- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia,
Jobban bánik a 6 GB-tal, mint a kevesebbel, de szólnak még más előnyök is a Mate 10 Pro mellett, a P20-nál nincs IP67, sem infra, gyengébb a 4G+ modulja, nincs sztereó előlapi hang, HDR10 sincs...stb., de valóban fontos szempont lehet a 2 GB RAM-nyi eltérés is (szerintem nagyon is az, pláne a jövőre nézve).
A kamera modul értékei között is van olyan, ami a Mate 10 Pro-ban jobb.
Az ujjlenyomat-olvasó elhelyezkedése, IPS kontra AMOLED és hasonló eltérések, már egyéni preferencia kérdése.
Új Android főverzió hamarosan érkezik.
A Mate széria támogatása jobb kicsivel, mint a gyengébbik P-é.Nikaré: Kipróbálta a béta Android 9-et és arról akart 8-ra visszatérni, csak túl régi verzióval tette, ami már nem volt megfelelő a művelethez.
-
Ha az árakat nézem akkor sokkal jobb vétel a M10pro. Kamerában talán kicsit erősebb a P20. Pie-t nemsokára megkaphatja szóval ezzel nem lesz gond. P20 nál nekem nem tetszik az előlapi ujjlenyomat olvasó, de ez egyéni szocproblem.
Én az eddigi 10 hónap alatt nem tapasztaltam laggolást vagy lassulást. Ediginél nagyon baráti 160ezres áron van.
Új hozzászólás Aktív témák
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest