Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz pityu8 #20251 üzenetére

Hali!
    Szerintem szimplán elírta a számot...vagy csak hülyéskedett...
    Pár napja éjszakáztam melóhelyen, összejöttünk 5-en, rendeljek kaját netpincéren. Kaja rendelve este 9-re, cég címére. fél 9 kor hív a netpincér ügyfélszolgálat, hogy miért mondtam le a rendelést, mert az étterem most hívta őket. Mondtam, hogy azon kívül, hogy le lett adva a rendelés én semmit nem csináltam. Rá 2 percre hív az étterem amiből rendeltünk, és azt állította a nő, hogy közel 1 órája velem beszélt telefonon és lemondtam a rendelést. Ők hívtak fel elvileg, mert gyakori, hogy valaki rendel 1-2 pizzát, egyéb apróságokat, de egy 8-10 k-s rendelésnél már telefonálnak. Ebben az a fura, hogy bt fülesen hallgattam a zenét folyamatosan, az is rinyál, ha hívnak plusz ott a MiBand 2-m, ami szintén jelez. Szóval vannak ilyen emberi tévedések..

• kali

legenda

válasz pityu8 #18643 üzenetére

Hosszan nyomsz a kezdőképernyő üres részére, vagy csinálsz ott egy csíptetést két ujjal, majd; Beállítások -> Google hírfolyam: Ki
    Úgy vannak már tervezve ezek az akkumulátorok, hogy bírják az adott magasabb értéken történő töltést, meg eleve védőáramkörrel vannak ellátva, ami megakadályozza a túltöltést, azaz gondoskodik róla, hogy a cellafeszültség túl nagy értéket ne vegyen fel a töltés során, meg a szuper mód hatványozottan figyeli azért a hőmérsékletet...stb. és intelligesen szabályoz azok alapján, így szerintem nem okoz gondot.
    Van itt sok tulajnak szinte az első naptól ilyen telefonja, de még többnek régebbtől Mate 9, ami szintén tudja a szuper módot, megmutatkozott volna már ennyi idő, ha problémát okozna.
    Nem véletlenül írtam korábban - más telefonnál is -, hogy én még rajta szoktam hagyni a töltőn valameddig, amikor kijelzi, hogy feltöltve, eszközölje csak rendesen azt a "kihagyott" záró töltést.

Új hozzászólás Aktív témák