-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buckey
őstag
Ha nem hardveres, akkor valami más okozhatja, hogy az egyik készülék tökéletes, a másikkal meg gond van, hiába volt meg az FC és hiába nincs rajta egy külsős program sem. És persze az újratelepítés sem oldja meg a problémát. Csak egy másik frissítés (ilyenbe belefutottam anno én is másik készüléknél).
Lehet, hogy IMEI szám alapján válogatnak, meg mindegyikre fel lehet tenni mindegyik frissítést, csak akkor OTA-n miért jön össze-vissza, és az egyiknek 161-es decemberben, a másiknak meg februárban a 197-es?(#24118) Gerybut, igen, tudom, hogy oreoról frissített 197-re. De miért csak most, és miért 197-re, ha a többi telekomos készülék meg maradt 161-en (már december óta).
Vagy ő a Kiválasztott, a fényhozó? -
Summi72
kezdő
3 hetet vártam a 9-en. Sok apró dolog nem tetszett, sőt idegesített. Főleg a gyorsabb merülés. Gondoltam ha 3 hét nem elég neki... így ment vissza a 8. Most is töltőn van (du ugye lemerült nullára) már 100-ra feltöltötte. Az általad említett kód alapján az akku 100%-os. De nem ezt bizonyítja a két ugrás lefelé. Illetve hogy 7%-nál off. Pedig volt két FR is. Egyszer mikor a 9 ment fel, egyszer meg ugye mikor vissza ment a 8.
Sebaj, ezzel együtt élek még márciusig. Utána a cég cseréli a Huawei telókat. Hozzánk is elért a Huawei=IT kockázat mizéria. -
Summi72
kezdő
Ok, fogadjuk el hogy a szofveres mérés nem mérés. (bár új korában többet mutatott a szoft)
De mit mondasz 8 és 9 alatt is a nem egyenlletes merülésre. Tehát 20%-ról 16%-ra, majd 7%-ról 0%-ra.
Ezt elég nehéz másnak értelmezni mint hogy az akku már nem 100%-os!beyruth82: Elhiszem, de attól még az enyém sajna ilyen....
-
Summi72
kezdő
Pedig úgy lesz az. Az enyém márciusban lesz majd egy éves. Pite alatt (3 hétig volt fenn) éppencsak megvolt az egy nap, most hogy 8-on vagyok ismét így megvan a másfél. DE! 20%-nál ugrik le 16%-ra, illetve (most direkt teszteltem) kikapcsolt képernyőnél 10%-ról 7%-ra mintegy 25 perc s 7%-on kikapcs. Az accubattery szerint pedig az akku kapacitás 3563mAh. Eddig a tények.
Szerintem a gyorstöltésnek ez a hátránya. Igyekeztem teljes ciklusokat tölteni, tehát ha rátettem akkor fel is töltöttem teljesen. Sosem szerettem rátenni rövidebb időre (gyorsan hama 10 perc s rohanok) úgy terveztem hogy ne merüljön le mikor dolog van. Ha kellett, akkor 40%-nál is rátettem, ha sejthető volt hogy nem fog kitartani. Ez meg lenne az én elméletem.A mate 8 simán ment másfél évet (s most is valszeg valakinél) úgy hogy nem vettem észre semmi teljesítménycsökkenést az akkun.
-
mirci18
addikt
Egyébként a lényeg ugyanaz.
Én ha lehetne vényre ezt a telefont írnám fel az orvosnál az embereknél (Telekomos kedvezménnyel előfizura).
-Jó akkuidő tényleg valós 1 napos minimum üzemidővel.
-Jó kamera.
-Óriási kijelző.
-Modern gyors rendszer.10 éve használok okostelefonokat.
Most azt mondom hogy megugorta a Nokia N95 n8 gb szintjét nálam ami eddig a legjobb telefonom volt a világon az összes közül.Pedig volt előtte Lg G5-öm de egy idő után ráuntam arra ahogyan az Lg bán a zászlóshajóival.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Majd kiderül... Az biztos, hogy nekem a stabilitás és a fluid a legfontosabb. És az most megvan nagyon jó akku idővel. De jövő hónap végén már jön az S10 is és most kivételesen ott fogok állni az első sorban, bármennyire is a mate 20 pro után megfogadtam, hogy többet nem veszek első napokon telefont.. Bár a Xiaomi 9 is elég ígéretesnek tűnik eddig.
-
marcell2015
tag
Értettem, ( én legalábbis.... ) ...
De itt nem a tartalmas hsz.ekre gondoltam, pl a OTG-n keresztüli megoldás és társaira, meg az új rendszerrel kapcsolatos infókra....
Hanem a "nekem megjött ma" " nekem nem jött meg" -ekre..
És a frissítéssel kapcsolatban rengeteg ilyen volt, ami csak az átlapozandót szaporította.
Kimásolhatnánk, hogy van aki 2 hete naponta írja h neki még mindig nem jött meg...BUÉK !
-
Levettem a fóliát és tökéletesen működik a jobb alsó sarokban is az érintőpanel.Tényleg a fóilia okozta,nem is kellett gyári beállítás visszaállítását csinálnom.Levettem,letörölgettem és a nagyon gyenge érintéseket is teljesen érzékeli ahogy a másik oldalon.De jó hogy semmi baja!!!!
[link]
Viszont így nem tudom,hogy ha megin ezt a tipusú fóliát rakom akkor a gondok ismét előjöhetnek ha valahol kicsit elenged a ragasztás vagy ilyesmi... -
Summi72
kezdő
5.0-ás HiSuite módszer? Eddig működött. Most látom, 158-as rom is van decemberi frissítés 8.0 alapon. Érdekes. A másik még ami jó, legtöbbünk telója 157-es romon van. Ez ugye október 1 bizt.frissítés. Asszony telója (P9 lite 2017) tegnap kapott dec 5.-i frissítést. Hm....
-
EstherD
csendes tag
Nos igen, ez érdekes folyamat nálunk.. Egy az, hogy mivel normál esetben a blokk alapján azonosítjuk be a vásárlást szervízbe küldés esetén, csak cikkszámon tudjuk felvenni, mivel ugye a külföldi blokkot (de még más áruház blokkját) sem ismeri a program. A másik ok pedig az, hogy késedelmesen javítás esetén, melyről a szervíz nem nyilatkozza esetleg azt, hogy késik alkatrész hiány vagy egyéb okból, maga a szervízközpont indít jóváírást, amit egy itthoni bolttal is nehéz lemeccselni, egy külföldivel meg kb esélytelen. Ezért nem tudjuk 100%-ban garantálni a garanciális (!!) szervizeltetést. Hogy a postapontos megoldás miben más azt nem tudom, bár múltkor egy vásárlónak felhívtam a Huawei ügyfélszolgálatot, ott azt mondták, hogy szervizelik.. (bocsi, kicsit hosszú lett)
-
törölt tag
Próbálkoztam. Nem találtam koszt, talán egy pici por volt benne, de nem lett jobb a helyzet.
Írtam Huaweinek, mert több probléma is van mostanában.. Remélem mobile.hu@mail01.huawei.com az e-mail címük még mindig.
- Néha magától újraindul. Asztalra letéve is, tehát nem egy véletlen gombnyomás okozza a problémát. És nem a folyamatos 3 napja bekapcsolt állapot utáni feloldó pin-re gondolok, hanem ténylegesen pár naponta újraindul a készülék.
- Zsebre téve önálló életre kell elég gyakran. Úgy rakom el, hogy nem érek az ujjlenyomat olvasóhoz, szóval lezárt állapotban, arc feloldás kikapcsolva, viszont néha honlapokat, alkalmazásokat nyit meg, értetlen leveleket küld, és nem vírusról van szó, eddig egyetlen egy alkalommal tapasztaltam, hogy feloldva, miközben origon a híreket böngésztem is 'meghülyült', mindenféle marhaságot csinált a telefon...
- A felső sáv be van égve. Bizonyos színű, tartalmú képeknél, háttérnél látszik, hogy a felső sáv 3-5 mm-en fakóbb, beégett.
- Hol tölt, hol nem. Nem látok semmiféle koszt, piszkot sem a csatlakozón, sem a töltő részén. Eredeti Huawei, a telefonhoz gyárilag kapott kábellel, töltőfejjel van használva. -
Májkülnájt
tag
-
Okés köszi este megcsinálom a visszaállítast és leszedem a kijelzővédőt is.Ha marad a problem akkor szerinted szívóznak majd gariztatásnál hogy emiatt nem cserélnek kijelzőt még vagy ez igen is egy olyan hiba amit javítani kell?Mik a tapasztalatok ilyen vagy hasonló eseteknél?
-
bokarcsi71
aktív tag
Azért érdekes,mert a sima mate 10-ben jól működött. Átraktam a kártyát ebbe a telefonba és ezt csinálja. Próbáltam másik telenoros kártyát ugyan ez a hiba. Kicseréltettem a kártyát újra, szintén ez a hiba. Még a másik két szolgáltató kártyáját kipróbálom hátha. Azért köszi.
-
thedivision2
aktív tag
Szia !
Esetleg Pie béta van ? Érdemes felrakni egyáltalán ? Olvastam 1-2 oldalon, hogy országonként 100 készüléket be lehet regisztrálni a bétára, de anélkül nem akarok próbálkozni, hogy valaki meg nem erősíti, hogy valóban a bétát kapom meg, és nem egy Venom megszállást indítok el a regisztrációval.
-
Drag77
senior tag
Szia,
Telekom előfizum van. Én márciusban vettem a telót és egészen addig meg jegyezte a beállítást, míg szeptemberben nem járt szervizben és emiatt kellet egy gyári állapotba vissza állítás, és amióta vissza kaptam azóta nem jegyzi meg ezt a beállítást csak újraindításig.
üdv. Drag
-
ovics
aktív tag
ránéztem a szoftver részre is, mert ugye eddig a kijelző idő érdekelt mint mérvadó, és azt látom hogy a chrome 50%-ot fogyasztott, tehát többet mint a kijelző. Többször kilőttem már, mikor egyébként nem volt megnyitva és futott valami miatt. Nem is teljesen értem hogy mért fut. Erre tudsz esetleg mondani valamit? Az automatikus indításnál nem tudom szabályozni, mert nem hozza az alkalmazások között.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest