- iPhone topik
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Google Pixel topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ilyen lesz a Fairphone 6
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
szendy69
tag
válasz
Dimond G #24742 üzenetére
Én úgy vagyok vele, hogy bármilyen üvegfólia megfelelő a célnak, mivel ha betörik a kijelző, azonnal ugrott a garancia
A Kínából rendelt fóliák is üvegből vannak, bár én soha többet nem fogok onnan rendelni mivel mind mind méret problémás, vagy 5 félét is rendeltem Aliról, mind szar volt, a kamu 9D-s is! Mindkét oldalon túl nyúlik. A hátlapon viszont onnan rendeltem karbon fóliát 10 db volt vagy 600ft, és ebből még az első van fent, hibátlan állapotban van rajta még mindig 3 hónap alatt. -
válasz
Dimond G #24742 üzenetére
Mindenképp rakj rá!Olyan ami kiér a kijelző széléig és rendessen véd mindenhol nem igazan kapható magyarországon.A méregdraga üvegek amik itthon kaphatóak jellemzően szabadon hagyják a kijelzők széleit és oldalait több milliméter akár fél-egy centit is ami igen nagy veszélyt rejt magaban egy leesésnél.Kínából lehet rendelni fillérekért olyan védőket amik teljesen fedik a kijelzőt,védelmet nyújtanak leesésnél és nem jönnek fel bármilyen tokot is használsz viszont nem igazi üvegből vannak és silany minőségűek,tükröződnek,koszolódnak,gyűjtik az ujjlenyomatott,stb.
Én ilyeneket hasznalok.2 ezerért vagy 6-8 darabot lehet venni az bőven elég 2 évig altalaban.Sokan nem szeretik ezt a jellegű védőt mert gagyi,olcsó,stb.
Ízlés és praktikusság kérdése a dolog -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Dimond G #23752 üzenetére
Az új flagship készülékek, amik már itt vannak a kanyarban, sőt néhány jóval olcsóbb, elit "sáomi" is körbefogja röhögni nagy valószinűséggel földbe döngölik az árát, nyárra biztosan. Emiatt nem érdemes rá beruházni. Ráadásul engem 10 nap alatt kikészített. A nagyon bugos BT és a rosszabb minőségi DAC végképp betette a kaput. Vissza is küldtem.
-
válasz
Dimond G #23206 üzenetére
Szia,
A Telekom semmit nem alkot azzal, mert nem nyúlhat bele egyik szolgáltató sem direktben a rendszerbe.
Szolgáltatós külön frissítést adhatnak ki rá, de az nem képezi a rendszer szerves részét és nem is muszáj telepíteni, illetve gyári visszaállítással el is távolítódik. -
törölt tag
válasz
Dimond G #23122 üzenetére
Eddig nekem nincs gondom. Van egy két félrefordítás pl: a tárhelytisztítónál azt írja nincs elég tárhely... A 8ast úgy tudod vissza tenni hogy PC-ről HiSuit-al rámész hogy szoftverfrissítés és lesz olyan hogy váltás másik verzióra arra katt és ott tudod a 8ast visszatenni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest