- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
golyós
addikt
válasz
Ferenczi Áko #20799 üzenetére
Ismét összefutunk
Ezt nem kell babrálni, rootolni -
Aryon87
félisten
válasz
Ferenczi Áko #20261 üzenetére
Note8+ről váltottam szélsebesen Mate10Prora (2 hónap után). Több a Huawei előnye mint hátránya
Máté 8 hónapig volt meg, pár napja váltottam vissza HTC U11-re.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Ferenczi Áko #20265 üzenetére
samu gyártja a mate oledjét is, ha jól tudom. egyébként nem minden samu ég be. mate topicban viszont egyről se hallottam.
-
bigsee
addikt
válasz
Note8: kecses külső, tok nélkül életveszély. Másfél napi töltögetés (viszont pillanatok alatt telenyomja), túlszaturált Samoled, zsebemben többször tárcsázott fel számokat a névjegyzékből (jó ez én hibám is lehet, nem volt hozzá teljesen fedő tok). Amúgy PEN k*rv* jó, hangerő rendben van, tv-t nézni melóhelyen több, mint elég. Kamera nem rossz, de a nagylátó/tele featuret én nem használtam ki, csak olyan 20 kép készült vele.
Mate: 4 napja van meg, mit mondjak?
Kézreálló(bb) nekem, mint a Note, tok nélkül sem veszélyes, viszont szép, komoly kinézete van. Jó áron volt, a tok (full smart) is olcsó hozzá. Akksi nekem szuper, vasárnap óta most töltöm másodszor. Kijelző nem annyira vad, mint Note-é, napfényben is olvasható szépen /mondjuk a Note ebben jobb volt/. Mintha a Note mono lenne, ez viszont landscape módban sztereoban szól, szintén alkalmas tévézésre. Nekem könnyebbnek tűnik Note után, lehet csak placebo.
A Samu ujjlenyomat olvasója bizalmatlanabb volt hozzám, arckép felismerését olyan két próbálkozás után elfelejtettem. Ehhez képest a Mate-nal egy ujjlenyomat és egy arckép megadása után majdnem mindig (90%) kinyílt, plusz szemüveg és sapka se zavarta meg.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
s8 ellenében tudok saját véleményt mondani. attól jobb azért a note.
kijelző: határozottan jobb a samué, de a mate is átlag feletti.
akku: ebben jobb lesz a mate 10, ez valami kegyetlen.
fejhallgató minőség: s8é jobb. egyik se valami nagy ász, de a mate nálam már nem üti meg a szintet.
design: izlés dolga, sztem szebb a mate, plusz kevéssé törékeny
sebesség: gyorsabb a mate, pláne idővel lassul be a samu
térerő: mate jobb
fényképező: mate igazabb, kevéssé effekteltebb, de a samuval meg minden fotó használható lesz.
stabilitás. pár hetente a mate igényli az ujrainditást, nekem volt már olyan, h nem töltött, hiába jelezte, h tölt, stb. nem rossz a mate, de sztem még kevesebb gondom volt a samuval
BT: samué kb tökéletes, de a mateval vannak neccesebb készülékek, amik nem működnek normálisan.
ujjlenyomat: Mate 100%osan megismer, samu 80%osan, kb.
vaku, mint lámpa: erősebb a samué.árértékben jobb a mate, de én pl vissza akarok térni samura, de s9+ra. ami meg kajakra nem egy árértékbajnok.
-
tamasas0913
tag
válasz
Szia. Mátéra szavazok. 😀
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- Milyen monitort vegyek?
- LEGO klub
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Windows 11
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest