- Xiaomi Mi Band karkötő
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Google Pixel topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- iPhone topik
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
bokarcsi71
aktív tag
Sziasztok!
Nektek működik a Gmail rendesen? Mostanában mindig később jelzi az üzeneteket, vagy ha belépek. -
bokarcsi71
aktív tag
Az értesítő ledet nem lehet állítani, hogy gyorsabban villogjon? Esetleg más színnel?
-
bokarcsi71
aktív tag
válasz
7Heads Drago #27894 üzenetére
8-as droidod van? Mert azon nem működik, csak a kilencestől. Én is letöltöttem, és nem tudtam hívni és hívást fogadni. Lefrissítettem 9-re és működik. Utána egyből 9.1-re és jó.
[ Szerkesztve ]
-
bokarcsi71
aktív tag
válasz
zozzzzzzzzzz #27767 üzenetére
A gyári híváseögzítést honnan lehet feltenni a telefonra?
-
bokarcsi71
aktív tag
Android 8.0-ból melyik a jobb verzió?156 vagy 157-es? Melyiknek jobb az üzemideje?
[ Szerkesztve ]
-
bokarcsi71
aktív tag
Hogy lehet beállítani, hogy hívásnál a hívó fél fényképe látható legyen.
-
bokarcsi71
aktív tag
Amelyik telefonba alaplapot cseréltek, azt is le tudja tiltani a szolgáltató?
-
bokarcsi71
aktív tag
válasz
himpulator #23995 üzenetére
Köszi szépen.
-
bokarcsi71
aktív tag
5D-s üvegfóliával van valakinek tapasztalata?
-
bokarcsi71
aktív tag
Oreón fent volt az igo szülinapp, viszont visszaállítás és pitére való frissítés után nem engedi telepíteni. Azt írja nem kompatibilis ezzel a verzióval. Mi lehet a gond?
[ Szerkesztve ]
-
bokarcsi71
aktív tag
Fekete hátterű témákat, honnan lehet letölteni?
-
bokarcsi71
aktív tag
Nagyon jó nem lehet ez a frissítés, mert még senki nem írt róla hogy milyen. Akku idő stb.
-
bokarcsi71
aktív tag
Az új frissítésnél kell gyári visszaállítást csinálni, vagy mehet fel egyből?
-
bokarcsi71
aktív tag
Ki milyen védőüveget használ?
-
bokarcsi71
aktív tag
Ki milyen védőüveget használ, aminek nem levegős a széle?
[ Szerkesztve ]
-
bokarcsi71
aktív tag
Azért érdekes,mert a sima mate 10-ben jól működött. Átraktam a kártyát ebbe a telefonba és ezt csinálja. Próbáltam másik telenoros kártyát ugyan ez a hiba. Kicseréltettem a kártyát újra, szintén ez a hiba. Még a másik két szolgáltató kártyáját kipróbálom hátha. Azért köszi.
-
bokarcsi71
aktív tag
LTE nagysebességű módot be kell kapcsolni? Azt írja hogy a szolgáltató kapcsolja be, de én telenoros kártyával használom.
-
bokarcsi71
aktív tag
válasz
SUPREME7 #21737 üzenetére
A másik telefonból raktam át a kártyát, ott még működött.Rányomok a telefonszámra elindul,kiírja hogy tárcsázás és nem törzénik semmi. Vezetékesről pedig nem lehet felfívni. Azt mondja hogy pillanatnyilag nem kapcsolható.Telenor hálózat. Még a 4g se jelenik meg, pedig a másik telefon mutatta.
[ Szerkesztve ]
-
bokarcsi71
aktív tag
Egy kis segítség kellene! Kaptam egy ilyen telefont, beletettem a simkártyát, pin kód elfogad,térerő van és mégsincs net ill. telefonálni se lehet. Mi lehet a gond?
-
bokarcsi71
aktív tag
Telekomos Domino kártyás telefont meg lehet venni? Nem tudják letiltani? Garanciánál a számlára írt név számít?
-
bokarcsi71
aktív tag
Használt szolgáltatós telefonnál, mire kell figyelni? A garancia érvényesítéséhez a szervízben kell a számla és a garipapír is?
-
bokarcsi71
aktív tag
Szeretnék egy ilyen telefont és azt szeretném tudni, hogy most hány év garanciát ad a huawei ? Egyet vagy kettőt, és hiba esetén hova lehet vinni szervízbe? Úgy mondták, hogy a wayteq szervizeli.
-
bokarcsi71
aktív tag
Nektek működik a play áruház, mert nekem nem enged letölteni semmit. Már töröltem adatokat, gyorsítótárat, újraindítás is volt, és mégse tudok letölteni. Pár napja még működött. Mi lehet a gond?
-
bokarcsi71
aktív tag
Nektek működik a play áruház, mert nekem nem enged letölteni semmit. Már töröltem adatokat, gyorsítótárat, újraindítás is volt, és mégse tudok letölteni. Pár napja még működött. Mi lehet a gond?
-
bokarcsi71
aktív tag
Kínai verziós telóra hogy lehet rávarázsolni a play áruházat? Mate 10.
-
bokarcsi71
aktív tag
A puremobile.hu-ról vásárolt már valaki? Tapasztalat? Érdemes innen vásárolni?
-
bokarcsi71
aktív tag
A gmail-ből hogy lehet kilépni?
-
bokarcsi71
aktív tag
Az értesítési led szines? A villogási sebessége ugyanolyan lassú mint a mate 9-en?
-
bokarcsi71
aktív tag
Meg tudja mondani valaki, hogy mi különbség van a sima mate 10 és mate 10 pro között?
-
bokarcsi71
aktív tag
Azt lehet tudni, hogy az ALP-L29 ez kínai verzió?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hosszított kijelző, MI, Leica kamera, üvegborítás, OLED kijelző: tényleg beleraktak mindent, a kérdés az, hogy ez elég-e.
- Jövedelem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi Mi Band karkötő
- Mobil flották
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest