityu
félisten
válasz
batai15 #20167 üzenetére
3 hónapja még 200e volt újonnan. azt hittem 2 hónapja, hogy 160ért atom vétel, msot újonnan lement 130 alá.
hogyne lenne komoly telefon. ilyen gsm térerővel, ennyire jó akkuval tényleg szuper cucc, nem 110-120körül kellene mennie használtan. (használható garival)himpulator:lehet ez volt a baj, nem pöcsöltem sokat, csak kipróbáltam 1x.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz
batai15 #19877 üzenetére
Így van, jól tudod. Ezt fejlesztették tovább a 20-ban, ami pozitívum, csak épp egy nyamvadt teszkós tévém van, ami még buta ebben a kérdéskörben (Technika márka)
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz
batai15 #19874 üzenetére
nem, az nem tudja, mivel eleve nincs benne az Emui Destkop cucc. Az a Mate10Proval debütált, csak ennél még kábelesen. A Mate20Pro már vezetéknálkül is tudja. Amit linkeltem videót, ott mutatják is
Nálatok is szarakodik az MA, szervertúlterhelésre hivatkozva?
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
kp78
addikt
válasz
batai15 #19663 üzenetére
Még nincs, majd lesz.
Arcfelismerés már most is van, és jól teszi a dolgát.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hosszított kijelző, MI, Leica kamera, üvegborítás, OLED kijelző: tényleg beleraktak mindent, a kérdés az, hogy ez elég-e.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest