- Honor 200 Pro - mobilportré
- Magisk
- Mobil flották
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Palika71 #21529 üzenetére
Szia,
Több helyen is módosíthatók a zárképernyős értesítések, központilag itt:
Beállítások -> Alkalmazások és értesítések -> Értesítések kezelése -> Opciók -> Zárképernyő értesítések: Minden értesítés megjelenítése / Ne jelenítsen meg értesítéseket / Értesítés tartalmának elrejtése
Az alkalmazásokon belül:
Beállítások -> Alkalmazások és értesítések -> Értesítések kezelése -> Alkalmazás kiválasztása -> Zárképernyő értesítések
Kihatással lehet még rá, ha módosítottad a témát vagy a feloldás módját (sok opció csak a Magazin esetén működik megfelelően).Nikaré: Nem tudom, hogy lesz a határ, tekintve, hogy vannak már 8 - 10 GB RAM-mal rendelkező okostelefonok is.
A feleségemnek főként a 128/6 GB miatt vettem Honor View 10-et és volt itt mellette 4 GB-os Honor 10, még úgy is látható és érezhető volt a különbség - ha külön figyeltem rá -, hogy nem használunk olyan alkalmazásokat, amik problémásak a RAM használata tekintetében.
kp78: Több oka is lehet, de próbálják elvileg más megoldással helyettesíteni. -
válasz
Palika71 #12676 üzenetére
Szia,
Beállítások -> Alkalmazások és értesítések -> Értesítések és állapotsáv -> Az értesítések bekapcsolják a képernyőt: Itt be-, vagy kikapcsolt állapotban van?
Műszakis: Szia, Ez jó hír, akkor akiknél a régebbi firmware verzióval adott volt a probléma, azoknál is orvosolásra került.
Érdekes hiba volt ez is, mert többen is írták - köztük én is -, hogy egyik firmware verzióval sem volt ilyen gond, másoknál meg igen, bár így volt ez más 8-as Androiddal rendelkező (Pixel, Nexus...stb.) telefonoknál is.golyós: Nem látok még rá lehetőséget ebben a régióban.
-
Aryon87
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest