- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Google Pixel topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Még ráadás óra és fülhallgató jár az új Redmi telefonokhoz
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szabcsab
csendes tag
válasz
olajbogyo #30476 üzenetére
A hívásrögzítés nálam működik továbbra is!
Előcsalni könnyedén úgy tudom, hogy beszélgetés után megjelenik az értesítési sávon a piktogramja, ha azt megnyitom ott van minden rögzített hívás!
Viszont miután visszanéztem őket és másik felületre váltok, akkor a következő hívásig eltűnik a piktogram, aztán egy újabb hívás után látható megint, egész addig míg bele nem néztem ismét! -
ClioRS
őstag
válasz
olajbogyo #30476 üzenetére
Felénk nem támogatott a hívásrögzítés, ezért is vették ki. Szóval azért erős túlzás párhuzamba állítani azzal, hogy nem lehet vele telefonálni. Amúgy valahol tuti meg vannak a rögzített hívások, csak gondolom valahova máshova menti őket.
A Chrome valóban idegesítő, de nekem ma mondjuk pont csak egyszer csinálta. -
mirci18
addikt
válasz
olajbogyo #28873 üzenetére
Mindenkinek annyi pénze van arra költi amire akarja.
Én pusztán arra a sírásáradatra válaszoltam amit akkor adnak itt elő emberek amikor egy egy telefon kezdőárát sokallják. Vagy azt hogy annó ezt a telefont is megvették 250-300 k-ért aztán most meg szívnak vele.
Vagy éppen arra mikor itt emberek sírnak hogy mennyire nem tartja az értékét a telefonuk.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
válasz
olajbogyo #28411 üzenetére
Megint nem olvasol a sorok között.
Én csak arra akartam rávilágítani hogy sokan megvették a telefont 200-240 k-ért aztán sírnak hogy pénzkidobás volt.Én csak rámutattam hogy érdemes megvenni de csak akkor ha leakciózzák mert akkor racionálisabb döntés.
Nem attól leszel jobb ember vagy értékesebb ha el tudod mondani van elég pénzed és nem szorulsz rá az akciókra. Így nem okos ember vagy hanem a fogyasztói társadalom mintapéldánya a forgalmazók kedvenc balekja.Szerintem logikusabb kivárni hiszen én megvettem a telefont féláron nem kaptam rosszabbat mint ti.
Gyakorlatilag középkategória árán kaptam felső kategóriát.A telefon gyártók is azért adják a telefont annyiért amennyi mert mindíg vannak heavy youserek akik képesek fizetni felárat hogy elmondhassák már az elején megvették.
Arról nem is beszélve hogy mivel én később vettem a telefon a kezdeti gyerekbetegségeken nekem nem kell átesni.
Szoftveres hiba hardveres hiba (lásd Mate 20 pro rossz lg kijelzői).[ Szerkesztve ]
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
válasz
olajbogyo #28310 üzenetére
Már százszor leírtam.
De akkor leírom újra.
A telefonokat nem akkor kell megvenni amikor piacra dobják hanem akkor amikor leakciózzák.
Én is tavaly ősszel modellváltáskor vettem az enyémet 106 e ft-ért.
Annyit megért.
Eleve 100 e ft-nál felesleges többet költeni egy telefonra.Noname vackokat meg nem veszünk.
Csak hogy a sok károgásom mellé mondjak valami jót is.
Megkaptam a 9.1-et.
Változást üzemidőben nem vettem észre.
Az óra javult.
Az Aod okosodott.
Most olyan a telefon amilyennek már az elején lenni kellett volna.
Nagyon tetszik. Nem tudom mi tartott ennyi ideig a hüvelynek.[ Szerkesztve ]
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
-
-
7Heads Drago
veterán
válasz
olajbogyo #26486 üzenetére
A megmondó emberek szerint Kína a hunyó, meg a szemét és csak szar kártyái vannak. Sztem meg sehol sincsenek még a figurás lapok.
Megeszem a kalapomat ha ez elhúzódik 90 napig. Ahogy pörögnek a dolgok itt.....
Hol olvastad?[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
válasz
olajbogyo #22633 üzenetére
Nem azt írtam sz@r hanem azt hogy ugyan olyan képet csinál Ai-vel mint anélkül a frissítés óta.Nem lettek rosszabbak a képek,ugyan olyan jók mint eddig csak a mesterséges intelligencia munkája abszolút észrevehetetlen.Ez csak annyit jelent hogy teljesen mindegy ki és be lehet kapcsolni a frissítés óta ha nincsen mit ki és bekapcsolni.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
olajbogyo #21107 üzenetére
"kissé" félreértetted, amit írtam, vagy direkt átformáltad mittomén. Nyilván úgy semmit nem ér, ha nem jó készülék, jelen esetben, hogy rossz a kijelző,. Note 9-hez viszonyítva írtam az árat. Meg a mate 10-hez képest visszalépés pár dologban. A fotózást meg hagyjuk, mert az már rég ki van "maxolva", ég és föld különbség már egyik telefonon sem lesz, ahhoz nagyobb lencse kellene.
Az origo... na inkább nem írok semmit...[ Szerkesztve ]
-
TomPack
őstag
válasz
olajbogyo #21108 üzenetére
Igen, a specifikációk szerint az!
De igazából annyira ízig-vérig kínai. Van AOD? Van! Használható? Nem.
Lekerekített kijelző van? Van. Használható valamire? Nem, de jól mutat a specifikációkbam!
És ugyanez igaz a noccsra is, duplán ha alsó kávával jön.
A hangszóróra ráírhatnák, hogy 1000W PMPO[ Szerkesztve ]
ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
bigsee
addikt
válasz
olajbogyo #20294 üzenetére
Kösz, hogy megnézted! Neutron van fenn, akkor a gyári Zene és most a Poweramp. Tök olyan, mintha nem lenne vétel, fejemet forgatva megjavul, visszajön a hang.
Menet közben csinálja csak, gyalogosan. Megnézem úgy, hogy leszedem a play-es dolgokat, csak a gyárit fennhagyva.
MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G
-
bigsee
addikt
válasz
olajbogyo #20282 üzenetére
Üdv! Nálad nem szakadozik a zene, ha ezzel hallgatod? Tegnap elkezdte, utána beallitgattam mindent, hogy ne lője ki akksikimeles miatt, a feladatkezelő se zárja be, így utána jó lett. Ma újra elkezdte, akad a zene, mintha a felvétel lenne szar, recseg ropog. Nem tudom mi van vele... Ha próbáltad, írd már le, hogy probléma nélkül üzemel nálad!
MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G
-
-
bajnokpityu
félisten
válasz
olajbogyo #20160 üzenetére
sokáig nem nagyon hallgattam zenét telefonról, talán a G2 volt az utolsó, de engem is meglepett, mennyire nem szeretem hallgatni a matet usb-jack átalakítóról se, direkt usb-ről se. persze a fülem kevéssé toleráns már, mint 8éve volt.
és ami még szintén csalódás volt, ezt más telóról nem próbáltam, az az usb kimenete, amit dacra kötve még mindig szar volt, mig PCről kiváló ugyanaz a dac.
és igen, nekem is nehezemre esik lecserélni, mert általában jó telo a mate, de én biztosan váltok. 2 hónapja van meg, de ebből nekem nem lesz szerelem. és soha nem volt még ilyen gyorsan értékvesztő telóm se. nagyjából fejem verném a falba, ha még az early birdek között beruháztam volna egybe.
-
himpulator
tag
válasz
olajbogyo #20154 üzenetére
Szia! Nekem a fő egy Klipsch R6 (+van fiio, sennheiser, xiaomi), kicsit zavart a hangja ezen a telón ezért is kérdeztem itt is meg a dac fórumba mit ajánlanak. Nagyon sokat nem akartam költeni, meg egy dragonfly-t cipelni. A bluetooth fülesek meg ebben az árkategóriában nem az igaziak (talán fiio bluetooth erősítők + vezetékesek). Ezek az adapterek nekem bejöttek.
-
sompetike
aktív tag
válasz
olajbogyo #20154 üzenetére
Szia én egy meizu-ep52 fülest használok.headsetnek is jó.
[ Szerkesztve ]
n450-n1610i-e318-e628-e688-n3210-e10-e20-e28-er310-et65-sm35-sme45-n3650-n6220-mv360-n6230-n6230i-mitacmio a701-n5630xm-n8-NEXUS 4-mate7-Honor 7 Samsung Note7-S7edge-Huawei MATE 10 PRO-Samsung Note10–Iphone 13PM
-
Dimaj
aktív tag
válasz
olajbogyo #19290 üzenetére
Itt inkább arról van szó, hogy sok készenléti óra alatt, aktív kijelző idő nélkül, hamar lemerül, így esélyt se adva, a jó kijelző időhöz. Nekem konkrétan egy 10 órás éjszaka (tétlen állapot) után 16%ot merül az aksi ami sok. De már orvosom ezt azzal, hogy kikapcsolom éjszakára, és így kettőt ütök egy csapásra. Egyszer pihentetem a készüléket így időközönként, másik meg hogy nem veszitek egy százalékot se az éjszaka folyamán.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz
olajbogyo #18157 üzenetére
Nem szapulom a Nikont, mert tudom, hogy a maga műfajában kiváló, a mobilfotózással össze sem lehet hasonlítani. Tisztában vagyok vele, hogy a legalapabb obival van szerelve, majd egyszer kap egy komolyabbat, de nem hiszem hogy átlépek a gépek szintjére, holott elég sok ismerősöm javasolja már. Nekem valahogy a mobilos fotózás jobban illik, próbálom kihozni belőlük amit csak lehet lassan 3 éve (a Mate a 14. telefon ami megfordult már nálam ez célból is)
Flickr albumom - még sok kép hiányzik onnan, főleg a Nikonnal úgy kb 200. Csak kb 750 képet kellene kidolgozzak
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz
olajbogyo #18154 üzenetére
D3400-am van egy 18-55mm alapobival. Tapasztalatszerzésből vettem meg, de többet porosodik, mint használva van. Ha használva is van, párom kattog vele (neki jobban megy azzal, mint a P9-cel), én megmaradok a mobilos fotózásnál
Nekem az jobban kézrefekszik, és kompaktabb megoldás.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Dictator^
veterán
válasz
olajbogyo #16965 üzenetére
A cikk alján lévő "ráadásul nagyon nem szép dolog másokat a tudtuk nélkül felvenni..." szöveg kiéget.
Miért kell egyből arra asszociálni , hogy a tudata nélkül veszel fel? A fogalmazás ami zavar benne.OTA 148 azóta sincs, már lehet, hogy együtt a 960fps-sel fogom csak megkapni
(#16972) staker: ilyen nekem is szokott lenni, bár nem csak a naptárnál, hanem bármelyik ikonnál amikor kijövök a beállításokból (vagy éppen bezárom az összes recent alkalmazást). Eddig azt hittem, hogy bug.. bár még mindig lehet az
[ Szerkesztve ]
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
válasz
olajbogyo #13632 üzenetére
Szia,
Kétkártyásnál nincs akkora jelentősége, sőt, jellemzően nem befolyásolja, hogy melyik szolgáltató SIM kártyája van benne.
Nekem Telekom + Vodafone van, de már az első napokban felhúztam FF-el a 142-es frissítést, így az OTA folytatást nem tudom meg csak mástól.
Korábban a szolgáltatósoknál is változó volt, hogy mikor épp melyik engedi át gyorsabban, vagy ad ki eltérő verziót, de mióta ezzel a telefonnal volt a Telenoros 4G probléma és javítva lett, azóta ott a leggyorsabb és szerencsére a SIM kártyájukkal más szolgáltatós készülékeknél is érvényesíthető. Az ok szerintem az, hogy a Telenoros 4G probléma javításakor megnyitották a csapot, hogy hanyatt-homlok menjen ki a frissítés és azóta úgy is maradt.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Exelsior24
aktív tag
válasz
olajbogyo #12490 üzenetére
Jó ez a kis leírás, csak kérdés hogy akkor a Mate 10 Pro-ban melyik fajta AMOLED van, mert a cikk alapján 2 féle létezik, PenTile AMOLED ami fél - egy éven belül általában beég, illetve a Samsung által is használt SUPER AMOLED ami elvileg ezt a hibát hivatott kiküszöbölni és több év alatt égne csak be elviekben.
[ Szerkesztve ]
Steam / PlayStation: Exelsior24 / Nintendo Switch Friend Code: SW-3907-8356-3882
-
Aryon87
félisten
válasz
olajbogyo #11622 üzenetére
Nem haragudtam meg senkire, felreerthettel.
2 eve vagyok a mobilfotozasban, nekem a kozeppontu temazas megy inkabb, ritkan sikerul a harmadolas.
A golyas peldanal orultem hogy sikerul ennyire, folyamatosan jott-ment + 2x zoommal lottem
A tanacsaid koszonom, megprobalom hasznositani oketXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
-
válasz
olajbogyo #11282 üzenetére
Szia! Android auto nem tükröz, az program, azaz felület. Futhat rajta sok egyéb alkalmazás, pl. maps, waze vagy spotify. Kezeli a telefonhívást is. De tükrözni nem tud.
*** Eladó Citizen Promaster és Orient Mako Panda - BMW 18" Alufelni Nyári Gumival és Szenzorral *** Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
törölt tag
-
válasz
olajbogyo #10685 üzenetére
Szia,
Nem azt jelenti, itt a Mate 10 Pro megoldásán és az átalakítóján van a hangsúly, mert ennél a készüléknél a jack csatlakozó hiánya ellenére is adott a telefonban a DAC, nem külön az átalakítóban van.
Ez azért is jó, amit előttem korábban is írtak, hogy egy sima "Y" elosztós módszerrel megy párhuzamosan a töltés az USB-n és a hang a jack csatlakozón.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
válasz
olajbogyo #10595 üzenetére
Szia,
Én a jelenleg legolcsóbb hivatalos viszonteladótól linkeltem, ahol adott a két év gyártói garancia és a díjmentes Huawei háztól - házig szolgáltatás, amit viszont te, az nem olyan, arra a garancia csak náluk érvényesíthető.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hosszított kijelző, MI, Leica kamera, üvegborítás, OLED kijelző: tényleg beleraktak mindent, a kérdés az, hogy ez elég-e.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Tőzsde és gazdaság
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Óra topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest