- Légies iPhone halvány színei
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
denorbi
tag
válasz
waassy #21380 üzenetére
Én is rendeltem a telenortól abban a hitben hogy dual simes lesz! De sajnos nem az. Ezért holnap megyek panaszt tenni! Ugy7 gondoltam hogy mivel mostanában nem volt készleten ezért gondoltam hogy most dualt szereztek be! Kíváncsi leszek el tudok e állni a vásárlástól!?
-
Banyaasszony
csendes újonc
válasz
waassy #21380 üzenetére
A telenornál dual sim, de függő. Ha hűséggel veszed, mert úgy akciós, csak a hűségidő lejárta után függetlenítik. Tegnap jártam utàna.
A 14 napos elállás is vicces a telenornál, csak a Hiper...valami tarifákra vonatkozik. A többi mezei jámbor 14 napig cserét kérhet. Pénzt vissza nem.
-
-
válasz
waassy #21380 üzenetére
Szia,
Eddig nem jelezte senki, hogy már kétkártyást adnának, de ettől még lehetséges, miszerint változtattak mostanság, viszont a kiírásuk alapján sem merem mondani a biztos kétkártyást, mert sok az elírásuk (a megjelenést követően, hosszú hónapokon át 64 GB-ot írtak például a Mate 10 Pro-ra, holott, 128 GB-ost forgalmaztak, mert hivatalosan nincs is hazánkban 64 GB-os árusítva).
Még azt sem merem javasolni, hogy kérdezz rá telefonon vagy személyesen, mert az ügyintézők sem mindig vannak képben, például sokan egy év után is függőnek mondják azt, amit a kezdetektől és mindvégig hálózati zár nélkül forgalmaznak.
Az a biztos, ha megnézed magad a gyakorlatban.
Ha online akarod rendelni, akkor legfeljebb elállsz 14 napon belül a vásárlástól, amit bár nem kell indokolnod, de az bőven elég lenne, hogy kétkártyást írnak a honlapon és egykártyást adnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest