- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
sompetike
aktív tag
válasz
kaliczrob84 #24123 üzenetére
Le kellett volna tölteni a 197-t telepíteni,s utána csinálni egy gyári visszaállítást...
-
eurolac
senior tag
válasz
kaliczrob84 #23797 üzenetére
Szia!
Pár napja frissítettem 9re, azelőtt nekem is merült annyit egy éjszaka. 9-el se sokkal kevesebb. Én sem kapcsoltam be semmilyen takarékossági módot, Wi-Fi, szinkronizálások stb. minden aktív. Az AOD nem ment / megy éjfél és reggel 5 között.Aktívan használom két SIM-el a telefont. Olyan 1,5 napot bírna vígan, de minden reggel felteszem tölteni. 9en se lett jobb vagy rosszabb, estére ugyan annyit mutat az akku töltöttsége ugyan azon szokások mellett mint Oreo alatt.
(előtte Honor 9 telóm uilyen használattal éjszaka kb. 12%-ot merült) Én ezeket nem figyelem annyira, vigyázok a mobiljaimra de használom őket azért vannak. 3-4 év múlva úgyis problémás már mindegyik szerintem vagy szoftveresen vagy hardveresen. -
válasz
kaliczrob84 #23800 üzenetére
Nem voltak azonosak a feltételek, mert a Honor 8 és a Z3 nem tud például 4G+ hálózatot, így csak egy, az elérhető jobb frekvenciára csatlakoztak fel, a jelenlegid pedig 2 - 3 hálózatot is összevon (szolgáltató függvénye, a Telenor és a Vodafone 2CA, a Telekomnál van 3CA is) és ha csak az egyiknek nem jó a térereje, de használva van, máris nő a fogyasztás (cserébe gyorsabb a sebesség).
Lehetne még ilyeneket írni, amivel a Mate 10 Pro többet tud, de ha minden szabadjára van engedve, akkor megnő a fogyasztás is. -
válasz
kaliczrob84 #23797 üzenetére
Szia,
Nem, mert használt alkalmazások, beállítások és környezeti tényezők függvénye is a dolog, ezért mindenkinél más és más az érték.
Valakiknél alig néhány százalék, másoknál meg több, ráadásul az sem mindegy, hogy milyen töltöttségi szinten teszed le a készüléket, 100%-ról nehezen esik le, utána viszont már könnyebben merül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Bluetooth hangszórók
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest