- Google Pixel topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Mobil flották
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Még ráadás óra és fülhallgató jár az új Redmi telefonokhoz
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Integrálja a Honor saját asszisztensébe a DeepSeeket
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
szendy69
tag
Hihetetlen hogy mennyire sz@r ez a pite! Az AOD más márkákhoz képest rettenetesen buta és az még csak hab a tortán, hogy még mindig 12 órás (WTF?)
Az értesítésekről nem is beszélve
A kamera is sokkal jobb volt oreo-n...
Üzemidőben se vettem észre változást.
Ráadásul már vissza se lehet tenni a 8-at, legalább is nekem nem engedi 203-ról sehogy, ma még megpróbálom az oroszoktól le tölteni a legutóbbi oreo-t, aztán otg-vel hátha vissza tudok jutni 8-ra. Bár fentebb olvastam, hogy még így is erőszakkal le fog frissíteni, ami szerintem elég gáz!
Így el cseszni egy flagship-et... -
szendy69
tag
Ma otg-vel akartam filmeket másolni pendrive-ra, amiket le töltöttem, de a második film másolásánál megakadt... Nézem, nem ismeri fel, be dugtam pc-be és ott se... Kinyírta
(ugyanitt mate 10 pro eladó) -
szendy69
tag
válasz
Dimond G #24742 üzenetére
Én úgy vagyok vele, hogy bármilyen üvegfólia megfelelő a célnak, mivel ha betörik a kijelző, azonnal ugrott a garancia
A Kínából rendelt fóliák is üvegből vannak, bár én soha többet nem fogok onnan rendelni mivel mind mind méret problémás, vagy 5 félét is rendeltem Aliról, mind szar volt, a kamu 9D-s is! Mindkét oldalon túl nyúlik. A hátlapon viszont onnan rendeltem karbon fóliát 10 db volt vagy 600ft, és ebből még az első van fent, hibátlan állapotban van rajta még mindig 3 hónap alatt. -
szendy69
tag
válasz
whited #24702 üzenetére
Üzemidőben verhetetlen ez a teló. Még eddig egy készülék sem bírt ki nálam egy teljes napot, kivéve ez! Nekem már ez elegendő, és akármit csinálok akkor se merül le este 9-ig 10% alá. (persze, ha játszanék akkor ez biztos változna, de én nem vagyok mobil gamer
)
Így nálam minden nap megvan a 7-8-9 óra kijelzőidő
Ami szerintem nem egy utolsó dolog! És minden ez szinkronizálás, WiFi, mobilnet, automata fényerőn. Éjszaka még nem néztem meg hogy mennyit merül, mert mindig éjszaka töltöm.
Egyszóval rohadt jó teló -
szendy69
tag
Oroszoknál már kint a 199-es rom, igaz még csak Orange-ra elérhető, de remélhetőleg lesz EU-s is (c432) a napokban.
-
-
szendy69
tag
válasz
besaints #24275 üzenetére
Ez lesz az új Android Q-ban majd. Ebben már lesz sötét mód több alkalmazáshoz de még az odébb van mert még a pite se jutott el mindenkihez
Viszont erre is van megoldás már, nemrég felvetettem hogy használja e valaki a SUBSTRATUM alkalmazást, amely egy témázási lehetőség amivel minden appot be lehet állítani sötét módra, valamint ehhez is több témát lehet be tölteni. Úgy tudom hogy ehhez viszont kell root jogosultság, de nézz utána Youtube-on. -
-
szendy69
tag
Ezzel a 197-es frissítéssel legalább az AOD már 24 órás??? 🤦🏻♂️
Esetleg aki már fel rakta, írhatna róla hogy van e valami változtatás/újítás benne... Az oroszok nem sz@roznak nyomják kifelé az update-eket
Már le töltöttem de nem rakom addig fel amíg valaki meg nem győz hogy érdemes[ Szerkesztve ]
-
szendy69
tag
válasz
bandigyerek #23879 üzenetére
-
szendy69
tag
válasz
bandigyerek #23879 üzenetére
Neked akartam
-
szendy69
tag
Használja valaki a Substratum témázási lehetőséget?
Érdekelne hogy működik e valakinél[ Szerkesztve ]
-
szendy69
tag
197-tel jött valakinek valamilyen javítás?
-
szendy69
tag
válasz
hmatthew19 #23414 üzenetére
Hisuite-tal fogod tudni csak vissza állítani
-
szendy69
tag
válasz
czeban #22885 üzenetére
Egész nap nyúzom és már be is laktam, de semmi említésre méltó hibát nem tapasztaltam még, van egy két hiányosság, amit hiányolok a 8-ból, mint pl a tárhely tisztító, a gyorsindítók... De működésében kifogástalan, gyorsabb mint az oreo volt. A gesztus vezérlés profi lett, nem tudom kiknek nem jött be, de ha megszokod nem fogsz mást használni! Az akku kezelés eddig nem mutatott többlet használatot mint 8-nál. A fényképező se romlott, pedig volt aki erre is panaszkodott, az viszont tény hogy megváltozott egy két dolog benne, de ez se váló ok! A beállításokba el lehet veszni és több ideig tart amíg valamit megtalálsz. Nem bántam meg, hogy fel raktam, nekem tökéletesen megfelel, na de kinek a pap, kinek a paplan
-
szendy69
tag
válasz
Sterilzona #22856 üzenetére
Ha a főképernyőn két alkalmazást egymásra húzol, vagyis egyiket a másikra, akkor mappa lesz belőle
-
szendy69
tag
Sziasztok! Akkor le írnám, hogy én hogyan frissítettem pitére! Szeretném az elején le szögezni, hogy mindenki csak saját felelősségére csinálja, az esetleges hibákért felelősséget nem vállalok! Ez annak lehet jó akik még nem kapták meg OTA-n vagy nem működik nekik sem (mint nekem se) a router beállításaiban a mókolás és nem szeretnének várni rá amíg hivatalosan ki adják a telefonjukra (mint én
)
Szóval!
Szükséged lesz egy pendrive-va, ami legalább 8 gigás, és egy otg kábelra.
Fontos, hogy a pendrive le legyen formázva EXFAT!!!!! fájlrendszerre!
Itt a link, ahol le tudjátok tölteni magát a szoftvert, ez majdnem 6gb, ugyanis tartalmazza az L09 és L29 romot is! [link]
Letöltés után ki csomagolod a fájlt, a dload mappát meg nyitod és meg találod benne a két romot (L09, L29) értelemszerűen ha neked single sim-es a telód, akkor az L09-est meghagyod az L29-est pedig törlöd, és fordítva... Ezután át húzod a formázott pendrive-ra!
Fontos, hogy biztonsági mentést csinálj mert ezzel minden adat törlődik!!!
Most pedig kapcsold ki a telód, majd a jobb oldali 3 fizikai gombot egyszerre be nyomod és nyomva tartod, addig, amíg az Emui logó be nem jön. Innentől kezdve minden automatikusan halad, hátra dőlsz, vagy a nagy izgalomba el szívsz egy cigit!
És semmiképpen ne érj hozzá, nehogy el mozduljon a pendrive!!!!Remélem tudtam segíteni, ha esetleg el akadsz valahol, szívesen segítek!
Boldog Új évet mindenkinek! 🍸🍾🥂 -
szendy69
tag
Na gyerekek most frissítettem pitére, de nem ezekkel a lehetőségekkel amiket itt olvasni, hanem egy sokkal egyszerűbb megoldással! Nem kell hozzá más, mint egy otg kábel és pendrive! Eddig tökéletesen működik, a gesztus vezérlés hibátlan, sokkal gyorsabb mint a 8 volt, adatokat természetesen töröl a telepítés folyamán de a hicloud minden mentett adatot vissza hozott (SMS, névjegyek, naptár, WiFi jelszavak, hívásnapló stb.)... Aod sajna 12 órás! De én eddig sem használtam, úgyhogy nekem ez nem negatívum. Egy frissítéssel biztos hogy orvosolják majd. Egyelőre ennyik az észrevételeim...
-
szendy69
tag
válasz
Simon Balázs #22779 üzenetére
Hát az nem egy T-home-os hulladék router 🙄😂
-
szendy69
tag
válasz
Simon Balázs #22776 üzenetére
Így van, az övék fix IP címes azért lehet bele nyúlni, de ahhoz hogy át tudjam írni, ahhoz be kellene lépjek a router beállításaiba, ami nem fog menni az IP cím hiánya miatt!
-
szendy69
tag
válasz
Simon Balázs #22771 üzenetére
Ez így akár jó is lehet, csak nálam az van, hogy a szomszéd WiFi-je nincs le kódolva így rá tudok csatlakozni, és telón keresztül át lehet írni a DNS-t, mert nálunk ez a sz@r T-home-os router van és abba nem lehet bele nyúlni 😡 A szomszéd router-ébe meg megint csak nem tudok be lépni, mert ahhoz kéne az IP címe... Szóval 🙄
-
szendy69
tag
Vagy én vagyok vak, vagy én nem találom a router beállításaiban a DNS címet... Telekom speedport w724v 😭
-
szendy69
tag
válasz
molacika91 #22726 üzenetére
Szia most látom hogy frissült a FF, és ezzel már meg lehet kerülni a pie frissítését, és szerintem neki is ugrok, csak annyi nem világos hogy az usb-t hova kell dugni? Mert csak annyit ír hogy dugd be az usb-t, de hova???🤔😂
-
szendy69
tag
Akik hamarabb kapták meg 158-as decemberi biztonsági frissítést, mint a pitét, azoknak jött már utána a 9??? 😕
-
szendy69
tag
válasz
Nuada herceg #22609 üzenetére
18-a óta minden órában nyomkodom, hogy hátha 😂 De semmi... Azért kérdeztem hogy mikor, mert ezekszerint napközben is szórják nem csak éjszaka meg hajnalban mint általában. Úgy tűnik hogy most a T-mobile a soros. Ez viszont rohadt gáz szerintem, hogy hetek telnek el egyes szolgáltatók között. Vicc az egész!
-
szendy69
tag
válasz
Nuada herceg #22602 üzenetére
Mostanában? 😕
-
szendy69
tag
válasz
kosmoo81 #22507 üzenetére
Ezt nem értem....... 🤔
Az egy dolog hogy dupla sim-es tálcát raksz bele, két kártyával ez eddig oké....
De ezekszerint az alaplapon rajta van a második kártyaolvasó is, csak a huawei le butította azzal, hogy single sim-es tálcát és rendszert rakott fel rá? Vagy hogyan kezeli a második sim-et? -
szendy69
tag
BLA-L09 single Telekom még mindig semmi, még a FF se dobja fel, hiába minden más szolgáltatós kártya is... De csak ez a szar Telekom csinálja! 😡
-
szendy69
tag
A pite alatt a főképernyőn két ujjal szét húzva előbukkan az alkalmazások elrejtése? Sajnos már a 8.0-ból is ez ki maradt 😕
-
szendy69
tag
Én értem hogy fizikailag benne volt, de mivel nem állt fel hálózatra, így olyan mintha nem is lett volna benne, ezt nem értem igazából...
Így van imei alapján jön a frissítés, szóval a kártyáknak ehhez semmi köze, akármilyen kártyát raksz bele akkor is ugyan az az imei számod marad. A kártya csere helyett szerintem elég egy repülő üzemmód on/off, vagy egy restart, de én már nem értek semmit 😂 Mindegy jön ha akar 🤷♂️ -
szendy69
tag
Ezelőtti telójaimon Next Launcher volt azt szerettem, mióta ez megvan legelőször azt fel raktam és már unalmas volt, ki próbáltam az összes többit is, de maradt az Emui és már annyira megszoktam, hogy mást nem is használok hónapok óta, egyszerű, gyors, letisztult, mondjuk téma téren egy kuka az Emui, de lehet saját témákat szerkeszteni. Majd megszokod hidd el 😃
-
szendy69
tag
Ezeket én is néztem, nem tudom mennyire megbízhatóak, nagyon sok mindent rendeltem már innen erre a telómra amik filléres dolgok, szóval ha esetleg nem jönne meg, nem akasztom fel magam... 😃
Vannak erre alternatívák, inkább az ember ki ad érte itthon többet csak jó legyen és érkezzen meg. -
szendy69
tag
-
szendy69
tag
válasz
raskolnikoff #22153 üzenetére
https://hardverapro.hu/apro/dell_da200_usb-c_to_hdmi_vga_ethernet_usb_3_0_atal/hsz_1-50.html
-
szendy69
tag
válasz
raskolnikoff #22153 üzenetére
Keress rá erre: Dell DA200
Nekem ilyen volt, tökéletesen működik minden port rajta, simán ment vele a huawei desktop mód és a lan port is! Egy hátránya van és emiatt adtam túl rajta, mert nem tudod vele vissza tölteni a telót 😕
6000-ért vettem a hardverapro-n újonnan. Bolti ára ennek is vagy 15-30 közt van. Ettől olcsóbb megoldás nincs szerintem a desktop módra. Billentyűzet, egér minden megy vele akár Bluetooth-os is. -
szendy69
tag
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hosszított kijelző, MI, Leica kamera, üvegborítás, OLED kijelző: tényleg beleraktak mindent, a kérdés az, hogy ez elég-e.
- Google Pixel topik
- Az OpenAI nem kér Musk 97,4 milliárd dolláros vételi ajánlatából
- Autós topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- alza vélemények - tapasztalatok
- Mobil flották
- Vallás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sweet.tv - internetes TV
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok