- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- 8300 mAh, maradhat?
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
denorbi
tag
válasz
waassy #21380 üzenetére
Én is rendeltem a telenortól abban a hitben hogy dual simes lesz! De sajnos nem az. Ezért holnap megyek panaszt tenni! Ugy7 gondoltam hogy mivel mostanában nem volt készleten ezért gondoltam hogy most dualt szereztek be! Kíváncsi leszek el tudok e állni a vásárlástól!?
-
Banyaasszony
csendes újonc
válasz
waassy #21380 üzenetére
A telenornál dual sim, de függő. Ha hűséggel veszed, mert úgy akciós, csak a hűségidő lejárta után függetlenítik. Tegnap jártam utàna.
A 14 napos elállás is vicces a telenornál, csak a Hiper...valami tarifákra vonatkozik. A többi mezei jámbor 14 napig cserét kérhet. Pénzt vissza nem.
-
-
válasz
waassy #21380 üzenetére
Szia,
Eddig nem jelezte senki, hogy már kétkártyást adnának, de ettől még lehetséges, miszerint változtattak mostanság, viszont a kiírásuk alapján sem merem mondani a biztos kétkártyást, mert sok az elírásuk (a megjelenést követően, hosszú hónapokon át 64 GB-ot írtak például a Mate 10 Pro-ra, holott, 128 GB-ost forgalmaztak, mert hivatalosan nincs is hazánkban 64 GB-os árusítva).
Még azt sem merem javasolni, hogy kérdezz rá telefonon vagy személyesen, mert az ügyintézők sem mindig vannak képben, például sokan egy év után is függőnek mondják azt, amit a kezdetektől és mindvégig hálózati zár nélkül forgalmaznak.
Az a biztos, ha megnézed magad a gyakorlatban.
Ha online akarod rendelni, akkor legfeljebb elállsz 14 napon belül a vásárlástól, amit bár nem kell indokolnod, de az bőven elég lenne, hogy kétkártyást írnak a honlapon és egykártyást adnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Eladó megkímélt állapotban levő Apple iPhone 13 Pro Max 128GB / AKKU 84% / 12 hónap jótállás
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest